V poslednej dobe čítam strašne veľa "priznaní" o ženách ktorých partner zradil, oklamal ublížil atď.... z toho vyplynula chvíľa zamyslenia medzitým ako sa učím na skúšky.

Mala som sa narodiť do iného sveta. Ako slon alebo líška. Vo zvieracej ríši je všetko logické a dané. Nerozumiem tomu ako môže niekto niekoho podvádzať. Ako človek ktorý ti vraví že ťa miluje ti môže bez akéhokoľvek dôvodu povedať, že si preňho menej než blato na podrážke.
Napríklad ako mi dvaja. Ak by som stretla v živote niekoho kto by bol lepší, perfektnejší a môjmu srdcu bližší ako ty, kto by ma vedel rozosmiať a dokonale spraviť šťastnou, niekto pri ktorom by som si povedala, že:
-Áno toto je on, toto je ten človek s ktorým chcem stráviť život !
Bez ohľadu na to čo k tebe cítim, prišla by som za tebou a povedala ti to. Povedala by som ti, že viem že chcem byť s ním. Ale že vždy budem tvoja vždy budem s tebou, vždy budem ochotná pre teba spraviť čokoľvek a pomôcť ti v čomkoľvek len, aby si bol šťastný.

Na sedeniach na ktoré som chodila mi môj terapeut povedal, že s človekom ktorým nadviažem niečo intímne niečo len pre nás dvoch, tak už ho nikdy nevymažem zo srdca, navždy tu ostane to puto. Aj medzi nami navždy ostane to puto ktoré nás spája. Obzvlášť nás dvoch lebo my sme svojim spôsobom „rarita“. Nemusíme sa vziať, plánovať budúcnosť a mať deti. Ale vždy bude kúsok v tvojom srdci ktorý bude navždy môj a kúsok môjho srdca bude navždy patriť tebe a nikomu inému.

Nie som do teba zamilovaná. Necítim nič keď som s tebou. Žiadne motýle v bruchu alebo pocit šťastia. Ale ak milovať znamená to, že mám nekonečnú potrebu spraviť ťa čímkoľvek a akokoľvek šťastným tak áno milujem ťa. Viem že nie som perfektná,

-Že som nepobrala moc krásy
- Som žiarlivá
-Mám pár kíl naviac
-Niekedy sa správam hlúpo a detinsky
-Moje „ženské reči“ ktoré sú úplne nedôležité ale je ich tak veľa ťa uvádzajú do nepríčetnosti a nemáš rád keď trepem
-V posteli by som mohla byť tiež lepšia
-A ešte nič čo som kedy navarila si neobdaril užasnutým výrazom kedy by si uspokojil moju otázku „Naozaj ti to chutí?“

Ale snažím sa. Mám dvadsať rokov, nemám životné skúsenosti milfky, ani peniaze ani úžasnú prácu, vo svete som len malá bodka. Ale viem, že nemáš rád saténovú látku a hrozienka vo vianočke. Viem že žiješ vo svojom malom uzavretom svete v tvojej hlave v ktorom je hudba a inak nič. Viem že si hľadáš svoje miesto vo svete kto vlastne si a kam patríš. Viem že sa bojíš že to miesto nenájdeš a stratíš sa. A tiež viem, že aj keď ma nevidíš a ani to netušíš, som v tom tvojom svete s tebou. Malá a neviditeľná a dávam na teba pozor. Trpezlivo čakám s prázdnou náručou aby som ťa mohla objať keď ti je smutno a potichu sa tešiť keď si šťastný.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
antifunebracka  12. 4. 2015 21:02
podla mna ho beres skor jak najkamka a ne ako frajera a terapeutovi odkaz, ze ak by mal pravdu, tak by sme si vsetci cely zivot pamatovali svoje lasky na 1 noc
Napíš svoj komentár