Taq, nieco taqe ako laska v dnesnej dobe taqmer nic neznamena, ano stale je par hlupakov (vratane mna), ktory veria tomu, ze prava laska existuje, ale aj keby existovala, taq pomaly, ale isto sa vytraaca z kazdodenneho zivota, ludia viac hladia na svoj prospech ako na vsetko ostatne a na lasku sa castokrat dokonca zabuda.

Ked ste zamilovany, nic viac ku stastiu nepotrebujete, ten pocit je slovami nepopisatelny, ale keby som ho mal vystihnut jednym slovom, je to nadhera.

Do kazdeho dna, ktory zijete potom, laska prinasa akoby novy pohlad na vsetky veci, s vacsou chutotou sa do vsetkeho pustate, taqmer nic vam nemoze pokazit naladu a zobrat z tvaare usmev .

Hovorte si co chcete, laska je dolezita. Bez nej to nejde.

Ale dnes, dnes ludia pokladaju za priority ine veci. Laska je odsuvana casto na "druhu kolaj" a preto to s nou dnes vyzera dost biedne a to sladke lubim ta, sa pise uz iba do SMSky, pre potesenie cloveka, ale malokto plne chape vyznam tyych slov .

Skoda, ale ludia, mnohy ludia sa bez lasky naucili zit. Sice je to smutne, ale to tych ludi este nerobi zlymi.

Hovorte si co chcete, ale laska je potrebnaa !!!

 Blog
Komentuj
 fotka
okana14  31. 8. 2007 13:15
Bolo to velim dobre vystihnute....sa mi to libulo
 fotka
rami12  31. 8. 2007 13:21
viem, že si vystihol pravdu.

a s potešením môžem povedať, že teda patrím k "hlupákom", ktorí v lásku veria a ja nie len verím, ale ju aj cítim každučký deň

takýchto "hlupáčikov" je snáď viac
 fotka
kolieskonavoze  31. 8. 2007 13:47
láska je cit, cit je nálada
 fotka
syma  31. 8. 2007 16:40
laska..fuj

a to q miesto k ..hruuzaaa
 fotka
zoskorka  31. 8. 2007 21:56
to je relativne,lasku hlada stale dost ludi a podla mna ich je viac.V skutocnosti nie tak velka cast celkovej populacie zije tym modernym povrchnejsim sposobom.
Napíš svoj komentár