Vladoko
29-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
25. 6.júna 2022 00:25
3857 dní na BIRDZi
regnutý od 4. mája 2014
15 komentov
1
hoperpohroma
19. 2.febuára 2015 18:49
to viem hrat uz odkedy som videla intouchablov . a strasne to chcem raz zahrat nejakemu chlapovi a dufam, ze ma pochvali
5
odkedy mam pamat. my sme vzy mali klavir ked som este nepoznala noty, tak som si ich zapisovala do takej malej knizocky pismenkami.. aj som podla ucha hrala od 4 rokov vraj. ale nikdy nie nejako aktivne, klavir som vzdy mala len ako obligat.
6
@hoperpohroma šikovná si potom keď aj na husliach vieš aj na klavíry ! od 4 rokoch ?! šak to si mohla pestovať radšej hudobnú kariéru
7
ja som tie danosti mala, ale tak chapes, co zarobis s hudbou.. teraz uz som len, dajme tomu, mierne nadpriemerna, lebo som to nepestovala tak, ako som mohla.
9
ja som sa klaviru moc nevenovala, ja som vlastne chodila primarne na husle a na klavir som zacala chodit do zus az ked som mala 10 rokov. a to som len tak sporadicky chodila, pol hodina tyzenne 4 roky, nic mi to dokopy nedalo. a nejake etudy rozumne nie, len odrhovacky hrozne. potom som s tym sekla a zacala si vyberat svoj repertoar
12
Ludovico je super, a aj nedotknuteľni sú super, a ja sa od neho učím nouvelle bianche na klavíri :happy:
15
Napíš svoj komentár
- 1 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 2 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 3 Samsebou30: Obľúbená pieseň v hosťovaní so super hercom youtu.be/uq-gYOrU8bA...
- 1 Hovado: Poriadky všade okolo mňa a stále je tu bordel... Ja to nechápem, celé...
- 2 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 3 Azizi: Na Spotify som si vytvorila playlist mojich najobľúbenejších rockových piesní < 3 má skoro...
- 4 Pink: Ako ste strávili deň? Ja práca, neskôr návšteva, skočím ešte...
- 5 Obivankenobi: Iba pelesit a hltat tabletky
- 6 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 7 Luc.ka: m.youtube.com/watch?v=Wo8...
- 8 Samsebou30: youtu.be/jNqVBVf3fQU...
- 9 Samsebou30: Obľúbená pieseň v hosťovaní so super hercom youtu.be/uq-gYOrU8bA...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 3 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 4 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 5 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 8 Miro777: Dnes ma Heathrow viezol pakistanicky taxikar ktory sa strasne snazil o konverzaciu napriek mojmu...
- 9 Pink: Páči sa mi, keď ma chlap modré/tmavozelené oči a tmavšie vlasy <...
- 10 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?