Mnoho ľudí na tomto svete láka práve to čo nemôžu mať ...
obrovský dom ako z rozprávky, 3 poschodia, každodenné párty keď rodičia odídu cez víkend na výlet, krásne autá, ten najnovší i-pod, čo akurát letí... chceme mať veľa penazí, aby sme nemuseli pracovať či vôbec chodiť do školy , veď prečo keď niekto maká celú základku na tom aby sa dostal na strednú školu na evanjelické lýceum a príde ďaľší, rozmaznaný fagan, ktoréh otecko si dovezie na BMW - čku, zastaví pred školou 5 minút v riaditeľni a žiak je zapísaný na škole s tým najlepším priemerom..

Aj keď makáš jednoducho nie vždy stojí pri tebe šťastie. Niekedy ťa obchádza ako sa dá. Ale málo ľudí si uvedomuje, že niektoré veci sa nedajú kúpiť .. zdravie, a čo láska ?

Lásku si nekúpiš . Preto ak stojí niekto o tvoju lásku daruj mu ju. Nebráň sa jej. Je to možno chalan, z chudobnejšej rodiny je pekný ale ty myslíš na svoju budúcnosť, že čo ak ťa náhodou neuživí v budúcnosti. Radšej si vyberieš chalana, čo ma bohaté zázemie. Nespravíš nič v dnešnej dobe je to tak. Chceš prežiť musíš byť svina. Ale je to tak aj v láske? Nevyhrá napokon láska nad peniazmi, a keď si šťastne zamilovaný prídu peniaze sami ?... ako sa hovorí, "láska plní chladničku".

A preto daj šancu aj tomu kto ťa ma naozaj rád a nedívaj sa len na výzor, ale aj na ten výzor a čo ma ten druhý človek vo vnútri, či nosí vôbec srdce, alebo len prázdny sval s menom "srdce".

Nikdy never tomu ktorí ti hovorí ľúbim ťa ale tomu ktorí ťa v slzách prosí a hovorí: miluj ma !

 Blog
Komentuj
 fotka
mkamka  21. 7. 2011 18:01
nejde o to, či uživí mňa, ale či uživí naše deti (a tých chcem mať veľa)..... lenže keďže našu rodinu dokáže uživiť jeden učiteľský plat a aj tak mám pocit, že žijeme v blahobyte, tak mi stačí úplne obyčajný chlap (dôležité je len, aby som nemusela žiť so svokrou)
 fotka
staggy  21. 7. 2011 18:22
Super 5*
 fotka
emalush  21. 7. 2011 18:31
@ mkamka

No ono to záleží ako je kto zvyknutý a čo chce ešte zažiť v živote. Ak máš peniaze len nato aby si sa uživil a stačí ti to, dobre. Ak chceš ešte cestovať mínať peniaze užívať si sním to je o inom. Svokra, wrr už teraz mi stoja chlpy

@ staggy ďakujem
 fotka
cathy  21. 7. 2011 22:08
To čo píšeš je síce pravda...ale lásku nemožno oklamať, preto ak sa dievča skutočne zaľúbi nebude jej záležať na peniazoch, a tie ostatné? Nech si robia čo chcú, nezáujem. A nie vždy sa vyplatí byť sviňou, treba si vážiť nielen veci čo už máš, ale i ostatných, pretože-odtiaľ potiaľ
Napíš svoj komentár