Ahoj zas ti píšem lebo mi kurevsky chýbaš ako si ty raz napísal.A rozmýšľala som prečo ?! Asi preto že som stebou strávila predĺžený víkend, Asi preto že sa u teba cítim už ako doma. Okrem kuchyňe s tou som neni moc kamarátka. Ale to asi preto lebo takéto kuchynské kamarátstva si potrebujem vždy utvárať osamote. Všetko vyskúšať a nemať pocit že keď niečo pokazím bude zle.

Na jednej strane ma prekvapuje ako rýchlo som si zvykla na ten život a noci s tebou. Na tej druhej troška desí. Keď som si zvykla naposledy nebolo to na moc dlhú dobu a možno toho sa podvedome troška bojím. Ale zase teraz je všetko inak , iné , my sme iní. Tak veľmi dúfam že to neskočí tak skoro a že nebudem ľutovať že som si zvykla na nový domov.Cítim sa totiž stebou ako doma.
Akoby som sa každý piatok vracala domov do Tn k človeku ktorého ľúbim. Akoby som tam patrila k tebe. Akoby to bol náš domov. Aj keď viem že nie je . Som návšteva v tvojom byte. Návšteva ktorá ta ľúbi. A snaží sa užívať si chvíľe s tebou. Pretože milujem tvoj byt a teba v ňom. Pretože viem že to je to čo chcem. Teba i keď bez toho bytu a auta aby si sa smial a robil hlúposti aby si sa smial a pritúlil ma pred spaním . Aby si tak trocha žiarlil ale nezabúdal aj na to, že keby som chcela niečo iné , niekoho iného netrávim s tebou toľko času a celý víkend.

A vieš prečo ta ľúbim ? Pretože si ma nenechal plakať ale utešil si ma . Pretože vidím že nie len ja som sa zmenila ale aj ty, Pretože tak ako to je by to malo byt. Všetko zlé je na niečo dobré a preto som rada že sme sa rozišli že sa stalo všetko čo sa stalo, lebo by sme neboli tam kde sme teraz.

Ja viem že som divná . Že je zvláštne občas čo robím . Ako sa správam . Aké ksichty hádžem. Ale asi mám pocit že si zvykáš že ta to nedesí a že môžem byť sama sebou keď som s tebou. Nemusím sa hanbiť keď si spievam alebo tancujem ... nemusím sa pretvarovať že ma niečo baví keď to tak nie je. Prijal si ma takú aká som.Aj to zlé. Preto píjmam ja teba takého ako si. S tvojimi náladami a všetkým čo k tebe patrí. Pretože bez toho by si to nebol ty. Ľúbim ta celého a nemienim ta meniť ani kritizovať ....Pretože keď ľúbime , ľúbime preto aký človek je alebo napriek tomu aký je.

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár