Zivot je kkt, sije na nas taqe veci, jaj boze.....

Taqeto a podobne veci pocuvam stale dookola, ale nie je to uplne pravda.

Kazdy hlada chybu vo vsetkom moznom len nie v sebe, skryva sa za vsetko mozne, len aby nemusel priznat mozem si za to sam, ano ja som ten ktory za to moze, a nie hadzat to na inych pokial je to mozne.

Ved co je na tom, ze niekto spravil chybu ? Je to snad dovod, urobit z neho odpadlika spolocnosti ? Su rozne druhy chyb, jedny su vsedne ine su zavazne, ale sme len ludia, taq by bolo dobre si to uvedomit, lebo ludia nie su neomylny, ale chyby patria k ich kazdodennemu zivotu.

Nikto z nas nie je dokonaly, ale ak sa o to snazite, taq si uvedomte, ze dokonalost malickost nie je, ale malickostami sa stavame dokonalymi .

Ludstvo ma jeden veelikansky problem a tym je ludska blbost.
Ako vravieval moj triedny ucitel este na zakladnej.... "Mudrost nas dobieha, ale my sme rychlejsi." A musim uznat s odstupom casu, ze mal pravdu, a nie len v tomto.

Nikto z nas ludi nie je na vlas podbny, mozno sa podobame mnohymi vlastnostami,,,,, spravanim, stylom zivota, ..... ale nenajdete dvoch rovnakych ludi a preto je aj dost blbe ked spolocnost ocakava od kazdeho to iste. Nie je to na skodu, ale kedze niesme rovnaky, nikto nemoze dosiahnut rovnaky vysledok vo vsetkom.

Ja chcem cokoladu, moze povedat jeden a iny ja nechcem cokoladu.
Podobne to moze byt aj na inom priklade, ja ho zabijem a iny ja na to nemam. Dufam, ze ste pochopili o co mi tymto slo. Proste ludska mentalita je uboha. Dnes je to ine ako to byvalo, viem to iba z rozpravania starsich ludi, sam som to nemal kedy zazit kedze mam iba 18. Ale viac sa mi pacia reci o tom co bolo ako to co je teraz v porovnani s tym .

Drzte sa tohoto, myslim, ze to povedal Curt Cobain, vinikajuci hudobnik myslim, ze zo skupiny Nirvana, ale zomrel na grogy ak mam spravne info, ale povedal toto: "I would rather be hated for who I am, than loved for who I´m not." v preklade " Radsej budem nenavideny pre to kto som, ako milovany pre to kto niesom."

 Blog
Komentuj
 fotka
vaurien  31. 8. 2007 21:27
peekne napisane.. .ludska mentalita nie je uboha.. .je proste ludska.. .hmm.. .ale su tu aj ludia co maju blizsie ku zvieratu,ako ku clovecine.. .hmm.. .
 fotka
luckovicka.ness  31. 8. 2007 21:29
jedina vec ktoru ti na tento clanok mozem povedat je ... Pravda,, cista pravda... mam presne taky isty nazor na vec ako ty.. a ten citat hovori za vsetko ...
Napíš svoj komentár