Smutne pozrela na monitor. Nebol tam. Vedela kde je, ale aj tak nemohla ísť za ním. Štvrtok a piatok ju emocionálne vyčerpali. Ešte teraz nemohla uveriť, že bol u nej doma. ON!!! Prežívala vtedy hrozné pocity. Stáť od neho len na pár centimetrov a nemocť ho objať, nie to ešte pobozkať. Tváriť sa, že je všetko v pohode a pri tom si nechať trhať srdce na kusy. Pozerať na jeho pohyby, počuť jeho dych, cítiť jeho vôňu. Len dotknúť sa nemohla.

Ale dotykom odolávala len kvôli jednej sile, a ňou bol strach. Bála sa, že by ju po druhý krát odmietol. Takto jej ostávali aspoň jej nesplnené sny. Je výhodnejšie mať aspoň niečo, než nemať nič. Ale ona by radšej nemala nič... Už nechcela ďalšiu časť života len presnívať, chcela sa konečne prebrať a ŽIŤ! Lenže mala tvrdý spánok, a tma noci jej nedovolila ani len pootvoriť oči.

Na druhej strane ju však lákalo, čo ak predsa len existovala šanca? Chcela ho častejšie stretávať, viac sa s ním rozprávať, chcela aby ju spoznal. Chcela spoznať ona jeho. Chcela toľko vecí. Ale tie sa ukončili skôr ako začali. Vedela, že už dlho nevydrží. Srdce sa jej začalo rozštiepovať na nezlepiteľé kúsky. Jedno lepidlo by tu bolo, ale teraz neprichádzalo do úvahy. LÁSKA, tá všemohúca, krásna,... Tá, v ktorú už ona prestala veriť. Poznávala ju zo sirupových príbehov a tam sa aj jej poznávanie dokončilo.

Nezostalo jej toho veľa. Bola úplne vymetená. Všetko čo mala, bola jej láska k nemu a smútok na duši.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
sajmonka  25. 5. 2007 21:57
aaaaax petuska moa viem si predstavit ale zvladas to... nebooooj to prejde inak a tie sirupove pribehy???? co mi to len pripomina???
 fotka
tishia  25. 5. 2007 22:32
moje takto ta nexa trapit sa...saq on musi byt jaqy obmedzeny ked newidi aqy skwely clowek mu ponuka swoje srdce(!!ho dokusem!!)Kazdy ale musime zazit nejaqy ten swoj "sirupcek" ktory si treba wyxutnat plnymi duskami pretoze to je to najkrajsie ked....(na domyslenie)
 fotka
cmuk123  25. 5. 2007 23:54
Jaaaaj bronzuliatko moje

Kubo ta takto hneva??? ja neviem ... podla mna o vela prichadza bo som si s tebou dost popisala na icq aj s nim aa...ja neviem ... dufam ze sa to da niak dokopy a ak nie tak...sa najde hadam niekto lepsi co bude vediet ocenit to aka si super holka .)
 fotka
sweet_girl  26. 5. 2007 14:58
presne suhlasim s jankou...ak si ta on nevsimol aqy si skvely clovek,taq si ta potom nezasluzi.ty potrebujes daqoho lepsieho a uvidis urcite ho najdes...alebo si najde on teba.a v lasku neprestavaj verit.on ti za to nestoji.laska je krasna aj ked viem ze to ti teraz asi zbytocne hovorim.saq ty vies co som si aj ja prezila kvoli DAKOMU saq ty vies komu.a teraz????som ten jastastnejsi clovek na svete kvoli NIEKOMU uplne inemu...saq ty vies...proste v lasku musis verit a nestracaj nadej ono to pride ked to budes najmenej cakat...VER MI!!!!fuha zase som sa daqo rozpisala no proste Jakub nevie o co prixadza.cmuq...
 fotka
bronzuliatko  26. 5. 2007 21:45
Ďakujem ludia, niektore rady mi velmi pomahaju a som rada ze to vidite takto....
 fotka
sweet_girl  27. 5. 2007 17:08
jasne lasko nezabudaj ze ci s Jakubom alebo bez neho, my budeme stat vzdy pri tebe.cmuQ
 fotka
ninushenka  28. 5. 2007 20:55
mno oki moa..thakzer po prve ti nebudem davat ziadne leukoplasty na dudu bo ty si za to mozes sama(a mozes sa na mna aj urazit)ae ty sa vzdy namotas na nespravneho...po druhe on vie ze si fajn a ty to wes..po tretie pozri sa na to aj z jeho strany predsa ked sa neciti na to aby bol s tebou thak to thak zober bo nemozes od neho xiet aby ta lubil nasilu(bolo by to dost sebecke nemyslis??)..a po stvrte ber to z tej pozitivnej stranky bez smutky by si nepoznala radost...xD..cmuq
Napíš svoj komentár