...len pár dní a stránky popísané desiatkami vyznaní, výlevami duší, banalitami...
Vždy som veril, že v správnej chvíli sa objavia tí správni ľudia, aby nám pomohli, ukázali nádej, vypočuli,...alebo nespravili úplne nič, iba zotrvali v našej blízkosti...boli ako naše zrkadlá a darovali nám to najvzácnejšie, čo máme - čas. ...premýšľať, vypisovať sa, kričať, zvíjať sa v agónii, byť ticho v našej prázdnote. ...naše duše, čo sa možno raz stretli, možno kúsky našej vlastnej duše, možno ...naša duša.
...len pár dní a objavila si sa v mojej čiernej tme, už to vážne nešlo - pozerať sa, cítiť, premýšľať nad večnými otázkami prečo...
...cítil som to od prvej chvíle, od prvých slov...mala si sa objaviť, s červenou lienkou na ruke, šialene smutným výrazom na fotke plnej nádeje...tvoje slová sa mi liali z duše.

neviem, aká si...
neviem, kto si...
nemôžem sa ťa dotknúť...
nemôžem ťa objať...
nemôžem sa ti pozrieť do očí...
nepočujem ťa smiať sa...
nevidím plakať...
...si môj pocit...
...svetielko v tme mojej duše.
...maybe, it is just a feel
...maybe, it is real
I hope it truly is
I am just pleased...
there always be a light
light inside your soul
your soul is a light
that is my feel...
I am sure
have to be real

...ak som raz chcel nosiť Conversky v special pure white angel collection , musela si sa objaviť... prosím, neprestaň. ...ale ak raz predsa, si navždy mojou súčasťou, teraz už nie bezmenná... svetielko v tme mojej duše.

 Blog
Komentuj
 fotka
aikaa  20. 2. 2010 17:48
... ani neviem co napisat.. zastihol si ma mio slov.. bez slov.. ak by si bol oproti mne vrhla by som sa na teba a vystiskala ta.. lebo niekedy slova nedokazu povedat a zastupit ten pocit co si svojimi slovami vyvolal.. .. dakujem..
Napíš svoj komentár