Taaaaaaakže.... Už sú to tri, či dokonca 4 týždne čo mu sľúbila, že sa s ním porozpráva. Hoci sa stretávali každý deň a to hneď od rána...na školskom dvore, na chodbách... predsa musela zakaždým prejsť okolo jeho triedy ak chcela niekam ísť... No ona sa bála, že mu nebude mať čo povedať. Nebola nejaká extra hanblivá, ale keď sa mala rozprávať s chalanom, ktorý sa jej páčil tak jednoducho nevedela zo seba dostať slovo. Za normálnych okolností by ju to štvalo. Teraz však z toho mala ´´len´´ veľké nervy. Kvôli tej jednej babe stratila už príliš veľa, musela sa ešte aj jemu páčiť? Nevedela to na isto, ale v škole to počula takmer z každých úst, ktorým spomenula jeho meno. Bála sa. Čo ak naozaj? Nemohla by to stráviť. A kvôli tomu strachu z bolesti, zo sklamania sa, kvôlli tomu za ním nešla. Čakal ju víkend a ona už presne vedela, čo bude robiť. DEPKOVAŤ a snažiť sa zabudnúť. Ale aj tak ju morili úvahy, čo ak nemiluje tú babu ale ju? Čo ak má u neho šancu? Však sa na ňu usmieval, keď ju zdravil. Ona si však aj tak nebiola istá, či to stojí za to riskovať. Ale kto neriskuje, ten nič nezíska. (risk je zisk). AKO BY STE JEJ PORADILI VY???

 Blog
Komentuj
 fotka
sweet_girl  16. 3. 2007 18:38
awoj moja.jedine co ti mozem odporucit je nedepkovat bo to ti urcite nepomoze a tvoj problem to urcite nevyriesi a len sa budes zbytocne trapit.viem o kom je rec a myslim si ze by si sa s nim mala o tom porozpravat.......ak sa nedozvies pravdu z jeho ust nex uz bude hocijaka......nebudes mat pokoj bo stale sa budes pytat ma ju rad????alebo ma rad mna???myslim si ze by si mala ten strax prekonat a porozpravat sa s nim.mocinky drzim palceky.
 fotka
sangria011  16. 3. 2007 19:47
jeziiis ja som taq zwedawa!!peti toto mi nerob!do to je?!?!
 fotka
honeygirl12  30. 3. 2007 17:30
Peti, neboj ono sa to pomaly vyriesi...ja si myslim ze by si mmohla skusit byt jeho dobra kamoska a potooom.....hlavne sa musis usmievat a nesmies dat na sebe vidiet ze sa trapis aby svietila ako take slniecko taka si najkrajsia!!uvidis ze si ta bude viac vsimat a bude ta mat rad..drzim palceky...GO ON a hlavu hore!!
Napíš svoj komentár