prostest je nechutna vec. davy ludi vrieskaju a blokuju normalny zivot.
zakazala by som protesty v prvom rade.
proste nech uz akokolvek s niecim nesuhlasim, protest je pod moju uroven.
@fragile. Slovenskej? Nie je to len na Slovensku...celkovo sa má prerozdeliť cca.50000 migrantov z Afriky a Sýrie o ktorých sa nič nevie... Keď si taká mierumilovná si ich nasťahuj k sebe domov. radosťou by som im pomáhal prispieval ak by boli vo svojich krajinách. Ale proste tu sa nemajú ako začleniť. Čo tu budú robiť? Jazyk nevedia,vzdelanie ťažko dosiahnú, uplatňujú sa u nás ťažko slováci tak z naších daní budemr platiť, ubytovanie, stravu a tak cudzím ľuďom ktorý vlastne nijako neprispejú do nášho štátu akurát potom podľa európskeho práva získaju možnosť zavolať si sem celé rodiny a postupne sa to bude rozširovať. Stačí mi vidieþ ako to nefunguje v Nemecku, Anglicku a Francúzsku kde presne pobrali takto tolerantne prisťahovalcov a akurát sa tam vytvorili getá plné kriminality a násilia. Ak sa pozriem do hocijakého mesta nikde nevidím, že by najviac zločinov robilo majoritné obyvateľstvo.
A áno aj u nich sa nájdu výnimky osobne sa poznám s ľudmi čo sem došli zo Sýrie a Jordánska len oni sem došli za prácov a uplatnili sa tu.
@thunderstorm Nasťahuj si ich. Najviac milujem ako idú moralizovať ľudia čo v živote nič nespravia pre druhých. Ja nemám problém dať bezdomovcom jedlo,pitie a peniaze. Koľko krát som dal aj 5, 10 € a s radosťou pomôžem. Lenže sem neprídu len dobrosrdečný chudáčikovia ale vačšina bude problém. Prvá generácia takýchto býva v pohode ale čo potom? Ďaľšie generácie čo sú v Nemecku len bordel robia, nepracujú, dávky berú a velice ovládajú svoje práva a cudziu krajinu chcú prispôsobiť sebe a nie aby sa oni prispôsobili ak sú hostia.
Ktokoľvek schvaľuje kvóty pre imigrantov, nie je pravým Slovákom. Je pseudoslovákom s nezdravou mierou tolerantnosti. Oni sem NEPATRIA! Ak sem prídu, naše deti už nebudú vedieť, čo je to Slovensko. Aj keby len jeden z imigrantov bol terorista a odpálil by sa vo vlaku, život desiatok Slovákov to už nevráti (čiže keby 1 zo 100 bol terorista, aj tak je to jedno, lebo keby neprijmeme žiadnych imigrantov, nič by sa nestalo!) Nevieme, ktorý imigrant je dobrý a ktorý nie! V rámci zachovania Slovenska ako ho poznáme (a vôbec celej Európy) musíme vyjadriť NIE voči kvótam.
Uvedomte si, že situácia je zlá a ešte teraz máme aspoň aké také možnosti zvrátiť deštrukčný proces. Európa (Slovensko detto) absolútne nemá kapacity na to, aby uživila negramotných a nevzdelaných prisťahovalcov!
Okrem toho, vy tolerantí "slováci", zdá sa vám, že cigáni, ktorí aspoň poväčšine vedia po slovensky, sa začlenili do našej spoločnosti? Nie! A rovnaké, dokonca horšie, to bude aj s islamistickými černochmi. Toto nie je rasizmus, toto je prirodzený obranný mechanizmus človeka, ktorý sa bojí o budúcnosť svojho národa!
Mne sa páči ako všetci hovoríte, že tí ľudia sú problémoví a budú robiť bordel a aha ako je to v Nemecku, Anglicku a Francúzsku. A vy ste tam žili niekoľko rokov, aby ste vedeli objektívne zhodnotiť, ako to tam funguje? Však nie, čítali ste to na nete, počuli v správach.
Nejak celý tento problém ide mimo mňa síce, ale tieto predsudkárske názory sú skvelé. V minulosti snáď neutiekli tisíce Slovákov do Ameriky? A vyzerá to tam kvôli nim strašne?
Niektoré názory sa tu už začínajú podobať na tie, ktoré tvrdia, že keď sa povolia adopcie homosexuálnym párom, tak sa budú pre nich kradnúť deti.
@24 je enormne zásadný rozdiel medzi vzdelaným Slovákom a negramotným černochom. Slovák sa prispôsobil danej krajine a bol vďačný za prácu. Áno, sú aj bezproblémoví prisťahovalci. Ale veľa z nich skutočne robí problémy kade tade a nectia si našu kultúru! Uvedom si, že my ich neuživíme. Ledva uživíme cigáňov! Tu máš príklad priamo z praxe a nehovor mi, že cigáni sú pre nás prínosom.
@blanc Pravidelne som chodil do Nemecka žije tam časť mojej rodiny. Ako áno bežným ľudom, ktorí sú s nimi v kontakte to vadí tak isto ako u nás ľudom čo bývajú pri osadách.
Môj strýko minulí rok išiel z Nemecka robiť ku Viedni (Wiener neustadt) ci tak nejako sa to volalo. Bol kúsok od Slovenska ale odišiel odtial práve kvôli prisťahovalcom (arabi, moslimovia), bál sa tam byť so svojimi deťmi a už nie ich dať do školy s nimi.
Osobne ak som videl niekedy v živote pochybnú skupinku ľudí boli to práve "neprispôsobiví".
presne ten argument o Slovákoch bol minule aj v O 5 minút 12.
Tak sa zamysli tí slováci tam išli za prácov a lepším životom a uplatnili sa tam, tí ktorí si nenašli prácu sa vrátili späť. Neišli tam ako je teraz moderné využívať sociálny systém, dávky a prídavky. A nehovor, že v tejto dobe to nie je tak. Určite ak nám ich sem dajú nejdú sem za prácou a dobrovolne. Práca tu moc nie je a ak nevedia jak našu reč a vzdelanie nemajú tak majú minimálne uplatnenie ak vôbec nejakè čiže nám ostáva ich živiť.
@nats No vidis Ale ich nemas preco vystahovat ked tu nie su Mozno by si ich tiez vystahovala kebyze sa ti domov natrepu a bordel budu robit jedna sa o to ze sem maju prísť stovky migrantov... Nikdo ich nevyhadzuje ale ani neprijima
@nats A zaujímave źe sa niektorý chytíte tej najväčšej p*čoviny čo napíšem a považujete to za argument ale x ostaných racionálnych príspevkov nič ignor
Jebe vam na hlavy s tymi moralnymi recami, akoby to bol problem Slovenska ze niekde su nepokoje a vojna
Chodte si nastahovat do izieb vsetkych utecencov, obete nasilia, vsetky tyrane a ohrozene zvierata, africke deti, deti chore na hiv, vsetkych ciganov, ludi postihnutych zaplavami a vsetkych grekov, ked vam to zrobi dobre, ale neviem preco toto cakate aj oj druhych
nie som rasista, ale realne by ma zaujimalo, ako sa sem zaclenia a kolko dlho to bude trvat. ci nemate pocit, ze dost vasich dani ide na kazdeho okrem vas uz teraz? treba dalsiu neproduktivnu vrstvu? a este nech si ich tak pekne vychovame, ze nemusia pracovat a ani rozumiet a nakrmime ich a mozeme mat dalsi lunik
Jedno racionálne a názorné video, ktoré vysvetľuje všetko. Tí, ktorí prijímanie nevzdelaných ľudí aj po tomto schvaľujú, to bohužiaľ nemajú v hlave celkom v poriadku.
Joj toto zboznujem keď nackovia dostanu možnosť pohonkat si svoje mikroega a zucastnt sa protestu kde môžu schuti vrieskat a prejavovať svoju pravu naturu a je im to spoločnosťou tolerovane. Ak pri tom niekoho zmlatia alebo znicia cudzí majetok je to vitany bonus. Otazkou potom je čim sa vlastne tak lisia od islamistov/teroristov okrem farby kože.
