Ráno som si vstala o 8 a išla som si pozrieť rámik do Optiky, bo som slepá, takže si idem niečo vybrať. Presne héj, Siima je slepá.Nestojí to veľa ani málo, cena cca 3000 – 3500.- oco keď to počul povedal, že zas to mám z počítača(a z čoho iného)hehe...no a ďalej.. prídem domov, no už som doma vlastne od pol 10 a občas kuknem na net a občas viac do písanok, pretože zajtra ma čaká deň „C“- yeah praktické matury, deň „D“- to budú ústne, na ktorých ak niečo zapotím bude sláva.
S kaskom čakám na jeho hodinu, kedy on odíde z pc, lebo šiel do školy má SOČ-ku, tak držím teda palce, veľký malý mužíček. hej hej,..
No čakala som v okne od 12/55 do 13/25, že kedy sa vyrúti z dverí, aby som videla ako to na ňom vyzerá to čo si kúpil, ako piča som tam stále pozerala, ľudia si mysleli, že niekoho špehujem, abo čo keď som tam stála ako fackovací panák., ale to mi on napísal o 12/50, že už ide preč. A on mi teraz povie, že šiel z domu o 14/00...kurwa.. to je systém.. newa.. odišiel, videla som tak veliké hovno. No, a potom bol normálny deň, elize som vysvetlovala ako si pridá kontakt do icq, neviem či ma pochopila, spýtam sa jej to keď mi odpíše na blog. si nejako verím.
No a potom, potom prišli prvý ľudia na icq, taký ktorých som tam aj potrebovala(spolužiaci) treba sa povypytovať, čo mali na mature...že bolo ťažké, si mi veľa pomohol, tak som sa mohla všetko učiť.. a doteraz doteraz viem tak vyplnit clo, vyvoz, dovoz, a fakturu, nic viac nic menej a este grafy a take hala bala.
Proste, nič moc. Ale ak vám mam pravdu povedať, ze by mi bolo teraz bolo niee, kdeze som radsej ticho – bez nalady, aj tak sa nemôžem smiat, dojebala som si tak pery od nervozity ze ich mam z do krvi a ked trošilinku našpúlim pery tak sa mi hned stadial vali krv. A boli to.
No teraz som sa rozhodla, že sa pôjdem osprchovať.
Spýtala som mami, že kde je novy šampón, lebo starý mi nejako zázračne zmiznul...du du duchovia .. tak som si zobrala jej, no položila som si ho na vaňu.
A?
A proste sa sprchujem, a zoberem si ocov šampón (nechtiac) a kludne si ho dam na hlavu, potom rozmýslam ze ja takýto sampon nemam, že jaka nova vôňa, iba ked sa pozrem na obal(for man), snažila som si ho dať dole, ale nejde..stále vonia tak zvlástne.
Zas vydareny deň.
Tento blog píšem pre Elizu, lebo sa sťažuje, že jej moje farby idú vypáliť oči tak tu to máš.. hádam ti toto oči nevypáli a aj nadalej môžeš čítať všetko co mám farebné..

 Denník
Komentuj
 fotka
sikk  24. 4. 2008 18:58
csss ja chcem fialove shosooofky....
 fotka
kasko  24. 4. 2008 19:00
pocuj ja som ti napisal, ze uz idem prec ale od ICQ . ach jaj ... ale aspon ta trosku opalilo
 fotka
mischulqa  24. 4. 2008 19:20
hm trosku male gramaticke chyby..no ja som v skole umieralaaaa.



zase vydarení deň?..prepč ale to uz jak niekto moze napisat ???...
 fotka
angel_love  24. 4. 2008 19:28
heh, držím palce nech zvládneš
 fotka
eliza707  24. 4. 2008 20:42
vidim,ze ti na mne zalezi a na mojich ociach,si velmi mila ...inak s tym kaskom...no nezda sa mi to co si to s nim porobila

...ICQ...áááchhhh....sa este porozpravame

...za tu farbu
 fotka
elwinko  24. 4. 2008 20:46
Fúúú..hustý deň..
Napíš svoj komentár