"Koneeeečne! " vykríkla som plná nadšenia.
Neuveriteľné, ale po štyroch rokoch naliehania, prosenia a presviedčania sa mi konečne splní sen. Tetér už je nachystaný a ja, vzrušená očakávaním ako moje telo ozdobí prvé krídlo. Dnes je výnimočný deň. Odkedy som na zemi chýba mi moje staré ja, a preto som sa rozhodla si kúsok z minulosti dať vtisnúť naveky do mojej kože. Priateľ nadšený nie je, ale čo už, musí sa s tým zmieriť. Bohužiaľ pre mňa, kým nevie pravdu, nepochopí to.
" Miláčik, nechmúr sa tak na mňa. Uvidíš bude sa ti to páčiť. Zvykneš si."
Vyplazím mu jazyk a celá žiarim radosťou. Páni to je radosť!
"Veru, veď to, zvyknem si. Čo iné mi ostáva? Mám ťa rád, a aj ten tvoj krásny chrbátik sa mi páči a strašne sa bojím, že.." chmúri sa na mňa a krúti hlavou.
" Že?? No tak laskačik, toto je to ten najlepší a nedodrbká ma! Už sa toľko neboj. "
Usmievam sa stále na neho, no on vôbec nevyzerá pokojnejší.
"Bude ťa to bolieť. Bude ťa to veľmi bolieť. A čo keď to potom ani nedokončí, lebo to nevydržíš?" spustí na mňa hromadu strachu, ktorý ho zožiera.
Pošlem mu len vzdušný bozk,vyzlečiem si tričko a ľahnem na lehátko. Zabehlo mu, a ja som spokojná, že som ho umlčala svojou odhalenou hruďou. Už ho vidím, ako sa od hanby červená aj za mňa. A ja si nechávam na pravú polovicu chrbta a celú ruku vytetovať čierne anjelské krídlo.

 Blog
Komentuj
 fotka
kitty2509  16. 8. 2013 18:42
jeeej :3 nad tým už dlho premýšľam, že si dám také anjelské krídla vytetovať
Napíš svoj komentár