Dnes to bolo zvláštne. Aj keď sa videli hneď ráno pred školou, sotva sa zmohol povedať jej Ahoj!. Stretávali sa celý deň a chodili okolo seba akoby sa vôbec nepoznali. Nevadíííííííííí. No to určite! Trápilo ju to a veľmi. Rozmýšľala, ako to asi vzal. Zdalo sa jej akoby čakal na to, že mu to vysvetlí. Možno sa jej to však len zdalo a pravda bola niekde úplne inde. Zákon schválnosti bol, že končila skôr kvôli tomu, že išla vítať španielskeho ministra. Takže koncom piatej hodiny sa zdvihla a čakala pri vchode na učiteľský doprovod. A kto tam čaká 20 minút s kamarátmi??? NO PREDSA ON! Stáli od seba ani nie jeden meter ale ani neprehovorili a len ukradomky na seba hľadeli. Vydýchla si, keď sa konečne pohli k zastávke spolu s učiteľmi. A kto tam došiel o 2 minútky? NO PREDSA ON! Potom ho kamaráti opustili a ostal tam stáť sám. Hľadeli na seba no neprehovorili. Čakali tam celých 10 minút a nepovedali si ani len ahoj. A ešte k tomu všetkému nasadli na ten istý trolejbus. Zase od seba stáli tak na 3 metre. Ale nepadlo ani slovo. Len on sa na ňu stále pozeral smutným vyčítavým pohľadom. Hľadeli si do očí a nemohli sa od seba odtrhnúť. Nevedela však zistiť význam jeho pohľadu. Bohužiaľ vošlo viac cestujúcich, no obaja sa naklonili tak aby na seba videli teda hlavne ona. A potom keď vystupovala, povedal jej ahoj a pozeral na ňu ako stojí na zastávke. Až odchod trolejbusu prerušil ich očný kontakt. Nevedela, čo si o tom všetkom má myslieť. A nevie to ešte ani teraz.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
sweet_girl  29. 3. 2007 20:29
No taq tomuto sa hovori zakon sxvalnosti.Mno myslim si ze si naozaj mala ist za nim a mali ste sa o tom porozpravat.Pretoze taq by si aspon vedela na com si a tieto otazky aky mal ten pohlad vyznam by si teraz neriesila.Urcite by ste sa mali nieqde stretnut ale nie taq ze nahodne ale sa proste dohodnut,aby ste boli len vy dvaja a mohli sa v klude porozpravat o tom vsetkom co sa stalo.Ver mi aj ked ti povie ze xce byt len tvoj kamarat/ale to sa doofam nestane/budes aspon vediet aqo na tom si a to je lepsie aqo sa stale pytat tieto otazky.mozno ti to pisem do kazdeho blogu ale myslim si ze je to najlepsie riesenie...asi vam budem musiet to rande vybavit nakoniec ja:o)uvidis ce to vela odvahy ale vyde to neboj.ZLOM VEZ!!!!!
 fotka
flleur  29. 3. 2007 20:40
ja osobne by som tiež bola ticho a čakala ako zareaguje,lebo myslím,že je na rade on.ale zas mala ísť za ním ap ovedať mu,ako dlho plánuje hrať,že sa nepoznajú...
 fotka
honeygirl12  30. 3. 2007 18:02
mozno ze ten xalan je trochu hanblivy a nevie urobit prvy krok...pozri nemusis sa s nim hned bavit o tom co si mu napisala to mu mozes povedat aj neskor alebo sa ho na to spytat. Staci ked nanho prehovoris a zacnete sa trebars bavit o pocasi alebo skole alebo ocomkolvek len nie rovno na zaciatku vychrlit nanho to co citis bo sa moze zlaknut.on proste musi poxopit ze si pohodova baba a bude sa citit v tvojej spolocnosti dobre a to je to podstatne!!
Napíš svoj komentár