Yoss
23-ročný chalan
najnedávnejšie lognutie
10. 11.novembra 2024 09:50
4028 dní na BIRDZi
regnutý od 16. novembra 2013
Pre milovníkov Tatier a turistiky
» www.rtvs.sk/televizia/archi...
» www.rtvs.sk/televizia/archi...
6 komentov
2
@dz @1 podľa mňa je Televíkend jedna z najlepších relácii o turistike na Slovensku, páči sa mi to, že ukázali aj neznáme veci a či už sa tam niekto vyberie s vodcom alebo bez neho neriešim.
3
@yoss @2 neviem nepoznám to, nikdy som nevidela iné časti, len toto čo si mi poslal no a odporúčam pozrieť seriály od režiséra Barabáša - Príbehy tatranských štítov
4
Raz som to tuším videl v nedeľu asi v repríze.. Nie je to aj o tipoch na výlet alebo to bol nejaký cyklo dokument na návštevu prírody?!
5
@kerrang @4 býva Televíkend to je o turistike, a potom myslím cyklopotulky, ale to je aj z ČR, pozri si to napr. aj z archívu
Napíš svoj komentár
- 1 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 2 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 3 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 4 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 5 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 1 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 2 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 3 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 4 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 5 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 6 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 7 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 8 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 9 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 4 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 5 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 8 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 9 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 10 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
ale vlastne neviem či to takému bežnému turistovi niečo dalo, keď si povie “síce pekné, ale bez horského vodcu tam nemôžem ísť”
a mne ako horolezcovi to nedalo tiež takmer žiadne obohacujúce informácie, pretože sú tam v podstate len “nástupové” neznačené cesty do niektorých dolín ale nič extra naviac.
neviem asi som len náročná.
aký máš z toho dojem ty?