Sobotný chill večer po perfektnej piatkovej party s pivkom v ručičke a v obľúbenom domovskom priestore Bosorky. Počúvam smiešne rozhovory medzi alkoholickými a vyvarenými hlavami a hlavne sa zameriavam na bratov tatranský maratón.

Ten chlapec má 25 rokov plno problémov ale detskú radosť v očiach a životnú lásku vedľa seba. Človek by povedal, že tí dvaja sú top pár a ja môžem len súhlasiť. To je Tá predstava vzťahu - 5 rokov spolu a stále zaľúbení ako prvé 3 mesiace...

Tento pohľad ma teší pri tom ako kvasím v gaučíku a do mozgu mi preniká hudba. Samozrejme ako inak je moja hlava plná aj myšlienok..."Asi sa idem zaradiť do spoločnosti" povedala som si a v tom do dverí vojde parta mojich najobľúbenejších chalanov a hneď má moja nálada o pár stupňov viac. "Tak čo si dáš?" jednému z nich vyjde z úst a keď už držím prvý kalištek môjho obľúbeného pitia mi hlavou prebehne čo asi prinesie tento večer.

Tak sa postupne prázdnia a napĺňajú poháriky všetkým okolo a ja som pohrúžená do rozhovoru konečne s osobou, ktorá má názory a môžme si ich vymieňať. Už len počas toho času čo trávime na gaučíku rozprávaním sa o všetkom možnom som zaregistrovala to ako sme pri sebe stále bližšie a bližšie a keď zrazu prišiel ten zvrat a ostali sme my dvaja s Top párikom bola tá pravá chvíľa si povedať "toto vyzerá zaujímavo".

A tak teda sme sa s alkoholom v hlave rozhodli pre menej krutú variantu pre naše pečene a šli sme za vínkom na bytík. Áno. Keby som bola aj ja tretia strana poviem, že to bude mať klasický scenár dvoch opitých ľudí...

Tak už sedíme, my štyria, v originál domovskom priestore obývačky hostiteľa a vo vzduchu lietajú slová a zaujímavé rozhovory o hudbe a názory na všetko čo snami hýbe. Samozrejme s pokročilou hodinou sa môj brat s jeho najmilšou osobou vytratili spať tak, že som si to ani neuvedomila.

Ak mám pravdu povedať značná časť, teraz už noci, z mojej mysli vyšumela tak ako alkohol z krvi ale pocity ostávajú vždy. Pamätám na to ako som sa cítila, mohla sa uvoľniť, povedať svoj názor len tak a počúvať to čo môžem v živote dosiahnuť mi iba tie stupne nálady zvyšovalo.

Najväčším prekvapením týchto momentov bola jeho prosba aby som zaspievala. Pravdu-povediac veľmi som sa na to necítila lebo načatá druhá fľaša červeného už so mnou lomcovala ale pretože on bol na tom podobne tých pár falošných tónov snáď jeho ucho nezapočuje. A tak si pamätám moment ako leží na mojich kolenách a ja mu hladkám vlasy a z úst mi znie jedna z mojich najobľúbenejších pesničiek od Elli Fitzgerald.

Potom sme sa už len zašili do izby a táto noc svoju dohru samozrejme mala ale nič to nezmení na fakte, že otočila môj svet a dala mi zas nádej. Prešiel týždeň a ten chalan je pre mňa celkom TOP a tak mi ostáva len dúfať, že tým topom pre mňa ostane na viac než len pár týždňov.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár