Práve som skončila s pozeraním stránky jedného nemenovaného teenage časopisu. Skončila, a minimálne doživotne už ani nezačnem. Totiž teraz, pred chvíľou, som prešla všetko od hlavnej stránky až po horoskopy a oči spolu s mozgom sa mi zastavili na, no neviem ako to nazvať, oddelení (??) s názvom „Môj príbeh“.
Spravila som klik, reku že si prečítame, čo trápi ostatných. Posledný príspevok „milujem gusta ale on mna nie“. Nešťastná láska, ideme ďalej. Na ďalšej strane mi do očí udrel dlhý, dlhočizný príbeh, ktorý som veľmi presne odhadla už po prečítaní pár riadkov. Za každou vetou smajlík, pravopis úbohý a hlavnou hrdinkou je dievča, ktoré si od dvanástich nahovára, že chalani ju milujú a láska je zmysel života. No ja sa urobím! Teda.. Áno, dobre, priznávam, tuto som ešte nezačala ironicky vzdychať pred monitorom predstavujúc si ten jeho úžasný kukuč.
„gusto MILUJEM TA!!“ nie, ani po prečítaní sedemdesiatich troch takýchto odkazov, sa mi nepodarilo dosiahnuť imaginárny internetový orgazmus.
Ďalší dlhý príbeh. Oh, ale toto som už niekde čítala. Len si to dobre nepamätám..
„Je to príbeh o chlapcovi menom Maťo. Bol to normálny chalan, obyčajný, tichý a v triede hanblivý a vždy sám. Nikto nevedel prečo, no sedával v poslednej lavici pri okne a často rozmýšľal nad všetkým možným. Jeho oblečenie boli väčšinou rifle, tmavé jednoduché tričko, štrikovaný sveter a tenisky“.. a blá blá blá. Do konca som to radšej ani nečítala, toto si nezaslúži príval mojej rozkoše. Keby ste ešte nevedeli, čo to je zač, tento nepodarok, tak ide v ňom o to, že emo chlapček z nekonečnej lásky kúpi svojej milej sto ruží k ich prvému výročiu, no keď príde na miesto stretnutia nájde tam len odkaz so slovami, že keď sa prvýkrát stretli, išla od doktora ktorý jej povedal, že jej zostáva už len rok života. No a tá mrcha skapala akurát v deň, keď to bol rok. Uveriteľnosť jak hovado. Koniec som už síce zabudla, ale predpokladám, že Maťko sa zabije.
Pokračujeme v masturbácii, ešte som nenatrafila na dievčatá vo veku tak desať rokov.
Alebo, žeby??.. pozerám na pár riadkov na spodku. Vyzerajú celkom sľubne, telom mi začína prechádzať dačo ako elektrina. V hlave už vidím tú neodolateľnú tvár neodolateľného tretiaka. Oh, áno, tretiaka. Vchádza do triedy, najprv ho ignorujem ale postupom času sa zamilovávam. Sedí za mnou, cez prestávky sa rozprávame (oh, neprestávaj!), no potom sa mi zrútil svet. Odchádza na poondiaty gympel. Bude mi tak chýbať. Cez prázdniny som sa naplakala a päťka bez neho nebola ono. Stále som bola smutná. Smutná som do dnes, ale NIKDY na neho nezabudnem (ohh!.. ou!). Tento príbeh budem rozprávať aj svojim vnúčatám.
Hotovo, umrela som! (ani som sa nestihla urobiť) Lebo vieš čo, anjelik? O dva roky si na toho chalana ani nespomenieš a o päť rokov sa budeš smiať na svojej naivite. Nie, nehovorím z vlastnej skúsenosti, ja som necitlivá mrcha, ktorá považuje lásku za slabosť. Ale bavíš, bavíš..

A áno, viem, že už som mŕtva, ale to nebol orgazmus, čo som zažila keď som si prečítala posledný odkaz, ktorému som sa ešte odvážila venovať trochu svojho času. To bolo oživenie! To bolo ako tá piesočná búrka čo sa teraz, neviem kedy prehnala Phoenixom.
„strašne sa mi páči jeden chalan, ale je 7. a ja 5. ..ale proste tie jeho oči. Často ho vídam v jedálni. Minule si so svojou triedou sadol k vedľajšiemu stolu a baby po ňom začali vykrikovať, že to je tá, čo sa jej páčiš, nám rozprávala aký si sexi a také blbosti (preboha veď ja keď som bola v jej veku, začala som sa červenať už len pri pomyslení na to slovo). Najprv som pozrela na ne, potom naňho a potom som omdlela. No zrazu som otvorila oči a nado mnou stál on. Volal sa Timo a povedal mi, že sa mu veľmi páčim a chcel by so mnou chodiť. A že nie je siedmak, ale šiestak.

Ááá! Diki ti bože za to, že som v piatej triede nepoužívala internet a vyhla sa všetkým týmto trapasom. A teraz sa spoločne prežehnáme a pozrieme si porno, kde budú nadržané ženské kričať to, čo som sa tu snažila márne napísať.

A nenávidím „W“ v slovenčine!

 Blog
Komentuj
 fotka
sprejerka01  7. 7. 2011 18:18
Pobavila som sa bejbe
 fotka
ulrik  7. 7. 2011 19:20
Mrem! Že ma tie obsahy vôbec neprekvapujú ale ešteže bol ten týpek šiestak a Timo, nie Jožko a dajaký starý ôsmak! Kks, do plynu s tými ľuďmi/deťmi tam ale vieš čo? Podľa mňa s tým môžu kadejaké ženské portály bárs jak súťažiť A... mohla by si mi do TS napísať, kde presne sú tieto frky?
 fotka
smajdalf  7. 7. 2011 19:59
Paráda
 fotka
yasmin  7. 7. 2011 23:44
super... musela som sa dusiť smiechom, aby som nezobudila mamu...
Napíš svoj komentár