Zasa je to tu, zasa sa cítim mizerne. Kedy to skončí? A chcem vôbec , aby to skončilo? Neviem, čo so sebou... Myslela som, si že sa všetko vyrieši, keď sa vyrieši vzťah s maminou, ale akosi sa to nezdarilo. Stále som som cítila akýsi odpor k sebe, to že som tak neuveriteľne pribrala ( ako som to mohla dopustiť? ), istá závisť Vladi a jej šťastiu, tá dlžoba obrovská, oco sa o mňa nezaujíma...a Adam ( ako som toto mohla dopustiť?) Myslím na to, aká som bola minulý rok o tomto čase šťastná... Čo mi chýbalo? S maminou som bola relatívne zadobre ( kurvou som pre ňu bola vždy, ale vtedy mi to aspoň natoľko nedávala vedieť), Vladena stála pri mne, oco ma mal rád, žiadne 10 tisícové pôžičky, žiaden túžba po Adamovi, dobrá postava. Vlastne som mala všetko čo so mkedy chcela, bola som prijatá na architektúru do Ba, do Brna som urobila talentovky. To bolo krásne obdobie... A čo mám teraz? Depresie, poruchy prijímania potravy a zlú pleť a nechuť robiť čokoľvek. To pomrdané leto. Stálo mi to za to, tie chvíľkové okamžiky šťastia?
Topfest a Maťo. Hodokvas a vôbec môj najlepší zážitok v živote. Pohoda a Peťo. Som negatívna? To ty si mi spôsobil, že taká som. To kvôli tomu, že si sa chcel iba so mnou vychrápať sa mne dodrbal život. A facku od mojej máti si si zaslúžil. Kretén. V tom Subclube si sa na mňa úplne vysral a prečo? Kvôli 15-ročnej žabke, čo bola spitá a mohla ti dať?
Ja som ťa ľúbila alebo si mal aspoň k tomu blízko. Prvýkrát od čias M.K. . Prvýkrát mi dal niekto nádej, že to bude fajn.

Neviem ako ďalej, resp. neviem čo urobiť, aby sa to celé zmenilo. Myslím ,že na to ani neprídem.

 Denník
Komentuj
 fotka
gaaragirl  25. 2. 2009 16:48
držím palce aby si na to prišla....
Napíš svoj komentár