@oiquell nazi a spol. taký už ani na slovensku neexistuju. Fašisti a antifašisti sú rovnaký odpad. Určite áno aj táky sa tam objaví ale nevidím to problém ak sa hráš na moralistu a tolerantnèho prečo by tam nemohli ísť? Na takých protestoch proti vláde treba masy ľudí a bordel lebo často to poukáže na stav v štáte. Lebo naposledy keď bol protest tak dôchodcovia so sviečkami si postávali pred parlamentom a odbitím 18:00 išli domov k telke a z parlamentu sa len smiať na nich mohli lebo pokiaľ nie je aj násilie nikdo si toho nevšíma tak ako ľudia tak aj média. Ale ľudia sa boja násilného prevratu radšej idú štrngat klúčami a nič sa nezmení krajina je totálne rozkrádaná. Ale tešme sa ako sa nám do ksichtu Fico smeje Že daň na potraviny sa zníži na 10% veľké halo z toho bolo a nakoniec na 4 potraviny to bude len Všade z medií počuť ako je dobre na tom Slovenská ekonomika a ako rastie ale nikde to nevidieť. Platy biedne, korporácie ľudí otročia a ak sa niekomu nepáči môže ísť čakateľov na prácu je veľa aj za mizerné peniaze. Prečo štát neinvestuje do ľudí? Prečo milióny vráža do hlúpostí ale aby sa napríklad postaral o bývanie pre mladých ľudí to nie. Človek aby mal kde bývať musí brať hypotéku alebo doslovne čakať kým bude dediť čo je hrôza. Proste mnoho treba riešiť.
@hoperpohroma Áno, aj takáto otázka je na mieste, ale nie teraz. Tí ľudia nemajú okrem vlastného života a špinavého oblečenia NIČ. Nespadli tam z neba, ale pravdepodobne majú za sebou utrpenie, ktoré súčasný Európan nielenže už nezažil, ale už si naňho nie je schopný ani spomenúť, nie ešte aby bol schopný nejakej empatie. Sme ľudia, nie objekty, ktorých primárnym cieľom na tomto svete je zvyšovať HDP, tak ako sme sa to v našej technokratickej spoločnosti naučili. Niekedy naše postavenie v EU vyžaduje aj spoluprácu a zodpovednosť, nielen čerpanie peňazí z fondov. V tej EU sme kvôli sebe, nie kvôli iným, a tak by sme sa mali aj správať a stavať sa k problémom, ktorým EU čelí. Niekedy situácia vyžaduje nezištnú pomoc a aj určitú mieru aktivity každého z nás sa o daný problém aspoň z časti zaujímať.
Vieš, ono to z väčšej časti závisí na nás, ako sa k nim budeme správať, ako ich príjmeme. Ak ich budeme vnímať len ako pyjavice systému, tak to tak aj dopadne. Vidieť to môžeme na našej rómskej menšine, ktorá sa ešte stále nebola schopná socializovať.
Ale, samozrejme, tiež nie som z toho nadšený. Situácia sa rieši skôr kvôli členom EU, ktorí už nie sú schopní prijímať obrovské počty migrantov než kvôli situácii samotných utečencov.. a aj samotné prijímanie nierieši podstatu, ale len dôsledky celého problému..
A neproduktívnu vrstvu máš na príklad v parlamentne a na úradoch, keď už sme u tej neproduktivity...
@moonlawoo mudro povedane. ja chapem, ze je im treba pomoc. len aby si velmi nezvykli na system, ze dostavaju veci za nic. na dobre sa zvyka rychlo.
a ja o neproduktivnej vrstve v parlamente dobre viem, ale nemozem to nijako ovplyvnit, tak sa pytam, ci je takych vrsiev treba viac.
ale mne je to aj tak jedno, ja idem zo slovenska prec. dufam, ze raz tu zostanu iba neproduktivni ludia, nebude mat na nich kto pracovat a navzajom sa zozeru.
