Úrivok s môjho ,,Twilightu\" aj keď toto som začala písať skôr ako som o Twilighte počula....má to už asi 16 strán....


Julienove oči boli tentokrát ohnivočervené. Shell zopakovala svoj návrh:,, Mal by si odísť Mike!\". Na to sa Mike nechápavo zdvihol a odsadol si. Julien previnilo sklopil hlavu a pustil sa do jedla. ,,Prečo si to urobila?\" spýtala sa prekvapene Jemie. Shell nervózne odhodila vidličku a pustila sa do svojej sestry:,, Ty vieš že Julien sa nedokáže kontrolovať. Nechcem aby tu všetkých pozabíjal!\" Na to sa zdvihla a odišla preč. Všimol si to aj Mike a rozbehol sa za ňou. ,,Počkaj Mishell, urobil som niečo? Ty si fakt zvláštna.\" kričal za ňou na chodbe. Shell sa zvrtla a podišla k nemu:,,Áno som veľmi divná. A nie len ja!Preto sa mi radšej vyhýbaj!\" Len čo to stihla dopovedať zjavil sa Julien.,,Nejaký problém?\"zasypel na Mikea ,,Drž sa od Shell ďalej!\" Julienove oči sa znovu sfarbili do červena. Mike však nič z toho nebral vážne a začal Juliena provokovať:,, Fajn šošovky, tiež si také kúpim.\" V tom ho Julien udrel. Shell sa strhla a Mike letel celou chodbou. Horko ťažko sa pozviechal, keď sa Julien v zlomku sekundy prihnal a za krk ho pritlačil k stene. Mike si všimol čierne pazúry na jeho prstoch. Julien otvoril ústa a vyceril na Mikea vlčie tesáky. V jeho očiach sa zjavila zvláštna iskra a Mike pochopil že ho Julien túži rozthať. Našťastie rovnako bleskovo ako Julien pribehla Shell a udrela Juliena do tváre. Ten preletel chodbu, chrbtom narazil o stenu a spadol tvárou k zemi. Shell pozrela na Mikea a poslala ho preč. Jej oči neboli červené ako tie Julienove. Boli žlto-sivé a celkom bezcitné.

,,Po prvý krát som s Mikea cítila strach. Voňal ním ako najčistejšie bábätko. Prilákal aj Olivera, Jemie a tiež Julienovich priateľov. Nikoho z nich sme však nepotrebovali. Julien by ma nikdy nenapadol.\"

Shell Oliver a Jemie stáli oproti Julienovi a jeho priateľmi pripravenými na boj. Julien ich však odvolal. Ako sa pomaly zdvíhal zo zeme z jeho očí sa vytratilo zafarbenie,zmizli pazúry aj tesáky. Pozrel dlhým vyčítavým pohľadom na Shell a odišiel.

Je to len vybraný úryvok ale chcela by som vedieť názory či má zmysle dokončiť to celé....

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
an  24. 2. 2009 22:38
mne sa to paci podla mna by si to mala dokoncit...
 fotka
athelasil  25. 2. 2009 19:38
suhlasim, je to dobre,len chyba zaciatok,pis!!

ale inak sa mi to paci,az na par drobnych gramtickych chybiciek...
 fotka
6nikki6  26. 2. 2009 19:22
ono je to uryvok tak nejako zo stredu toho co som uz napisala.... a SOM FAKT RADA ZE SA VAM TO PACI
Napíš svoj komentár