Milá/ý...

Na začiatok premýšľam, žeby bolo dobré dať tomuto emailu nejakú formálnu stránku, teda pozdrav na úvod. (vybavené)

A potom by bolo vhodné dať tomu aj obsahovú stránku: viď nasledovné:

Dnes, 3. januára, som sa rozhodla, napísať tento krátky email. Teda, ešte neviem, či bude krátky, lebo som ešte len začala písať....ale nie o tom som chcela...-toto je paródia na niektoré komenty na cineville.sk ("nie o tom som chcela" sa tam často vyskytuje).
Po tom, čo som sa naučila dve vety o Neohybných slovných druhoch, pozrela si všetky videá, čo mám v notbooku, spravila zopár kvízov na facebooku, zaregistrovala brata na facebooku pod menom Michal Jarmil, vybrnkala asi päť krát Rozvíjej se poupátko na gitare, následne to zahrala aj s akordami, vybrnkala aj Ešte som sa neoženil, zjedla dva banány a jednu mandarinku a vylúpala zopár slnečnicových semiačok, som sa rozhodla, že sa pozriem, čo bude dnes v TV.
Možno si povieš-zas jeden obyčajný deň, na čo mi to píše...ale, práve tá moja posledná činnosť ma utvrdila v tom, že ti musím napísať tento email. Na čt2 dnes totiž pôjde film Control, premiéra. To si nemôžeš nechať ujsť!
A nakoniec ten email nebol ani krátky ani dlhý.

Ps: Po včerajšku som prišla ešte na jednu vec...niektorí ľudia okolo mňa mi prídu ako psychopati...najhoršie je, že takmer všetci...nie som náhodou psychopat ja?-logická hádanka.

S pozdravom V ako Vendetta

Príloha: Vendetta v momentálnom rozpoložení (farebnosť fotky vyjadruje "v srdci hippies", nejasné kontúry umocňujú "nejasnosť mysle", pozadie je cudzie, podoba svoja-základný umelecký protiklad svoje-cudzie (spojenie obidvoch substrátov sa eventuálne podrobuje ešte verifikácií v ďalšej akcii.)

(prílohu možno dám do fotoalbumu)

 Blog
Komentuj
 fotka
mirkova  3. 1. 2010 15:55
neohybné slovné druhy???? ach, V, nestraš ma
 fotka
bubiatqo  3. 1. 2010 16:04
psychopati su vsetci ti naokolo!

... dost dobry clanok inak!
 fotka
lilushka19  3. 1. 2010 16:11
Dosť ťažké pre moje chápanie.
 fotka
ceresienka  3. 1. 2010 17:02
@mirkova A to som ti este nehovorila o Nominalnych slovnych druhoch...ale nezda sa to byt az take hrozostrasne
Napíš svoj komentár