chcel by som mať vypínač. malé, červené tlačítko. s mäkkým gumenným povrchom. vypínač na módu a trend. keď ho stlačíš, prestane cirkus okolo. ráno ťa nezabíja infantilná adela zo sajfom. ani ich klony. žiadna reklama, žiadne hučanie o tom, čo je dobré, čo je správne a čo je in. ticho.

ženy nenosia tie obrovské čierne okuliare. nezakrývajú im celú tvár. vidno im oči. nevyzerajú ako muchy, všetky rovnaké. imbecilnejšie opičenie sa po celebritách som nevidel. chápem, keď si to dá big pam. nechce aby ju každý spoznal. nechce mať dvacku makarónskych paparazzov na krku. ale kto spozná mladú cicu šestnástku z bé á ? chlapi nechodia vyvoňaní, v ružových tričkách s nastajlovanými účesmi. chlapské pokolenie nie je už národ slušnučkých buzerantov.

na ceste nestopujú zelení. ľudia sa neboja pozrieť si do očí. prihovoriť sa neznámemu na ulici. nie, už nie som v opičiarni.

on niekde je. niekde musí byť. viem to. máme ho tu nainštalovaný. je súčasťou nášho sveta. a ja ho raz nájdem. stlačím. a potom sa tešte !


 Blog
Komentuj
 fotka
cicustek  18. 8. 2008 19:40
no tak toto je fakt ze dobre
 fotka
pogh  21. 8. 2008 20:38
kup si ho
Napíš svoj komentár