Neviem ako mám začať, tento blog som mala chuť napísať včera večer ale dáko som sa k tomu nemala.
Bola som pri frajerovi, keď mi zrazu volal otec, že proste má ísť okamžite domov. Okamžite domov som nemohla ísť, pretože jeho mamina mi na mne skúšala účes na stužkovú tak som sa trochu 15 min. zdržala.

Aj to ho nasralo.
Tak som teda šla. Cestou domov som rozmýšľala co sa mohlo stat ked tak zvreskol. Ako tak píšem priznávam, že som mala strach ist domov. Z toho čo sa bude robiť doma, ako som tak šla prechádzala som cez prieceztie-akurát šiel vlak...normálne som rozmýšľala čo by sa stalo keby som sa tak náhodou pod ten vlak aj hodila. Zrazu ten vlak zmizol, preomnou bolo len pusto a dlhý drevený most...už som len čakala kedy ho prejdem..keď som bola na druhej strane tak som o5 začala rozmýšľať čo sa mohlo stať.

Nič ma nenapadalo..iba ak známky alebo niečo čo som mala spraviť a zabudla som na to. No nič rozmýšľala som dalej, že známky...no keď si predstavím, ako som prežívala 9 rokov na ZŠ. No oco do mna kričal, lebo som nemala také známky ako mal on a on nevie proste pochopiť ze sa to nedokazem naucit aj mama..vzdy ma prirovnavali k bratovi alebo k inému členovi v rodine. A mna to samozrejme sralo.

Keď si predstavím, že ako sa má teraz môj najmladší brat tak uvazujem ci v nsej rodine existuje spravodlivost, láska alebo ci sa vsetko v nasej rodine toci okolo peniazoch... Nvm v nasej rodinke ta spravedlnosť neexistujem, všímam si to najmä ked brat dostane poznámku, že vyrušoval na hodine alebo co a potom sa k nemu správaju ako keby nic nespravil zivot proste ide dalej, ale ked som ja nieco spravila alebo nedaboze dostala zlu znamku tak hned bol ohen na streche a mala som zaracha, mala som dokonca vykricane a to som mala 9 rokov tak isto ako on.. On je proste benjamínek, najmladsí brat sme traja ale co najhorsie je to, ze ked sa nieco stane vsetko je na mna zvalene aj ked som pri ten konkretnej veci vobec do kelu nebola. Ja to nechápem.

No ako som tak prisla domov, cela roztrasena som otvorila dvere na spláni spýtala som sa oca co chcel a povedal, že preco som neumyla riad.. vsetko som mu povedala aj tak ma nepochopil, pretoze ja ked ho umyjem tak aj tak ho 2 stredný brat neumyje ale jemu tak ako tomu poslednemu nepovedia nic, a to ma vie totalne nasrat .. Nvm ci sa nevie zmierit s tým aka som alebo co ale mne to totalne leze na nervy ze vsetko za vsetkých zlíznem iba ja.

Mozno chcel mat zo dna skvelu najstarsiu dceru bohuzial to nepojde lebo ja nedokazem zmenit za jeden den, kvoli znamkam mi zakazuju pomaly chodit vonku,len kvoli tomu ze dostanem 5 z ekonomiky kvoli tomu ze tomu nechapem.. aj ked sa to ucim..

Alebo mozno chce cezomna dokazat to co nedokazal on ked bol maly a mal moj vek .. a to mi je luto ze ma prirovnava k nemu...aj ked som ina..

 Blog
Komentuj
 fotka
snake88  9. 11. 2007 09:37
Nooo myslim, ze posledna veta to asi vsetko vystihuje presne...
 fotka
kasko  9. 11. 2007 09:40
ekonomiku ta naucim ja ocoa zbijem, koho este?

neprijemne je to mam tak sito tiez som somar. podcenuju ma. pred vsetkymi vravia aky som, ze nic nedokazem a ze ja a vysoka skola. sa citim v tedy na navsteve ako kokot.

a k veci. Zasa nie si umyvacka. brat ma tiez rozum,. zena v domacnosti neznmena umyvat a vsetko okolo. Ja musim tiez dakedy umyvat riad lebo s nam pkazila umyvacka 8 rokov pez problemu a teraz buch a nejde ide ale umyva zle.

vela nervov a hlavne chladnu hlavu
 fotka
janulka3112  9. 11. 2007 11:52
najstarší to majú ťažké...môžem súhlasiť, tiež som si odžila svoje. Ono, keď sú takýto rodičia s tým nič neurobíš, neprerobíš ich. Ich prísna výchova je niečim ovplyvnená z minulosti. Je to chyba rodiča ak porovnáva vlastné deti k iným... nikto nie je dokonalý, každý ste samostatný jedinec, každý má nadanie na niečo iné a keď si to nevšímajú, tak potom vedie k tomuto. Chcú mať s teba niečo a pritom sami nevedia, čo ty vlastne vieš... zatni zuby, vydrž to a raz budeš robiť aj tak to čo budeš ty pokladať za správne...
 fotka
saddath  9. 11. 2007 14:05
co?volal ti za jeden riad?nie je tvoj otec trochu magor?aj podla toho co som citala...no a ja ze som nespokojna s tym svojim ocom....
 fotka
chavez  9. 11. 2007 14:58
Tak toto dobre poznam... I ked ku koncu si mama zvykla, ze viac ako 5min sa proste ucit nebudem, otec nonstop frflal a padaj sa ucit, vypni TV alebo jeho naj rozoberem ti pocitac atd To musis jednym uchom dnu a druhym von - snazit sa snazis a znamky neodrazuju vedomosti. Ja som im zrak vytmavil na mature vzdy som mal same 2-3 a na mature som skoncil s 1 1 2 2 Takze lienocka hlavu hore, este to chvilku vydrzat a potom zmiznes na VS a budes si uzivat studentsky life, kde ta nikto komandovat nebude.



PS: ekonomika nie je tak tazka ako vyzera, mozno to je len blby ucitel co to nevie dobre vysvetlit, takze popros nejakeho spoluziaka alebo niekoho ineho, kto ekonomiku vie, nech ti to skusi on vysvetlit na inych prikladoch a vacsinou to pomoze



PPS: nespravodlivost medzi surodencami je jasna, my najstarsi to mame najtazsie (totiz razime cestu pre tie mrchy krpate), ale tak obcas treba vyhodit aj rodicom na oci, ze ten ich "anielik" je taky isty az horsi ako sme boli my...
 fotka
tashira  14. 12. 2007 17:08
jaj krasko v tebe neni chyba....ja som celu zakladnu mala zle, rodicia sa rozviedlia starala som sa o brata a seba..a teraz ked som od rodicov odisla, tak len kazdy den pocuvam aka som sprosta, ze sa zle ucim a podobne...no nemozes si to vsimat..taka si aka chces byt..a ak nie tak taka bud
Napíš svoj komentár