14.4. 2007

Stretli sa približne po 2 mesiacoch. On bol v Kóreji a ona si zatiaľ dávala dohromady kúsky jej ľúbostného života minulosti. Zistila, že sú aj takí muži čo nechcú využiť a možno sú s ňou naozaj preto, že im je fajn. A preto sa tak veľmi tešila na túto sobotu, keď k nej mal prísť on.

A pamätá si to do každého malého detailu...to, že M. prišiel v ružovkastej košeli, s ostrihanými vlasmi a očaril ju hneď. Stretli sa znova pri Tescu a šli k nej domov. Tam sa spolu s rodinkou naobedovali a šli do jej izby. Tam jej on zapojil počítač a dal jej darček z Kóreje, ktorý má dodnes na stole. Bolo krásne slnečné poobedie a rozhodli sa, že pôjdu niekam, kde budú konečne osamote.

Vybrali si Manínsku Tiesňavu, po ktorej sa prechádzali asi hodinku, kým došli do malej krčmičky, dali si kofolku a pobrali sa späť. Cestou späť sa držali za ruky a mali pocit, že sa poznajú veľmi dlho. Keď došli k autu, bola už tma, no im to nevadilo. Objímali sa, pozerali na hviezdy a po chvíľke padol prvý bozk, na ktorý čakali rok a pol. Bolo to čarovné a dodnes si to pamätajú...tak ako na prvé slovká "ľúbim ťa..."

Sadli si do auta a tam strávili ešte veľa krásnych minút, až kým neprišiel čas, keď museli ísť domov. Ona bola doma za štvrť hodinku, jeho čakalo ďalších 100km. Rozlúčili sa s tým, že o 6 dní budú znova spolu a prežijú nádhernú sobotu, čo sa aj stalo...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

14.4. 2008

Od toho dňa prešiel rok a oni prežili ďalší krásny víkend. Boli v Bratislave, na Devíne, robili presne to, čo chceli, tak ako sa im to vždy páčilo. Dnes ráno sa vedľa seba prebudili a aj keď sa opäť museli rozdeliť do najbližšieho víkendu, stálo to za to.

A bude to tak naďalej...ľúbim ťa láska!

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
elwinko  15. 4. 2008 08:12
Wau Som užansutý
 fotka
janulka3112  15. 4. 2008 10:53
veľmi pekné, nech vám to vydrží ešte niekoľko ďalších desiatok rokov
 fotka
nefertitti  30. 4. 2008 14:49
Obdivujem Ta za to ,že vydržíš rok a pol bez svojej lásky.Waw.Nieste si po takom dlhom case o niečo cudzejší?

A ešte by som sa ťa chcela opytat, ak to neni tajomstvo, prečo chodi na take dlhe cesty do Korei?

Nenaštrbuje takyto dlhy cas odlucenia vašu lasku a doveru?
Napíš svoj komentár