Predošlé časti: Dukenukem...1 a 3.........Wraith...2 a 4

V minulej časti zomrel Mikuláš Salmonela, nastal nečakaný pohlavný akt, objavila sa Spermhmlovina, Jerguš sa stále nevyliečil z degenery a podozrivé boli aj repráky Humbulumbu z Mauritánie. Ako sa vyvinie príbeh ďalej?

V COCKpite nastal šum. Všetci už meno Urgas počuli, no nik ho ešte nevidel naživo. Hildy bola prvá, hoc' to bol len sen.
-Mne sa často snívajú takéto sny. Myslím o chlapoch. Vždy, keď sa mi niečo také prisní, stane sa niečo nečakané.
V tom si Jerguš všimol display a na ňom akési čudné znaky. Prpomínaly mu pohlavný akt. A nad týmito znakmi bol nápis: "neplánovaný".
-Čo to znamená? , opýtal sa Jerguš, ktorého Urgas už nezaujímal.
-Čo myslíš? , spýtala sa Milada.
-Toto tu. , a ukázal na display v ľavom hornom rohu COCKpitu.
-Jáj - no to je predsa znak, že sa v blízkosti vyskytol neplánovaný pohlavný akt. Cowboy?
-Áno, je to tak.
-A môžeš nám prezradiť, kto sa v ňom ocitol?
-Naozaj to chceš vedieť? , v Cowboyovom hlase bolo cítiť akési napätie. Väčšina tuprítomných (75%) toto napätie označila skôr za strach.
-Najprv by sa mohla doriešiť otázka Urgasa. , navrhol Cowboy. Všetkým prešiel mráz po chrbte. Jerguš okúsil slasť mierneho stoporenia. Ešte stále zápolil s príznakmi modrého čudlíka, ktoré mu teraz premiešavali hormóny.
-Pusťme sa teda do Urgasa. , súhlasil s Cowboyom Pedro. Všetci pnlí očakávania čakali na Cowboyovu prednášku o Urgasovi.
-Urgas je zvláštne indivídum. Je niečo ako rozdvojená osobnosť, ale zjednotená. Narodil sa onoho roku 1989, avšak stále má iba 17 rokov. Je to mladistvý delikvent. Ako šestnásťročný donútil svojich spolužiakov a spolužiačky, aby mu zostrojili stroj času. Tak sa dostal sem. Založil neziskovú nadštátnu organizáciu zaoberajúcu sa čiernym obchodom s erotickými pomôckami a nazval ju NVP, čiže nekrofilní vesmírní piráti. Pôsobil tu ako tajomník, no po konfliktoch so spoluzakladateľom sa funkcie vzdal. Ako sa neskôr ukázalo, Sagru, zastávajúci post prezidenta, bol vlastne Urgas. Naštvalo ho, keď si dal sám výpoveď a preto začal pirátov radikalizovať. Už to nebola len organizácia - bola a je to sekta fetišistických úchylov, ktroých Bohom je, citujem: "Ó, veľký Preveľký". Snažia sa mu vdýchnuť život a veria, že keď zozbierajú nespočetné kvantum rozťahaných predkožiek a zošijú ich, prevtelí sa do nich. , Cowboy sa na chvíľu odmlčal.
-Pozrite sa na tento reprák! , jačal Jerguš.
-Ty hvädo, ty smrad, ty dobytok, ty zbytočná existencia zvaná Jerguš! Práve som sa mala dozvedieť, prečo sa Urgas zjavil v mojom sne a ty to skazíš! , jačala Hildy na úbohého Jerguša,ktorému teraz ešte viac stoporený úd pretrhol rázporok na skafľandry. Bol evidentne v druhom štádiu degenerácie modrého čudlíka. Pedro šiel preskúmať, čo Jerguša znepokojilo.
-Hmm...tento reproduktor je v poriadku. Čo sa ti nezdá? , Jerguš pozrel na Pedra a ukázal nad miesto, kde sa zapína elektrina do repráku. Bol tam malý štítok na ktorom stálo: "This is fake Humbulumbu. This piece of junk isn't made in Mauritania, but it's made in USA . You noobs".
-Preboha! Na palube máme nekvalitný výrobok. , oznámil Pedro.
-Zapoj ho a obnov Cowboyov hlas. Spýtame sa ho, či je tu takých šitov viac.
Pedro súhlasil a vykonal.
-Ďakujem. Ako som hovoril... , Cowboyovi skočila do reči Milada.
-Cowboy, koľko je na palube amíckych brakov?
-Žiaden.
-A čo tento?
-Ak narážaš na tu ceduľku, tak tú tam dal Urgas. Chcel spôsobiť paniku v mojich útrobách. Takéto ceduľky sú všade.
-Aha, tak preto som mala ten zlý sen. , poznamenala Hildy a nastolila otázku:
-A jak je to teda s tým pohlavným aktom?... Prosímťa, mohol by si nejako imobilizovať Jerguša? Momentálne je nepríčetný.
-Máš pravdu. Nepríčetným práca zakázaná! , rozohnil sa Cowboy a začal spútavať Jerguša svojimi megachlpmi.
-Asi za hodinu ho to prejde. Pomaly sa dostáva do tretieho štádia. Ale aby som neodbočoval: ja som ten kto zažil neplánovaný pohlavný akt.
-Ako to? , zvrieskla posádka okrem Jerguša, ktorý zatiaľ márne zápolil s nadľudsky silnými chlpami.
-Nuž, omylom som preletel cez asteroid zvaný šiškoidus tvarus. Preletel som jeho stredovým otvorom a jemne som sa otrel. To spôsobilo zapnutie dvoch mojich funkcií: Megatvrdosť a Spermomet.
-Čo tým chceš povedať? Čo je spermomet? , šokovaným tónom prehovoril Pedro.
-O megatvrdosti som už počul, ale spermomet?
-Áno. Je to moja tajná zbraň, ktorá sa dá spustiť, len keď som v štádiu megatvrdosti. Avšak sme v otvorenom kozme, čo spôsobilo rozptýlenie najdesivejších nábojov do tamtoho útvaru. , všetci pozreli na monitory. Bola tam Spermhmlovina. Približovala sa.
-Je mi to ľúto, ale budem musieť vytiahnuť ďalší tromf. , oznámil Space Cowboy.

Prečo je Space Cowboyovi ľúto, že musí vytiahnuť tretí tromf? A čo myslí tretím tromfom? Aké desivé sú najdesivejšie náboje? Čo čaká Jerguša v poslednom štvrtom štádiu? Narazia niekedy naši hrdinovia na vesmírnych pirátov? Bude ich vodcom ešte stále Urgas?
Čítajte nabudúce v šiestej časti od Wraitha

 Blog
Komentuj
 fotka
jeseter  26. 11. 2006 21:04
tak toto uz zacina prekonavat hranice pod 18 rokov
Napíš svoj komentár