Už tri roky je to môj spolužiak no pred tým to bol iba spoluhráč z hokeja. Predtým to bol fajn chalan s ktorým sa dalo normálne pokecat no v piatom ročníku sa neskutočne zmenil. A vtedy sa zmenilo veľa vecí. A aj ja som sa zmenila. Ešte jeden spolužiak čo s ním bol naj kamarát ináč moj sused sme boli celkom dobrí kamaráti ale pred jedným zápasom sa všetko zmenilo.
Mali sme vtedy rozcvičku a trénera čo mna nemal veľmi v láske no zato chalanov zbožnoval, takže trénerovi to bolo jedno (a hlavne bol mladý tréner). Oni dvaja začali na mna pokrikovat a knim sa pridala väčšina dalších spoluhráčov. Smiali sa zo mna a povedali že ja sa robím najväčšou frajerkou, no pritom on sa furt robí najväčším frajerom, ale nevie si to pripustit a už vôbec nevie prehrávat a všetky chyby zvaluje na druhých. V piatom ročníku som veľmi trpela už som aj bola rozhodnutá že prestúpim nazad na školu odkial som prišla. No ale prišiel nový tréner tak ako hlúpa som tam ostala. Ale z toho ročníka sa mi pomohla dostat organizácia HMI-camp v Trnave a skvelý ĽUDIA v nom. V šiestom ročníku prišiel aj nový spoluhráč a raz ked tento (čo sa tak veľmi zmenil sa volá Duro) duro chýbal tak ho ohovárali a ked prišiel do školy tak nikto sa o neho nezaujímal ale Duro si omotal okolo prsta toho nového čo nevedel čo je vo veci. (Ten nový sa volá Ondrej). Ondrej bol skvelý žiak no ked prišiel k nám sa veľmi zhoršil a najä povahovo lebo bol blízko pri Durovi. Lenže ja za ten piaty ročník som sa naučila ako sa ku komu kedy správat a ku komu sa vôbec ozývat.
Prišiel siedmy ročník. Zase sa robil najlepším a najväčším frajerom ohováral každého mal najvačšie reči o tom aký budeme najlepší atd. Ale furt som bodom ohovárania bola ja...Aaale ked mu terbalo požičat výkres ale niečo hocičo iné taak to už heej že Peetka požičaš mi výkres, dáš mi zošity bo som nebol v škole. A ked som dala gol za dievčatá tak rozoberal že bizovne som stala pri bránke a len mi dakto prihral...No lebo on prejde celé ihrisko a dá vynkel ne tak isto stojí pri bránke a len čaká že mu dakto prihrá. A ked dá gol alebo kôš na baskete tak ide jak najväčší frajer...Joj ešte dva roky s ním v triede byt...VRRR NESNÁŠAM HO!!!..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár