Mohlo ma napadnúť, že tá malá sfetovaná kurvička Nikola, okamžite bežala Tomáškovi požalovať, že si to rozdávam s nejakou ženskou na záchode. Veď s ňou sa ešte " porozprávam ".

Poobede som išla s Tomom von. Bol nasraný.
,, Si nechutná." zavrčal.
Nechutná?! Hm, myslela som, že sa chlapov rajcujú lezbičky.
,, Prepáč, ale kedy si si ma naposledy všimol ako svoje dievča? " reagovala som rovnakým tónom ako on. Nechápavý tupý výraz. Jasné, že to s tým svojím prefúkaným mozgom nepochopil.
,, A nevšímam si ťa snáď? "
,, Predstav si, že nie. "
,, A ako si ťa teda všímam? " spýtal sa urazene.
,, Všímaš si ma asi tak, ako tých svojích kamarátov feťákov. To tvoje milujem ťa, si strč do riti, lebo vôbec sa tak nesprávaš. Myslíš si, že ma to baví stále dokola počúvať? "
Zmlkla som, aby mohol straviť to, čo som mu práve povedala. Iba mlčky hľadel pred seba. Asi po desiatích minutách ticha sa otočil smerom ku mne a skôr, ako som stihla namietať, si ma drsne pritiahol k sebe a vášnivo ma pobozkal. Bol to však zúfalý bozk, ktorý vravel neopúšťaj ma. Do oči sa mi tiskli slzy.

Laura, ty si tak tupá krava, nadávala som si v duchu keď sme ležali vedľa seba v posteli. Dúfala som, že toto bola posledná šanca, ktorú som mu dala.

Nirvana si hrala to svoje "Come as you are" a ja som zatínala zuby od bolesti, keď mi dnes večer už druhá lajna rozožierala sliznicu. Tentokrát som boj prehrala.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár