Nie, nejdem pisat o MCR ani nič také, idem písať o sebe. Možnože to nebudú slávne, ale rozhodne moje posledné slová. Tento posledný blog by som chcela venovať všetkým, ktorých mám rada ( je ich veeeeeeeeelmi veľa)ale aj tým, ktorým sa chce čítať . Takže loooobim Vás a nech sa Vám dobre číta.


Hm... premýšľala o svojich pocitoch.Prečo to urobila tak ako to urobila??? Musela si priznať, aj keď nerada, že je pre ňu viac ako LEN kamarát. Do riti... VIAC??? VIAC!!!

Aaaaaach... Možno by bolo všetko v pohode, keby... Na čo ho len zoznamovala so svojou kamoškou? Aj tak by to ale skôr či neskôr prišlo, nemusela si nič nahovárať. A vlastne to mohla celkom dobre využiť, no nie?

Kamoška je v láske mrcha, využije ho tak na týždeň, na dva... Jedine, že by to bola pravá láska...ha-ha-ha-ha-ha . A on jej potom bude vyplakávať na ramene kvôli rozchodu tak ako predtým... Lenže vtedy si ešte neboli takí blízki a nepoznali sa tak dobre. Teraz je situácia už úplne iná.

Hm... To znelo lepšie. Možno nakoniec nebola hlúposť, že ich zoznámila. Lenže bolo to ťažké. Musela a stále musí zadržiavať svoje slzy plné lásky, sklamania, zatrpknutosti a neštastia a zároveň mu pomáhať, radiť ako by tú kamošku dostal, počúvať jeho reči, sladký šepot vľúdnych slov.... O KAMOŠKE. Sms-ky o jej krásnych očiach, o jej šarme...O NEJ!!! A s pocitom, že tento plán nemusí vyjsť.

Bola realistka - všetko je v keli. Tie hodiny prechádzok,rozhovorov, vtipov, smiechu...a to všetko s nejasným koncom. Bolo jej z toho nanič. Nevedela, čo robiť. Už zase. Zas a zas a zas. Padla až na dno. Psychicky, fyzicky, morálne... Potrebovala vypnúť. Už aby bolo 21.06.... Que viva Espana

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
sweet_girl  17. 6. 2007 11:25
jeejda moa zlata...troxu ma prekvapilo to ze posledne slova....to hadam nemyslis vazne....na tvoje posledne slova mash ete kopu casu,ved mash ete pred sebou cely zivot.neviem sice teraz presne o ktorom z nix dvox je rec...bo ten status minule ma troxu zmiatol.ale nex je ktorýkolvek z nix..je to debil bo nevie o co prixádza.mala by si otvorit oci,a dat sancu niecomu inemu a novemu.proste nemyslet len na neho.viem ze je to tazke ale ak sama neotvoris tie dvere okolitemu svetu,taq to neurobi nikto.neviem co ti mam uz napisat...fuha doxadza mi inspiracia toe hrozne....ale mala by si si uvedomit ze na svete je plno inyx xalanov a verim a dufam ze ty tiez...musis verit...ze je medzi nimi aj ten ktory caka na teba....on raz pride...len musis byt na to pripravena.
 fotka
honeygirl12  17. 6. 2007 12:17
ja radim: nemysli uz tolko na tych calanov, len trapenie ti prinasaju!!!teraz je leto , teplo, pojdeme do spanielska a bude tam poriaadna haluzka!!a ty si ju uzijes uz aj teraz toho 21.6.. Hlavne sa odviaz od vsetkeho smutneho a zabavaj sa na plne pecky!!
 fotka
bronzuliatko  17. 6. 2007 12:19
noooo nieco na tom je..ale teraz to vyznelo jak keby som na nic ine jak na chalanov nemyslela.....
 fotka
cmuk123  17. 6. 2007 14:14
fuha je to pekne pisane ale ked je to ze z vlastneho zivota tak dost blbe...
 fotka
stuiperfecto  21. 6. 2007 16:14
ale priznaj sa ze myslis.aj ja myslim stale na baby... ..........a este na pc...... a este na basket
 fotka
sweet_girl  22. 6. 2007 12:55
no lydka ma v tom trosi pravdu netreba stale myslet na to ale ja viem neni to jednoduxe ale teraz zazijesh kopu pekneho taqze bude trosi lahsie na to nemyslet...
 fotka
kaneka  24. 6. 2007 23:14
chica.... v Spanielsku zbalis tolkych muchachov, kolko ces,pretoze si jedno krasne, inteligentne a vtipne dievca.... :o*
 fotka
bronzuliatko  29. 6. 2007 16:48
jeeeej toto bolo krasne....ale ziadneho som nezbalila asi by si to mali precitat
 fotka
sangria011  7. 7. 2007 23:37
ser na xalanov...asi tak...

je to tazke ale sak xalani vzdy budu su aj boli

a VIVA ESPANA
10 
 fotka
cmuk123  31. 8. 2007 16:38
Sangria011

casu dost kam ponahlat hadam je to uz ok
Napíš svoj komentár