Dovoľte mi, aby som sa v niekoľkých riadkoch predstavila a napísala niečo o sebe čo som a kto som.

Začnem tým, že prečo som sa na birdzi zaregistrovala ako cecilia50. Tento nick som si zvolila preto, že Cecília je moje birmovné meno a navyše Svätá Cecília je patrónkou cirkevných zborov a vedela hrať na organe. Toto meno mám vo veľkej úcte a veľmi si vážim to, že som si toto meno vybrala.

Teraz sa vám idem skutočne predstaviť ako sa naozaj volám. Moje meno je Zuzana Kamenská mám 25 rokov pochádzam z Hriňovej okres Detva. Vyštudovala som strednú zdravotnícku školu odbor masér pre handicapovaných v Levoči s maturitou. Som zrakovo postihnutá úplne nevidiaca, preto som napísala slovo handicap.

Skúsim sa charaktečrizovať vizuálne ako to len pôjde. Bude to z rozprávania druhých. Som moletnej postavy mám blond vlasy (melír) do očí mi nevidno. Mám oválnu tvár.

Ak dovolíte teraz prejdem ku mojej vnútornej charakteristike a následne k mojim záľubám. Moje dobré vlastnosti:
Som milá, úprimná, rada pomáham druhým, rada pomáham v domácnosti ale niekedy sa mi nechce.

Moje zlé vlastnosti: v zlých vlastnostiach najviac prevažuje lenivosť a niekedy som výbušná dokážem sa rýchlo rozčúliť.

Moje záľuby sú:
počúvanie hudby, hra na klavír, spev, počítače, televízor a veľmi rada relaxujem, keď môžem. Ešte jedna poznámka veľmi rada chodím do nášho mládežníckeho spevokolu, s ktorým zvykneme spievať zvyčajne v kostoloch a tohto roku sme sa zúčastnili na prehliadke spevokolov vo februári.

Odporúčam si prečítať tento článok, ktorý som o sebe napísala. Nemusia všetci môžu iba tí, ktorí majú záujem ma bližšie spoznať.

 Blog
Komentuj
 fotka
igilik  30. 4. 2012 22:33
A ako vlastne sleduješ telku a podobne?
Napíš svoj komentár