@depropex hneď to bude
RECEPT:
KORPUS: 150g sušienky (použila som Hobbits), 55g kokosového oleja, 15g arašidové maslo
Sušienky rozmixujeme v mixéri, kokosový olej (alebo ghee, maslo,..) rozpustíme v mikrovlnke a pridáme ku sušienkam spolu s arašidovým maslom a zmixujeme. Utľapkáme do formy o veľkosti 24 cm (keď chcete menšiu, dajte menší pomer surovín), ktorú sme mierne vymastili a dáme piecť na 180°C na cca 8-10 minút. Následne vytiahneme a necháme trochu vychladnúť.
KRÉM: 500g jemného tvarohu (nízkotučný ale podľa vašich preferencií), 150g gréckeho jogurtu (0% tuk), 2 vajcia (veľkosť M), 25 g vanilkového proteínu, stévia, karamelové flavdrops (voliteľné), cca 3 keksíky Lotus (namiesto stévie a flavdrops môže byť med, iné sladidlo)
Tvarohy, grécky jogurt, vajcia, proteín, stéviu a flavdrops si zmixujeme a následne do neho podrvíme Lotus keksíky. Krém nalejeme na korpus a dáme piecť na cca 35-40 minút na 180°C, pod cheesecake dáme hrniec s vodou aby nepopraskal. Pravidelne kontrolujeme!!! Keď vrch aj okraje stuhnú až sú málinko do žlta, cheesecake je hotový, dávame pozor aby nepopraskal, vypneme rúru a necháme ho tam asi 10 minút. Necháme vyhladnúť.
PUDING: 15g vanilkového proteínu, jeden balíček karamelového Dr. Oetker premium pudingu, 500 ml mlieka, stévia (voliteľná), Lotus keksíky
Proteín zmiešame s pudingom, nalejeme cca 200 ml mlieka a poriadne rozmiešame aby neboli hrudky. Zároveň na plyne privedieme do varu zvyšné mlieko, ktoré sme mohli osladiť a keď vrie, tak vlejeme pudingovú zmes do mlieka a veľmi dôkladne miešame do zhustnutia. Potom nalejeme na vychladnutý cheesecake, hneď posypeme rozdrvenými sušienkami (pokiaľ nestuhne) a dáme do chladničky Dobrú chuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.