Po 2 rokoch a 5 mesiacoch ideš konečne v Pondelok dole! Tešte sa somnou! :3
14 komentov
1
sapphirizing
17. 5.mája 2013 20:35
Mm ta tesim sa s tebou, dufam veru, ze uz to bude koniec tvojho strojoveho trapenia. Ja som mala x rokov nocny, potom pol roka normalny, potom zase nocny a to som si uz povedala, ze to snad nemysli vazne, tak som sa na to vykaslala a cele sa mi to dalo do stavu pred vsetkymi tymi rokmi, akoby som ani den nemala, takze to bolo zbytocne a dnes placem, ze som vrkocila do strojovej ambulancie, lebo zas to uz nikdy nechcem nosit, je to na nervy zaspavat s bolavymi ustami...
2
@sapphirizing (dúfam že som to napísala správne) nie,nie..ešte budem mať nočný ale som rada že hen tento už ide dole!
3
@vikksxd tak bud vytrvala a nos ho poctivo, az kym zubka nepovie, ze je to v pohode a nemusis nikdy viac, lebo sa ti moze stat to, co mne, ze sa to da naspat...a hej napisala si to spravne, vies citat dobre a pisat tiez.
6
@sapphirizing tak viem už čo ma čaká aká je to bolesť takže hádam to dám horšie je to že tento aj keď ma to bolelo som si nevedela vybrať no tento si budem vedieť tak sa dosť obávam toho že keď to bude moc bolieť tak to vyberem a bude po bolesti ale určite ti po tomto všetkom dám vedieť jak som dopadla nakoniec
7
@viiksxd no podla mna naopak, tento je horsi, lebo musis ustriehnut sama seba, aby si ho nevyberala, inak ti to nebude ucinkovat...
10
@sapphorizing no však o tom hovorím že keď ma trz aj boleli zuby som ho nemohla vybrať ale čo budem mať teraz ten už budem môcť..
14
ja si do toho "nočného strojčeka" dávam bieliacu pastu, a nie len, že je to nepohodlná vec, ešte ma to aj štípe, vraj by som to mohla mať aj celú noc ale asi by som zomrela
Napíš svoj komentár
- 1 Aha @samsebou30 chystas sa na koncert?...
- 2 Venusa z Kittsee
- 3 J'ai une âme solitaire. ...
- 4 Bububu