Milý denníček,
debilnejšie decko ako ja, svet nepoznal. O piatej mi bude zvoniť budík a ja miesto toho, aby som drichmala, nad k*okotinami premýšľam. Vidíš, aj nadávať musím. Ale tak no prepáč, to sa nedá inak. Prefackala by som sa najradšej, keby som vedela, že to pomôže.

(If I could make you mine...)

Ach, koľká irónia. Chcela som si pustiť niečo, čo mi nikoho a nič nepripomína a hrá mi to, čo mi pripomína toho, na ktorého chcem najviac nemyslieť. Hrá mi While the trees sleep.
Ale no... WHAT THE FCUK?!
Teraz, v oktáve, teraz, keď už ťa žiadni chlapi netrápili, teraz, len preto, že si malé nadržané prasa a on je jebač, ideš naňho myslieť? No si ty NORMáLNA???
A prečo si schopná poriešiť s chlapom a vzápätí odísť a zabudnúť naňho a tento ti dá obyčajnú kamarátsku pusu maličkú a si z toho vp*či tri dni? Aha, ako hnusne sa musím vyjadrovať, no ale...
SX-isko, čo si mi to spravil??!!!
Fcuk, veď ale sa mi ani len nepáči. Nerozplývam sa pri pohľade na neho, do jeho tváre, neroznežnievam sa. Ak to je len číročistá chémia, tak prečo naňho myslím?
Prečo si predstavím, že ma ľúbi a nie, že ma preťahuje?
Môžte mi to niekto vysvetliť?
Môžte ma niekto zabiť?

Veď ale Sx?! Najzúfalšie zúfalstvo! Byť zmotaná na jednoducho Eleja aj potom, čo sa na mňa vy*ebal, je debilina. Zaľúbenosť do ŽeMa hovorí sama o sebe o mojej normalite. (Excesy s B., M., atď. nestoja ani za zmienku.)
Ale toto?! Toto prekonáva... No všetko, jednoducho. A čo je najhoršie? Že si nedokážem rozkázať. Teda rozum... tomu druhému. (Pečeni?--> žiadostivosť) Alebo ký fras.
Som zo seba znechutená. Vlastne, ešte ani to nie. Zatiaľ to len obrovitánsky NECHÁPEM. Dúfam, že to je len skrat v mozgu momentálny mentálny, hormónami spôsobený.
Ale keď on sa tak správa... Tak prečo nemôžem pochopiť, že sa tak správa ku každej.

(Nevermind I´ll find someone like you..) --> Aneta, pomáhaj! Okej, som hladná a už sa fakt nemám chuť riešiť. Raz debilka, navždy debilka. Tak.
...I´m trying not to think about you, can´t you just let me be?? Almost lover...WTF

____________________________________________________________
Bol to len skrat. Chvalabohu.
Aj keď, jeden skrat vystriedal druhý…

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  27. 4. 2012 22:30
neovulovala si?
 fotka
acheraya  27. 4. 2012 22:33
veď to že nie
 fotka
lemonade  29. 4. 2012 16:07
si strelená
Napíš svoj komentár