@rocafella nehram Sa na ziadneho moralistu a ak zijes na mieste bez nackov tak ti zavidim lebo nr je nimi skrz na skrz prelezena. Nackovia sa s chuťou zucastnia bars aj protestu proti tatkovi smolkovi z vyššie uvedených dôvodov a chutovkou sú pre nich organizovane protesty ktorých usporiadatelmi sú známy zlodeju podvodnici a notoricki dlznici. A btw ja som sucasnu vládu nevolil a nevolil som ani predchadzajucu a popravde ani už voliť nepojdem lebo meno koho a jediná "alternatíva" je pan kokotleba a to je to iste len v hnedom. Nasilny prevrat nie je možný lebo sme sucast eu ktorá by proti tomu zasiahla, a nedajbože by sa nejakým zazrakom vydaril tak by sa do popredia dostali ľudia ako e.t. Sprostas ktorý je teraz v.mode a už len to by sme zazili utlak perzekuciu a korupciu, co už ľuďom asi 21 rokov co tu boli nasackovani ivani nestacilo.
@blanc je tu však pár malých rozdielov... do Ameriky odišli vzdelaní resp. zruční imigranti, ktorí sa začlenili do spoločnosti, pracovali a dreli... na rozdiel od mnohých dnešných imigrantov, ktorí sa nikam začleniť nedokážu ergo hrozí len zneužívanie sociálneho systému v danej krajine.
Osobne sa neobávam nejakých problémov na Slovensku, pretože je veľmi pravdepodobné, že na SK aj tak neostanú, v každom prípade nie som zástancom ich prijímania pod nátlakom EU a najmä bez poriadného preverenia.
k argumentu, že budú predsa v tábore... určite? Vie niekto, ako to vyzerá momentálne na ostrove Kos?? Vie niekto o tom, ako sa ich pár nasťahovalo do bytov, kým boli ich majitelia preč?
áno, medzi utečenacmi sú napr. aj Eritrejčania, ktorí majú skutočne dôvod opustiť krajinu ale mnohí, ktorí pochádzajú z iných krajín, idú len za vidinou "lepšieho života" - nevzdelaní, často neprispôsobiví, neschopní alebo často aj neochotní zaradiť sa do spoločnosti v krajine, ktorá by ich prijala (resp. prijme či už prijala)
@moonlawoo vviac menej súhlasím... no situáciu treba skôr riešiť hosp. pomocou a odstránením konfliktov, než bezhlavým prijímaním migrantov resp. azylantov bez akýchkoľvek zásadných kritérií...
@matthewp Áno, to má, ale v krajine, kde patrí! Tam treba robiť poriadky, nie si ich trepať sem! Čo spravíš, ak ti nejaký černoch podreže dieťa? Vari ono nemá právo na život? A ver tomu, že kriminalita imigrantov je preukázateľne väčšia ako domácich.
Ale hej, sa tu netvárte. Šak slováci nemajú robotu a keď sem príde ďalšia vlna ľudí, tak čo potom? Oni akože zrazu mať budú či čo? A okrem toho, ešte sa sem dotrepú fanatici dáky alebo nedajbože teroristi. No je nám toto treba? Dobre sa vraví papalášom v Bruseli, keď nebudú bývať u nich doma a ani len v ich tesnej blízkosti.
ty na jednej strane posobis dost rozumne a na druhej uplne kratkozrako...je absolutne jedno co bude s utecencami, problemom je vojna. a toto ludia nechapu. tupy american si povie "popici, vojna, ideme!!" a nerozmysla..zatial co europu rozhadaju imigranti. a medzi tym si boh vie kto plni svoje zaujimy. netreba plytvat casom a energiou na tieto akoze "problemy", treba sa radikalne postavit proti kazdemu kokotovi, ktory co i len pomysli na to, ze sa do vojny zapoji. akonahle bude kazdy militarne zalozeny politicky blb horiet na hranici, tak bude na svete krasne.
dalsia vec, ked sa uz aj chceme tvarit, ze su utecenci problemom (rly? 50k ludi naviac v europe? ale povedzme...) co sa vyriesi tym, ze ich sem nevezmeme? silno pochybujem, ze vysledok, nech uz bude akykolvek, pocitime.
vravim, riesite hluposti...hasite zaclony zatial co hori cely dom..
prečo si ich nezoberú usa (ktorý v tých krajinách robili 'poriadky' a väčšinou len spravili viac zla) alebo krajiny ako Holandsko, Francúzsko, Anglicko ktoré im 'dlžia' pomoc tým že ich kedysi zotročili a spravili si z ich krajín vlastné teritoria. Ja niesom proti imigrantom kedže pochybujem že všetci z nich sú teroristi, a je mi ich vpodstate ľúto, ale myslím že na Slovensku im bude len zle. Väčšina ľudí je proti nim, a myslím že by sa im dostalo dosť poníženia a každý by ich hádzal do jedného vreca. Beztak, Slovensko má dosť problémov samo o sebe a neviem si predstaviť ako by sme sa o nich postarali. Proste poslať ich do nejakej krajiny kde väčšina ľudí nemajá problém s cudzincami a kde majú vyspelú ekonimiku. + ked sa imigranti nebudú vedieť aklimatizovať a budú robiť neporiadky, tak ich poslať naspäť.
+ Slováci tiež utekali do Ameriky a na západ takže by sme mohli pochopiť čo asi cítia..A to tu ani nebola vojna.
@rocafella@salora sme štát, z ktorého odišli tisíce ľudí za posledných niekoľko desiatok rokov. tiež nevedeli jazyk, boli z inej kultúry a ich dôvody často neboli tak pádne ako je vojenský konflikt.
teraz sa mnohí tešia, že majú rodinu v Kanade, USA, Švajčiarsku, v Austrálii.
to príde snáď celému národu normálne, že tí ľudia odchádzali, rovnako ako aj to, že mali možnosť sa uchytiť niekde inde.
ale nie, zrazu je niekde problém a ako celok máme trochou prispieť k riešeniu a hneď nám to vadí. všetko nám tu snáď vadí. to, že má niekto iný strih vlasov, že sa inak oblieka, vyznáva iného Boha, rozpráva iným jazykom a možno neje niečo, čo my áno a zasa je niečo iné, čo my nie.
to celé Slovensko je dobré snáď len na to, aby sme sa rozkrikovali, ako nám nikto s ničím nepomôže a od všetkých niečo chceme a keď máme niečo poslať ďalej (lebo skutky sa nemajú vracať, ale posielať ďalej), tak sa začneme rozkrikovať o našich hodnotách (ktoré ani len nemáme) a právach a ako si to tu kurva nedáme a nikomu nepomôžeme.
si strčte svojich 10e pre bezďákov, to reálne žiadna pomoc nie je. to máte akože na hladkanie si svojho ega, že nie ste až tak zakomplexovaní úzkoprsí ľudia?
tí ľudia majú akurát smolu, že sa narodili tam, kde sa narodili. to znamená, že si nezaslúžia šancu na lepší život?
Myslím si že ty utečenci by mali byť deportovaný obratom do svojej krajiny , dať najesť napiť a okamžitá deportácia.Narodil si sa do zlej krajiny , to nie je môj problém ! Na výstrahu by som povolil potápať lode ktoré prevážajú utečencov.
ver mi, žijem v eu. krajine, ktorá má bohaté skúsenosti s imigrantami a azylantmi... ako som o.i. napisal vyššie - nie vo všetkých krajinách, odkiaľ prúdia imig./azylanti do Európy, sú vojenské konflikty... každá minca má dve strany a nič nie je len čiernobiele... prečo nemigrujú napr. do Egypta, Tunisu alebo Maroka... tam nie sú konflikty a žilo by sa im tam tiež lepšie...
Nezúčastním sa lebo neverím , že to pomôže.
Pochopil som dávnejšie , že demokracia neexistuje a že nakoniec aj tak bude ako oni chcú.
@grietusha@62 nevidím jediný dôvod prečo by mi nemalo vadiť , keď mi Británia , FR a Nemecko ktoré ruka k ruke s USA rozjebali polku sveta a vyhnali tisíce ľudí preč chce rozkazovať koho mám prijať atď.
Jednoznačne by všetci mali nakráčať do USA , UK , FR. a Nemecka , nezájem , že ich už je tam plno.
@salora poviem ti to takto. mne je úplne jedno, kto kde býva, odkiaľ je a tak. nechápem ľudí, ktorí vidia svet cez umelo vytvorené hranice. nechápem celé tieto diskusie. podľa mňa sme všetko ľudia a keď niekto niekam chce ísť bývať, keď chce mať možnosť odísť, tak nech ide. a nemali by nikde existovať nejakí ľudia, ktorí si budú strážiť hranice ako blbečkovia, lebo "tam boli skôr" alebo čo.
neviem, kde žiješ. precestovala som si dosť, poznám sa s ľuďmi z rôznych kultúr, bývala som na viacerých miestach, zdieľala som budovu s Pakistancami či prácu s Marokáncami a chodila na prednášky s ľuďmi z Blízkeho východu. a nemala som problém.
@mm47 vysvetľuj si to ako chceš. pre mňa proste nie si človek, s ktorým chcem viesť diskusiu. nemá to žiaden zmysel, nikam to nevedie a zbytočne tým budem strácať čas.
@grietusha to je síce všetko pekné, ale sama vieš, že to tak nefunguje a že je to utópia... treba sa zmieriť s faktom, že hranice proste existujú a na tom sa nič nezmení...
žijem a pracujem v Belgicku aj keď veľa cestujem ale mám kolegov z Blízkeho východu, medzi priateľmi a kolegami mám ľudí z Jordánska, JAR, SAE a pod. ale to nič nemení na skutočnosti, že sa mi nepáči postup Bruselu
@grietusha A na nase zdravie vobec nemyslis? Vies jake choroby sa siria v Afrike? :/ Podla mna to je zavazny dovod, preco ich neprijat a ktory nielen tu na birdzi ale aj inde nema nikto na vedomi. Takto nejako podobne sa sem dostalo aj hiv
@salora jedna vec je, že sa mi síce nepáčia kvóty a brusel príkazy, na druhú stranu si treba uvedomovať, že sme súčasťou EÚ a tá má, na základe Lisabonskej zmluvy, možnosť takéto veci plošne riešiť.
druhá vec je tá, že väčšinou takéto akcie podporujú xenofóbni ľudia, ktorí proste iba "nechcú iné" a toho by som sa súčasťou nechcela stať.
@lenkaska1 počkaj, ty vieš, ako sa zjavil vír HIV? lebo to nevedia ani vedci.
@lenkaska1 toto je ale strašná blbosť dnes keď každý niekam lieta tvrdiť že práve týchto pár utečencov nám donesie choroby ktoré by sa tu ináč nedostali.
@grietusha To len bol priklad, tak neviem preco sa toho chytas ale okej. Pokial ja viem, ma povod v Afrike, z nejakej opice sa preniesol na cloveka. Ale dajme tomu, ze to je vymyslene, stale to na veci nic nemeni. Aj keby sa nikdy od nich ziadna choroba nepreniesla, pri takej hromadnej migracii by som sa bála primárne toho.
@burble "pár" utečencov? Podla mna to vobec nie je blbost.. Hej kazdy niekam lieta a vies kolko ludi sa uz nakazilo vselicim? To ze ty o tom nevies neznamena ze sa to nejde.. A ked ludia od nas idu do tychto krajin, tak vacsinou podsupuju aj ockovania "naviac" ...
@lenkaska1 áno, vír HIV sa dostal z opice na človeka. ale stále nie je úplne presne vyvedcované, ako sa to všetko stalo a úplne potvrdené.
na toto ti odpovedá @78 a @79 ,škoda sa opakovať .) bože, hej, každý z nich bude mať lepru, HIV, týfus, sifilis, čierny kašeľ a pre istotu aj ebolu a budú behať po uliciach, kašľať na nás a rozlievať na nás fľaštičky s ich infikovanou krvou.
