Prepáč, že som smelá, dnes mám chuť byť vrelá, ty mi s tým pomôcť vieš, ty mi s tým pomôcť chceš, len sa blíž, ku mne blíž, pochopíš, keď sa na mňa naladíš, veľmi rýchlo..

Spontánne neplánované akcie vraj bývajú najlepšie. Nemohla som s touto vetou nesúhlasiť a po dvoch hodinách presviedčania som vsadila na jeho kvality v odbore právnického smeru, hoci nemal žiadne iné skúsenosti.

Krok sun krok.. Ten studený vzduch pred bytovkou ma trošku prebral, no keď sa jeho silueta čoraz viac približovala k tej mojej, uvedomila som si, že už niet úniku.

Niekedy je aj popíjanie vína v prostredí dvoch panelákov celkom fajn pocit, hlavne keď vám jazyk melie čosi, čo by za iných okolností nemlel. Ako mlynček na mak. A zrazu zistíte, že s tým človekom máte toho toľko spoločného.

No keď sú situácie, že sa neviete rozhodnúť medzi dvoma vecami, vždy je vhodné použiť metódu: ,,Hodíme si mincu,,
NEZABUDNITE! Keď aj padne "znak" a vy vo svojom vnútri máte pocit, že to nie je tá správna voľba, prikloňte sa k možnosti "číslo" (v podstate je táto metóda získania odpovede úplne zbytočná, no máte potom čistejšie svedomie)

Niečo bez slov mi hovorí, čo všetko si dovolíš.. Neviem byť poslušná, keď cítim tento moment, chcem byť nerozumná, viem, že ty tiež. Pod ľahkou hypnózou, ja som tá čo ovláda to ticho pred búrkou.

A tak sa spojilo príjemné s užitočným.. a ja som takmer padla do Austrálie cez dieru, v ktorej by ma však gravitácia udržala presne v strede môjho pádu. Do stredu Zeme za pár hodín..

-.-







 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár