Uúúúúúúúf, tak tejto vety sa momentalne v tomto obdobi bojim najviac.

Minuly rok som spoznala jedneho super,fakt bomba chalana,s ktorym sme si hned padli do oka.Zacali sme sa stretavat,boli sme spolu coraz castejsie a castejsie,az sme sa napokon dali dokopy.Ved mat pri sebe cloveka,ktoremu doverujete ,pokecate s nim na vsetky mozne temy , a na ktoreho myslite uz hned ako rano otvorite oci a zaspavate s pocitom,ze mam na swte niekoho,kto ma lubi,nie je az taky zly pocit,ci nie?Urcite ste to uz zazili.
Vsetok cas,straveny s nim...to sa neda ani opisat.Bola som neskutocne rada,ze ho mam,princa,na ktoreho som cakala.Vsetko bolo idealne,sem-tam mensia hadka,ktora patri, myslim, do kazdeho vztahu.
Prisla zima a po 5 mesiacoch sa to vsetko zacalo menit.Bol iny,nechapala som,co sa deje.Prestal mi rozpravat veci , o ktorych predtym vedel rozpravat hodiny,nasa komunikacia viazla.Ze nasa...moja bola rovnaka,horsie to bolo s tou jeho.
Neskor prislo to,co som uz aj ocakavala.Zavolal ma von a po kratkom rozhovore mi bolo vsetko jasne.´´Moja,je koniec´´..to bola jeho posledna veta ,skor,nez odisiel.
Bola to neskutocne velka rana do mojho srdca,ktore sa z nej nevedelo este dost dlho spamatat.Mozno by to ani tak velmi nebolelo,keby mi povedal,nejaky slusny dovod.Nic,mlcal.Ticho.
Po nejakom tom case,som uzbola celkom okey,spoznala som vela novych ludi,bola som s ludmi,ktori pre mna znamenaju strasne vela.A aj ti ma hnali dopredu a davali mi silu.No ale,spomienky nevymazes.
Prislo toto leto a chalpec sa ozval.Zacali mi chodit sms-ky typu repac,viem,moja chyba,mal som ti aspon nieco povedat.Pozyvam ta priatelsky na kavu.OK,povedala som si ,ze pojdem,stalo sa...mozno uz nasiel nejake to vysvetlenie.Ak bude zle,mozem vzdy odist.
V pohode,stretli sme sa..zacali sme kecat o minulosti,co jak bolo s nami a tak.Dostali sme sa k poslednej vete ,ktoru mi pOovedal.Chcela som vediet dovod.Najprv sa nezmohol ani na jednu vetu,neskor ked som povedala,ze v klude,povedz mi,ved aspon viem,co mam na sebe zmenit,ze nie kazdy je bezchyny zacal rozsiahly a duchaplny monolog.
Keci,keci...no a dali sme s aopat dokopy.Aj ked viem ako sa hovori.ze nevstupuj 2x do tej istejj rieky,ja som vstupila.Urobila som dobre?Myslim,ze ano!VED LUDOM SA MUSI DAT PREDSA DRUHA SANCA!!!!!!!!
Aaaaa take sme uz spolu 3 mesiace aaaa opat bolo vsetko bezchybne,no zas sa to muselo pokazit.Teraz pre zmenu mojou vinou.Urobila som zapar somarin,no povedala som ti PREPAC!Viem,asi to nestaci,ale ber to tak,wed predsa LUDOM SA MUSI DAT PREDSA DRUHA SANCA!!!!!

Ty si ju dostal,no dufam,ze dnes ju dostanem aj ja!Mojko,ved vies,ze pre mna znamenas vsetko,dala by som za teba aj zivot!Prezili sme spolu tolko toho ako nikto!Milujem ta!A budem ta milovat navzdy!

Tak DAJME ludom druhu sancu..zasluzi si ju kazdy!

 Blog
Komentuj
 fotka
mimqa14  30. 11. 2007 16:21
nie vzdy si ju zasluzi kazdy
 fotka
smejkama  30. 11. 2007 17:12
ahoj,ja som sa tak isto dala druhy krat dokopy s chalanom a uz sme spolu takto rok a pol...myslim ,ze sa oplati dat druhu sancu...drzim palceky...papa
 fotka
sweet_girl  30. 11. 2007 23:42
no moja taq drzim teda palecky nex je to znova setko OK papa
Napíš svoj komentár