Utorok, streda? Oh, prázdniny sa len začali a ja už neviem, aký je deň. No, ale to je jedno. Proste je večer, a aj keď sme najprv chceli ísť so psami na prechádzku, nakoniec ideme so sestrou na cestoviny do najbližšej reštiky. Prešli sme ulicou, potom námestím a potom moje oči zablúdili na terasu, kde za jedným zo štyroch stolov sedela menšia partia ľudí. Mladých. Starších ako ja. Od dvadsať do tridsať rokov. Vyslovene mestské typy. Jedna známa tvár. Bloncka, opálenie ako majú oompa loompovia, kozy zaiste silikónové a biele tangá pod bielymi, jemne priesvitnými nohavicami. Slovenská playmate vyškerená od ucha k uchu, dobre že sa nerehotala okolo celej hlavy tam hovadsky nenápadne flirtovala so svojím (pravdepodobne) priateľom. Pipka. (Ale mať tak jej zadok)
Prejsť okolo nich mi ale bude blbé. Ešte že slečna dokonalá aj so svojím búchačom vošli dovnútra. Pozerala som do zeme, ale vďaka periférnemu videniu som si všimla, že sa rehotať neprestala a trepala sa za pult „odstrkujúc“ od seba toho chlapíka. Ej, dnešná večera bude zjavne zaujímavá.
No ale namiesto toho, aby som sledovala tú jej dokonalú prdelku, sme radšej s Denisou začali rozoberať, či sa dám nafarbiť na červeno, alebo na ryšavo (inak vyhrala ryšavá, keby ťa to zaujímalo).
Potom tam aj s výkrikom „kde je záchod?!“ vletela.. nie, vletela nie je správne slovo, lebo na tých pätnásťcentimetrových opätkoch ledva kráčala (nevadí, hlavne že sme in).. druhá dievčina z partie.
„kde je záchod?“ opakovala, lebo čašníčka ju cez vzdychy tej druhej asi nepočula. Dievča, keby si zo seba nerobila priblblú, vedela by si, že tie dvere, čo sú rovno oproti tebe sú toalety.
Potom prekráčala okolo nás, skrčená v kolenách a išla si vykonať potrebu. Deni nadvihla obočie, mrkla na mňa a poznamenala, že toto už vážne neni normálne.
„čubka“
„prečo?“ nechcelo sa mi otáčať, aby som vedela, čo sa deje, keď hnedovlasá kočka vyšla z „vécka“. Neodpovedala mi, prechádzala popri nás. Ritku nemala takú dobrú ako tá prvá. Z toho trička natiahnutého až po stehná jej ledva (a chvalabohu) nevystrelila.
„vyjde z WC, nezhasne, nezavre jakóó..“ pozrela som sa dozadu. Zahľadená sama na seba, pomyslela som si. A s rehotom a hentými dvoma nadržanými vyšla von. O päť minút odišli na čiernom BMW.
Ale tu sme ešte so záchodmi neskončili.
Chvíľu potom ako sme si objednali, sa do reštiky vrútil ožratý chlap a kričal na čašníčku, že nechce to pivo. A potom na všetkých okolo, či nechcú pivo. Alebo kofolu. Lebo on nechce pivo. A potom sa išiel vyšťať. Problémik bol v tom, že išiel na babské.
Ale veď keď som tu bola naposledy, ešte to tu nebol kurvinec.
Nič, kašlali sme na modelečky, na ožranov, na neschopnú čašníčku a radšej sme poriešili blogy, alkohol a zlegalizovanie marihuany.
Cestoviny boli dobré ako vždy, len som sa rozčúlila, že som za dve porcie a dve kofoly platila 9,26€. Zdieranie! Pred mesiacom by ma to vyšlo o dve éčka lacnejšie.
Na ceste domov sme ešte stretli dve rómske spolu občanky.
„aha! No čo to je?!.. to sú osy“
„ale čo ci šibe, to sú neni osy“
„a sú to osy, šak sa pozri dole“
„ale šak to sú mladé, vykocené... to sú chrústy!“

 Blog
Komentuj
 fotka
danyelle  12. 7. 2011 22:39
Denisa ?? mám pseudonym ?? parádička..a zabudla si poznamenať že ten ožran nezabudol nezavrieť dvere a to čo on cikal pekne čľupotalo v záchodovej myse dobrú chuť dievčatá!
 fotka
abby2  12. 7. 2011 22:42
.. tak vieš no, ja som tu tiež anonymne..

a ten ožran, že no comment ale chutilo..
Napíš svoj komentár