Tak to moje krásne nové tetovanie sa hojí bezproblémov, a ja som spokojná, že je presne také, aké som ho chcela. Anjelské krídlo, ktoré sa mi začína tesne nad obličkami a ťahá sa hore na rameno a potom sa láme na celú pravú ruku je momentálne mojím najväčším šťastím. Krídlo vyzerá akoby ma objímalo a chalanisko odviedol výbornú prácu, pretože vyzerá neskutočne reálne.
"Srdiečko?" volám na svoju polovičku, len tej akosi niet.
Kdeže sa len podel? Rozmýšľam, kde len sa mohol podieť, keď zbadám na stole preložený kus papiera. Zo zvláštnym pocitom ho otváram a čítam slová na rozlúčku, ktoré nedávajú žiaden význam. Čítam druhý, tretí krát a neprichádzam na nič, iba na to, že dôvodom je krídlo. Moje nove krídlo! Slzy sa mi kotúľajú lícami a neviem lapiť dych. Na prsiach ma ťaží pocit straty a tú ťažkú opicu nie a nie striasť.
"Srdiečko??" vyderie sa mi zúfalo z pier a ja sa zosuniem na zem. Dom je prázdny. A ja opäť sama.
"Miškoooooooooooooooooooooooooooo" zúfalý krik sa rozlieha medzi prázdnymi stenami.
"Áno?" ozve sa známy hlas a mne poskočí srdce.
Ľadový strach mi objíme žalúdok a zovrie ho. Napne ma. To nemôže byť pravda. Len sa mi to zdalo. Nemôže to byť on. Nesmie. Ale dobre viem, že som počula správne. Dobre viem, že minulosť ma dobehla. Kurva, že som si ja to krídlo dala vytetovať!

 Blog
Komentuj
 fotka
zelenookarysavka  16. 8. 2013 21:59
 fotka
dracoolka  23. 8. 2013 15:37
pise sa pokracovanie tak dufam ze sa bude pacit
Napíš svoj komentár