@grietusha Vobec by som neverila niecomu ako pise v @79 a ten ironicky zvysok radsej ani nekomentujem. Mas pocit istoty iba vdaka nasemu zdravotnictvu a asi si sa v zivote nicim nenakazila, inak by si nemala takyto postoj. :letim: Vobec som na teba nechcela utocit, len som chcel vediet odpoved na svoju otazku, ktoru som sice uplne nedostala ale nevadi..
@lenkaska1 poviem ti to takto. naše zdravotníctvo mi teda žiadnu istotu nedáva naše zdravotníctvo je na smiech. moja jediná istota je tá, že ma možno zajtra zrazí auto. a možno nie.
chápeš? podľa mňa je dôležitejšie pomáhať ľuďom v núdzi než si vytvárať paranoidné predstavy o strašiakoch a nebezpečenstvách a kvôli tomu nič neurobiť.
@grietusha Hej viem, že naše zdravotníctvo je dosť zlé, ale aspoň riešime iné druhy chorôb a nezomierame na maláriu... A ďakujem za odpoveď, len podotknem, že väčšina z týchto predstáv a nebezpečenstiev spomenutých v tomto fóre určite neboli paranoidné
Ehm ehm nerád zasahujem do vašej diskusie ale by som podotkol že je jedno teraz aký dôvod proste to že si ich sem nasáčkujeme nič nerieši nerieši to problém ich krajín. Problém je tam a toto je dôsledok. A sú to len keci že sú chudáčikovia a neviem čo. Prečo nejdú do Egypta, Tunisu a podobne? Tam by sa mali lepšie. Špekulujú proste chcú aby sa o nich staral niekto druhý a na tom ich prevážaní z Afriky si niekto spravil dobrý biznis. Radšej nech sa im posiela humanitárna pomoc a pod. A nie že si ich sem nasťahujeme. Sú milióny ak nie miliardy ľudí čo sú v podobnej situácií a chudobe. Treba meniť systém nie ich sem integrovať. Fakt cigáňov nevieme začleniť a tak budeme tu mať ďalšiu skupinu čo si začne robiť getá a podobne potom aby sa človek bál chodiť po nociach vonku. Vačšinou ľudia čo obhajujú takèto veci ako rómov, migrantov a pod . nikdy nežili v ich blízkosti. Je to tak že aj "biely" robia zlé veci, kradnú a vraždia ale nie v takej miere. Si treba pozrieť štatistiky kriminality nie len u nás ale aj v zahraničí. A presne tí ktorí sa nezačlenia do spoločnosti a budú finančne na tom zle (už budú našimi občanmi) začnú páchať kriminalitu. A je veľká šanca že z tých napr. 1000 čo nám ich sem dajú sa začlení možno 200 a najlepšie je že podla zákonov EU si môžu sem potom priniesť aj svojich rodinných príslušníkov tak ako to dopadlo v nemecku a pod. kde prišiel jeden a za ním 30 členná rodina a potom len systèm zneužívajú a nič nerobia. A videl som to na vlastné oči.
@lenkaska1 no ja neviem, predstava, že ani nie pol tisíca ľudí v utečeneckom tábore sú hrozbou pre štát...
alebo aby som odcitovala Sama Marca:
"si myslim, ze ked 300 (400, 500) ludi zatvorenych v uteceneckom tabore dokaze ohrozit nasu kulturu, tak to je zatracene slaba kultura."
@rocafella
ja som človek, čo patrí do tejto tvojej skupinky " Vačšinou ľudia čo obhajujú takèto veci ako rómov, migrantov a pod ."
a predstav si, žijem v rómskej časti mesta už dva roky, Rómov mám aj vo vchode. učila som rómske deti angličtinu, učila som ich v škôlke, tancovala som s nimi a učila ich fotiť. detiská na ulici ma poznajú a zdravia ma. myslím ,že s Rómami mám kontaktu viac než dosť a stále patrím do tej tvojej kolónky, že "také veci" obhajujem"
nehovoriac o tom, že sama som migrantom, keďže nežijem na Slovensku.
