Waagbistritz69
31-ročný muž, single, na dievčatá, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
štvrtok 19:20
5853 dní na BIRDZi
regnutý od 13. decembra 2008
Keby bol Tkačenko napríklad vedel, že ten hanopis, o ktorom uvažoval, bol bez povšimnutia napísaný už tak pred siedmimi rokmi, mohli sme byť celej tejto megakauzy ušetrení a ušetrené. » www.dailymale.sk/articles/dailyr...
7 komentov
1
waagbistritz69
17. 11.novembra 2021 20:04
Snáď ma teda nezavrú do jednej cely s tými dvoma SMEtiarmi, ale tu máte ešte raz staré (ale jaré) memky k téme: » imgur.com/a/a1Msy...
2
Si nepochopil že ten hejt na nich je preto že sa ako novinári dopustili trestného činu hanobenia jednotlivca pre jeho vierovyznanie a chceli ju zavrieť aby ďalej nerobila hudbu? Či?
3
4
a proti "hejtu na nich" nemám teda nič, občas si ho aj zaslúžia za kadečo, len som zvedavý, či sa podobne budú ex offo riešiť a rozoberať napríklad aj jednoznačne islamofóbne alebo antisemitské príspevky a komentáre na (narozdiel od twitteru aj masovo používaných) slovenskojazyčných facebookoch..
5
@3 však hej keby to ostane pri tom tak by z toho nebol problém. Ale ukázal sa ako kokot a v zapetí rozvynul svoju "myšlienku"
6
@4 no to ja mám práve pocit že v slovenských liberálnych sférach je výsmech z islamu či judaizmu absolútne tabu, prejav fašizmu a tvrdo kritizovaný prečin, ale z výsmechu kresťanom sa stáva akýsi bežný folklór a nič čo by trebalo viacej rozoberať. Preto som teraz príjemne prekvapený z reakcií niektorých verejne známych osôb. S kritikou tvorby ako takej samozrejme nemám problém, ale keď ide o hanobenie náboženského presvedčenia, bolo by fajn si držať rovnaký štandard pre všetky vierovyznania.
7
@aidenn @6 Nie som "liberálna sféra", no to prvé môže byť zčasti aj tým, že tu jaksi nemáme prakticky žiadnych islamských alebo židovských fundamentalistov, ich kresťanské ekvivalenty ale áno, aj s docela veľkou politickou mocou a spoločenským výtlakom.
A navyše antisemitizmus či islamofóbia nemusia byť (len) o hanobení náboženského presvedčenia, to je tam niekedy iba vec podružná ku otvoreným či takticky skrývaným konšpiračným a/alebo rasovým teóriám.
A navyše antisemitizmus či islamofóbia nemusia byť (len) o hanobení náboženského presvedčenia, to je tam niekedy iba vec podružná ku otvoreným či takticky skrývaným konšpiračným a/alebo rasovým teóriám.
Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Existuje nejaka kucharska kniha alebo videa pre totalnych amaterov?? Lebo mam pocit, ze...
- 2 Azizi: Existujú plastové (alebo ľahké kovové) fľašky na vodu, do ktorých môžem vsunúť ruku...
- 3 Lejla32: Včera sme boli pre zmenu na vianočných trhoch v Trnave a bolo to tiež...
- 4 Etelnair: Mitana bol prvykrat prelozeny do anglictiny press.uchicago.edu/ucp/books/b...
- 5 Teal: youtu.be/xKcRQrkTdeE...
- 1 3kratadost: Vzdavam sa. Nakupil som nasim noze, nakupil som im brusne kamene, naucil...
- 2 Teal: A čo najkrajšie mestá na Slovensku, prosím?
- 3 Azizi: Tvrdili ste niektorí, že Bitcoin je nezmysel. No tak môj otec si za...
- 4 Teal: Oh fuck yesss! Našiel som svojho nového najobľúbenejšieho kuchárskeho influencera. Nie že by...
- 5 Lejla32: Existuje nejaka kucharska kniha alebo videa pre totalnych amaterov?? Lebo mam pocit, ze...
- 6 Azizi: Mestá - Bratislava, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Kremnica, ... <...
- 7 Azizi: Existujú plastové (alebo ľahké kovové) fľašky na vodu, do ktorých môžem vsunúť ruku...
- 8 Abstraktdepres: Zabudol som vám napísať že dneškom sa už predlžujú dni
- 9 Lejla32: Včera sme boli pre zmenu na vianočných trhoch v Trnave a bolo to tiež...
- 10 Abstraktdepres: HELL black cherry je uplná pecka!
- 1 Samsebou30: Chlapi, keď ste boli spolu už s frajerkou, nebáli ste sa, ...
- 2 3kratadost: Dneska som na ceste stretol fakt, ze pozoduhodne mnozstvo jednobunkovcov. Uz som mal...
- 3 3kratadost: Vzdavam sa. Nakupil som nasim noze, nakupil som im brusne kamene, naucil...
- 4 Kviatek: Včera som tu od priekalu zachytil slovo "zašantročiť", ktoré som mimochodom vôbec nepoznal,...
- 5 Teal: A čo najkrajšie mestá na Slovensku, prosím?
- 6 Oxidbromu: Ste tu viac pro Palestine alebo pro Israel?
- 7 Azizi: Dnes som bola u kaderníčky, zase mám výrazne hnedočervené dlhé vlasy s postupným...
- 8 Oxidbromu: Najväčšia diera na Slovensku? (okrem Prievidze)
- 9 Azizi: Tvrdili ste niektorí, že Bitcoin je nezmysel. No tak môj otec si za...
- 10 Tanji: co moze robit clovek ktory ma epizody silnej depresie, progredujuci rozvoj psychopatie a...