Sorry, prepáčte, a neviem ako ešte sa budem ospravedlňovať ak týmto blogom niekoho urazím..prepáč..nebudem menovať ani hovoriť nič konkrétnejšieho, len chcem na typ takéhoto človeka poukázať.

Naša škola je mála a všetci sa na nej dobre poznáme, niekedy je to výhoda a niekedy nie.myslím, že v tomto prípade to výhoda určite nieje.
Keďže sme dedinská škola sme si všetci rovný, samozrejme , že až na isté indivíduá, ale tento blog nemá byť o nich, ale o takých ľudoch ako su ony.

Áno, o dievčatách čo nevedia od radosti čo zo sebou. Teraz nemám na mysliy tie už "staršie" , ale tie mladšie, ešte tie deti, kde sa nedá povedať dokonca ani tínedžerky. Tie v zárodku. Ktoré majú ešte o dva-tri roky menej ako ja!

Vonkajšou charakteristikou to nie je nič hrozné, až také hrozné odchýlky namerané neboli..iba trochu envystihujú ich vek..z pôvodných 10-12 rokov na 17-20 rokov.Na tvári majú si dovolím len povedať viac ako kilo make-upu.
V porovnaní s inými triedami a dievčatami ten rozdiel ..síce ešte nie taký veľký, ale predsa..určite uvidíte.

Veď každá normálna baba, by si dobre uvážila čo si ským začne, a kedy..a hlavne ako.Jedoducho pojem láska = Ahoj moja ja som Jano..vieš čo moja..ja tak teraz neako nemám frajerkua by som dáku potreboval..začnime spolu chodiť. Pridajú zopár akože úprimných viet, fráz a majú to v suchu. Ale veď to je choré! Nemôžeme to takto brať, svet má jediné šťastie, že stále na svete žije dosť takých čo si pod pojmom láska predstavia trošku viac.

Keď ich stretnete v meste, nič tak zlé vás o nic ani lne nenapadne, veď sú to len neaké dievčatá a vlastne im ani nevenujete pozornosť veď ich nepoznám.
Ale keď stojíte na zástavke nedá vám nevšimnúť si, že narozdiel od všetkých ostatnáých ľudí nestoja na mieste, ale chodia hore dole ako ovce. Je možné, že je to spôsobené tým, že s vami stojí istí chlapec, ktorý sa jedej z nich páči..ale osobne si myslím, že taký je ich pud či už vedla vás niekto stojí alebo nie. Samozrejem , že začujete časť ich rozhovoru a všimnete si akú "krásnu a spisovnú" slovenčinu ovlýádajú, "vhodnú" do spoločnosti.

Stala sa mi taká vec, že v pribehu jedného týždňa som počula od viacerých dospelých ako sa hnevaju a rozčulujú nad týmyto osobami. Samozrejme teraz nemyslím tetušky a klebetnice. Práveže nie. A v tom je ten problém ..keď takýto názor zastávajú dospelí tak to je už čo povedať. Prvý krát keď som to počula ostala som mierne zaskočená no po
ďalšie razy ma to už tak neprekvapilo. A záver všade bol rovnaký, že sú ako šľapky vo výcviku. A je mi to lúto, ale svojim správaním too zo seba urobili samy.

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár