Sedím zabalená v deke a pijem horkú čiernu kávu. Vonku je dávno tma a ja rozmýšľam prečo mi je takto zvláštne. Je mi sakramenská zima a je mi smutno, ale neviem dôvod ani na jedno z toho. 


Dnes som dostala email o tom, že by som si vlastne už konečne mala sadnúť na zadok a priprieť sa k prípravám pre písanie bakalárky. Mám necelých 20 dní na to, aby som odovzdala vypracovaný plán a minimálne 20 zdrojov z ktorých budem čerpať. Áno presne, nemám ani čiarku - a áno presne, viem o tom už od júna. No a áno presne - vždy ma bavilo písať čokoľvek a aj ta bakalárka bude určite malina, len dnes proste, neviem. 

Neviem prečo mi je tak nijako. Neviem prečo nič nerobím. Ráno vstávam o 9, potom sa naraňajkujem a ľahnem si späť do postele. Zistím, že nechcem byť hore a snažím sa zase zaspať. Zobúdzam sa okolo 1,2 na obed a to tiež len preto, že mi niekto zavolá lebo čosi potrebuje. Nikdy som s tým nemala problém, ale teraz - mne sa proste nechce - s nikým byť, nikomu pomáhať, nikomu sa zdôverovať, nič. 

Zvyčajne ešte tak chvíľku plánujem, čo budem celý deň - teda iba to zvyšné poobedie - robiť, ale aj tak to končí bezduchým dívaním sa do steny. 

Rozmýšľam o nesmrteľnosti chrústa, o tom prečo som na škole na ktorej byť nechcem, o tom prečo neznášam Bratislavu a o tom, prečo som poslala kade ľahšie chlapca a myslela si, že ho už neľúbim. A potom aj o tom, prečo sa to všetko zmenilo a prečo ho ľúbim ešte stále, a prečo ma on ľúbi tiež aj keď už ma ľúbiť nechce. 



A prečo - no neviem.


A potom sa mi zrazu nechce žiť a potom si idem zabehať, na chvíľku sa poteším, že aspoň trošku schudnem, ale hneď na to si dám Kinder Bueno a je to celé v prdeli.

Ja som vlastne momentálne celkom v prdeli.






 Blog
Komentuj
 fotka
armita  21. 9. 2016 20:54
Súcitím s tebou. V niektorých vetách som sa až desivo našla. Posielam ti veľa sily, aby si všetko zvládla.
 fotka
emulienkaa  21. 9. 2016 21:18
@armita ale vies co? každým dnom sa to lepsi. o malinko sice, ale lepsi. a to ma posuva a mam aj usmev na tvari uz dakujem za silu, urcite sa vsetko zvládne. ved ono vsetko v zivote je tu pre nieco, nie iba tak, ze ?
 fotka
armita  2. 10. 2016 14:56
Určite sa to všetko v živote deje pre niečo Len niekedy je ťažké mať ten správny nadhľad a veriť, ale aj takéto obdobie patrí k životu. Učí nás, že nemáme už viac čo stratiť, ale naopak môžeme niečo iba získať. Som rada, že sa už viac usmievaš. Verím, že ti bude stále lepšie Najdôležitejšie je podľa mňa naozaj veriť, že bude lepšie a povzbudzovať sa
 fotka
emulienkaa  2. 10. 2016 14:58
@armita ty si zlatušik je to tak. mas pravdu
Napíš svoj komentár