Bože, ja keď vidím tie blogy, kde každý každého odsudzuje, kde ľudia píšu o tom, kto je aká ku*vička, kto sa správa inak akoby sa mal.. No je mi z toho zle. Je mi zle z toho, že aj ja som bola kedysi taká, je mi zle z toho, že každý sa stará do života druhých.

Prečo ľudia nechápu, že tým, že sa starajú do druhých, ubližujú aj sebe, nie len im? Že inteligentnej osobe je jedno, čo o nej druhý človek povie, lebo sám najlepšie vie aký je, sám vie ako si môže dovoliť život užívať aby mu to nevadilo? ...

Zrejme preto, lebo im to nikdy nikto nespravil. Podľa mňa sa takto správajú len ľudia, ktorým nikto nikdy neublížil tým, že o nich povedal, že sú ku*vy. Alebo ešte lepšie, čo je v móde, šíriť úplné bludy. Proste si niečo vymyslieť len na základe toho, čo si človek o danej osobe myslí.

Lenže títo ľudia to proste nechápu. Že po prvej ohováračke sa človek trápi, je mu z toho nanič, reve do vankúša a sťažuje sa aký je svet k nemu nefér. Že po druhej hreší ako starý čert, že zúri akí sú všetci jebn*tí a hlúpi. A že po tretej sa už len smutne pousmejú a pomyslia si, aký debil to zas vymyslel. Že ...

No proste nechápem systematiku tohto sveta. Je mi z toho zle, smutno a ešte všelijako ináč. Nechápem a v podstate.. Asi to ani nechcem chápať. Lebo dozvedať sa nerozumné dôvody ma zrovna nebaví. Alebo môžu mať ohováračky rozumný základ...?

 Blog
Komentuj
 fotka
transplantovana  10. 2. 2011 21:44
vždy je jednoduchšie súdiť druhých, než seba samého.
 fotka
antifunebracka  20. 5. 2012 00:25
bez vetra sa ani listok nepohne a bez ohna niet dymu
Napíš svoj komentár