Tunidlo
34-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
29. 8.augusta 2018 12:40
5954 dní na BIRDZi
regnutý od 5. augusta 2008
Kto vie najlepšie, čo je to mať rád? Predsa matematik, ten najlepšie vie, že v grupe Z12 s operáciou modulárneho násobenia majú všetky párne prvky rád <= 6
11 komentov
2
áno áno, ale toto poznanie nás už dávno zbavilo všetkých ilúzií o láske, už to nemá to čaro
3
Ale prečoby zbavovalo, veď to je predsa úplne nový rozmer lásky a dokonca aj tolerancie, v ktorom sa akékoľvek prvky grupy dokážu zaľúbiť do prirodzených čísel ...
To bude vlastne určite tou ich prirodzenosťou, nie nadarmo sa vraví "hlave treba byť sám sebou"
To bude vlastne určite tou ich prirodzenosťou, nie nadarmo sa vraví "hlave treba byť sám sebou"
4
A ja som si nie istá, či môžem súhlasiť s novým zápisom...
(Po matematicky: "prvok a má rád n" si predstav ako implikáciu. Zápis "a+n=♥" by sa v tom prípade ale dal chápať ako ekvivalencia, ktorá ale platí len v prípade, že platí aj opačná implikácia, teda že "n má rád prvok a" )
Inak som sa niekde medzi druhým a tretím komentárom stratila, takže vôbec netuším o čom hovoríte... (asi by to chcelo vyspať sa lepšie než tú trištvrtehodinu v autobuse domov, ale nemám kedy...)
A ja som si nie istá, či môžem súhlasiť s novým zápisom...
(Po matematicky: "prvok a má rád n" si predstav ako implikáciu. Zápis "a+n=♥" by sa v tom prípade ale dal chápať ako ekvivalencia, ktorá ale platí len v prípade, že platí aj opačná implikácia, teda že "n má rád prvok a" )
Inak som sa niekde medzi druhým a tretím komentárom stratila, takže vôbec netuším o čom hovoríte... (asi by to chcelo vyspať sa lepšie než tú trištvrtehodinu v autobuse domov, ale nemám kedy...)
5
A že som prešla do úplného offtopicu vám dúfam nevadí, môžete to kľudne ignorovať
6
Ale to je predsa len symbolický zápis a operácia takto definovaná pre prvok grupy a integer nemusí mať vlastnosti sčítania ... Teda nemusí byť komutatívna ...
Samozrejme, že je to potom totálne neprehľadné a vlastne úplne nahouby a každý aspoň trocha praktický človek by ma za to nakopal do zadku, ale mne osobne to vôbec nevadí, hlavne, že je to pekné ...
A mne osobne nikdy žiadny podobný "offtopic" neprekážal, ale občas si rád prečítam podobný komentár, ktorý cynicky hľadí na predošlý komentár ... Je to sranda
Samozrejme, že je to potom totálne neprehľadné a vlastne úplne nahouby a každý aspoň trocha praktický človek by ma za to nakopal do zadku, ale mne osobne to vôbec nevadí, hlavne, že je to pekné ...
A mne osobne nikdy žiadny podobný "offtopic" neprekážal, ale občas si rád prečítam podobný komentár, ktorý cynicky hľadí na predošlý komentár ... Je to sranda
7
(Aj keď potom je blbé, že som ten zápis prehlásil za oveľa jasnejší a pochopiteľnejší, ale tak, kto by si nezalobboval )
8
Haa haaa, somár, nevie ani napísať operáciu, však to malo byť modulárne sčítanie!
9
....a ja som stále rozmýšľala, či to nemá byť sčítanie a dospela som k tomu, že to určite ja si to zle pamätám
11
Tak, pri násobení majú niektoré prvky nekonečný rád, takže takto je to trošku blbosť, no
No nie je a ona nie je dokonca ani binárna, ako by sa zo zápisu "a + n" mohlo zdať ... Ale ani to mi nevadí
A vlastne v prípade, že grupa neobsahuje celé čísla, situácia "n + a=♥" v žiadnom prípade nemôže nastať ... Krutý to svet neopätovanej lásky ...
No nie je a ona nie je dokonca ani binárna, ako by sa zo zápisu "a + n" mohlo zdať ... Ale ani to mi nevadí
A vlastne v prípade, že grupa neobsahuje celé čísla, situácia "n + a=♥" v žiadnom prípade nemôže nastať ... Krutý to svet neopätovanej lásky ...
Napíš svoj komentár
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 3 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 4 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 5 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 6 Samsebou30: youtu.be/4uPDfuC3Jck...
- 7 Abstraktdepres: Tie klobásy sú tvrdé. Skurvený jeleň...
- 1 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 4 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 5 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 6 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 7 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 8 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 9 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 10 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 3 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 4 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 5 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 6 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 7 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 8 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 9 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...
- 10 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...
"|a|=n"
na oveľa jasnejšie a pochopiteľnejšie
"a+n=♥"