Ešte stále tomu nemohla uveriť. Vlastne sa jej celkom podarilo vyliečiť z choroby zvanej "nenaplnená láska". Raz ju prechodila a poto sa jej v plnej sile vrátila späť. Bolo to strašné, ale už sa stalo. Teraz sa začali nové problémy. Vlastne ju to ani netrápilo, ale predsa len. Jej 2-násobnňy ex jej napísal, že ju má ešte stále rád. Hm... všeličo sa jej už prihodilo ale na toto ešte nebola pripravená. Človek, ktorý s ňou už 2-krát chodil a on ju má ešte stále rád??? No pekne.
Musela si ale priznať, že jej to trochu polichotilo. Teda nielen trochu . Avšak vznikla len ďalšia nenaplnená láska. Tak ako nenávisť plodí zase len nenávisť, tak nenaplnená láska tvorí zase len takú istú. A kruh sa začne uzatvárať. Hm...začínalo to mať zmysel. Ale všetka logika sa vytratila skôr ako vlastne poriadne začala. A zase bola na začiatku.
Spoznala však zase nových ľudí. Ľudí, pre ktorých nebola len jednou z davu. Áno, mala aj predtým priateľov, lenže toto bolo pre ňu niečo nové, niečo iné. Boli to už dospelí ľudia, ktorí mali svoje ciele, svoje plány. Život začínali brať do vlastných rúk a vedeli, ktorá cesta je tá správna. Posunuli ju do tej lepšej strany. Pomohli jej zaradiť sa v priebehu pár dní tam, kde sa ona nemohla dostať celé veky. Pomohli jej vrátiť sa znovu na scénu veľkej divadelnej hry. Hry zvanej život.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
levica  7. 5. 2007 20:37
je to pekne fakt..smutne ale pekne..
 fotka
flicker  7. 5. 2007 21:29
A boha jej,dobre urobila...
 fotka
sweet_girl  8. 5. 2007 10:23
no peti toto si fakt krasne napisala...ale je to taqe smutneee ale kraasne...(sry ze len taqy kratky koment ale dnes ma daqo nic nenapada)
 fotka
honeygirl12  10. 5. 2007 20:08
velmi pekne si to napisala uz sa neviem dockat kedy vydas knihu!!fakt DOBREEE
 fotka
tishia  21. 5. 2007 17:48
mno diefca..klobuk dole....welke WOW!!krasa
Napíš svoj komentár