Myškou klikám na kolónku Pridať blog a pomaly si v mysli dávam dokopy, čo som sa to sem zasa rozhodla hodiť. Mám sa trápiť so štylizáciou? Vlastne na to ani nemám chuť, pretože v týchto dňoch nemám chuť hádam na nič, len aby sa mi konečne vrátilo zdravie.

Zrejme ste si všimli, že úvod a vlastne asi dve tretiny tohto blogu nemajú nič s nadpisom, ale zakladať dva nové články sa mi zdá prihlúple. Tak som to tu nejako skĺbila...

Už asi týždeň smrkám ako besná a som nútená chodiť do školy, pretože to VRAJ nie je až také vážne. Každé ráno si dávam ríbezľový coldrex a vždy pol hodinu pred odchodom do školy hľadám nejakú zámienku, prečo tam neísť. Žeby mi to nejako pomohlo, to sa nedá povedať. Ale nechce sa mi sťažovať na niečo, čo už nezmením. Jediné, čo mi ostáva, je zaľahnúť do postele hneď ako sa vrátim domov a liečiť sa. Mám mať vari depky, pretože sa mi nepodarilo uskutočniť plán, ktorý využíva asi polovica školákov? Nie, nesmútim. Vlastne je mi to jedno, lebo sa uzdravím tak či tak a myslím, že pobyt doma by moju liečbu rozhodne neskrátil, neberúc ohľady na vymeteného suseda, ktorý púšťa hudbu tak hlasno, že aj zdravý človek by pri tom hluku odkvecol a na moju úžasnú rodinku. Niežeby som ich nemala rada, ale každá chvíľka buzerácie namiesto povzbudenia mi riadne lezie na nervy.

Vravíte si, že som nerváčka? No tak hej, občas možno, ale to je hádam každý.

Táákže a teraz k veci. Keďže dnes je streda, zostáva mi šesť dní aj nejaké drobné na to, aby som sa pripravila na monitor. Uznajte, že za taký krátky čas sa už len veľmi ťažko naučím niečo nové a všetky pokusy na sústredenie sa by boli celkom zbytočné, keďže jediné, na čo myslím, je tá hnusná nádcha. A tak musím veriť, že mi nič nevyfučí z hlavy a zvládnem to na výbornú. Preto sa vlastne nejako extra nevzrušujem a som plne vyrovnaná s tým, čo príde.

Rovnako by som chcela popriať úspešné monitorovanie všetkým deviatakom a hlavne pevné nervy...Budeme ich potrebovať...

 Blog
Komentuj
 fotka
chea  30. 1. 2008 21:06
monitor..to su spomienky...ucitelia nas nim strasili jak besni celu 9vinu a nakoniec vecsine z nas bol nanic...a v kazdej druhej triede ucitelia nadiktovali ziakom odpovede,co bolo pekne svinstvo.,(pre mna hej,lebo som bola v tej triede kde som sa nemohla ani pohnut a nie aby nam este radili) a minuly rok to bolo najvtipnejsie,ked si ziaci nasli odpovede na nete...
 fotka
antifunebracka  22. 8. 2012 16:41
huh? mne to doteraz nepridalo koment, co som pisal v 2008.? tak este raz - drzim palce, nech to vyjde!
Napíš svoj komentár