"Lebo, nech by ste mali akékoľvek husté reči, pokiaľ nie ste ochotný aspoň jednému imigrantovi osobne držať hlavu v kýbli vody, kým nebude po ňom, nemáte morálne právo žiadať od iných, aby nechali ľudí topiť sa po tisícoch."
musím s tebou súhlasiť chlape...a tie reči "ved aj oni sú ľudia, mali by sme im dať šancu" really dpč ? tam nech si ich nasťahujú pod strechy moralisti... prečo práve slovensko ...čo tu chcú robiť ? tu sa má slovak biedne ne to ešte nejaký čokoládový princ z afriky...čo bude lekvar miešať ?....
@burble povedala som to v uplne inej suvislosti a nemyslela som to tak, ako si ma ty pochopila. Ale s tym, ze velku rolu hra geograficky cinitel suhlasim.. Ale aj tak by som si nedokazala byt taka ista.
niektori by ste mali pochopit, ze hrozbou tu nie su ziadne choroby, ale ich viera a umysly. je velmi dovodne podozrenie, ze je medzi nimi pekna hrstka teroristov, ktori sa takto chcu dostat do EU. nemam rad tento nasilny humanizmus za kazdu cenu a zatvarenie oci pred realitou
@kissmeplease ani to tu necitaj , ver mi, ja som tu chybu spravil
@grietusha ja by som do kazdeho "zastancu ludskych prav"ako ty najradsej udrel koranom po hlave. prepac ale mal som pocit ze mas nazory trosku dalej nez len po "nech s robi kto chce co chce" nenapada ti ze sloboda africkeho negra (ANO NEGRA) konci tam kde zacina sloboda kazdeho slovaka ? nenapadlo ti ako to vyzera so statmi kde toto uz roky fuguje ? Negri su tam uz 20 rokov a za 20 rokov nic nerobili ani robit nebudu len cicaju a mnozia sa. To ma vobec neprekvapuje. Europa by mala v prvom rade zaviest viza v style USA aby sme tu nemali opice , alahov a negrov ale miesto nich civilizovanych cernochov pripadne inych pristahovalcov ktory prispievaju do spolocnosti inac nez priemerny cigan.
lenze obavam sa ze su ludia stal dost sprosti a zaslepeni toleranciou na to aby ked za 20 rokov tu budu islamisti rezat ludom hlavy lebo neveria v alaha a negri tu budu plienit mesta, spytaju sa "kde sme v ich integrovani spravili chybu ?"
@depropex tak ma jebni koránom po hlave.
môj názor nie je, nech si robí, kto chce, čo chce. pokiaľ si toto nevyčítal, nemá zmysel ti akokoľvek ďalej odpisovať.
a povedz mi, kedy a prečo to tá tvoja teta emigrovala do USA?
keď čítam slová enkárskych humanistov mám pocit že sa museli zblázniť. na protest možno pôjdem, trochu mám obavu z istého množstva extrémistov na jednej strane a Mihályho úderku na druhej, nechcem tam niekde skončiť rozšľapaný. hádam to polícia zvládne a nezačne to tam mlátiť všetko. ten protest má väčšiu perspektívu ako gorila.
Inak viete čo je jedna z najlepších krajín na život? Nový Zéland A skúste sa tam dostať Jedine ak stevyštudovaný. Inak vás tak rýchlo otočia max. dostanete turistické víza a adios. Akonáhlr by ste tam ostali dlhšie tak rýchlo vás deportujú, že ste nazad ani sa nenazdáte. A je tam dokonca najmenšia kriminalita. Lebo rozumne to robili a nepustili si každého odpadlíka.
@waagbistritz69 ,@74 Kokos to vážne toto?
Akcia ktorá podporuje agendu náckofilov, Banderovcov - EU odôvodňuje náckami fail
Čakal som , že si dosť zobudený na to aby si vedel jediný dôvod existencie väčšiny tých proti protestov
@waagbistritz69 , @74 , nic v zlom... ja nie som nacek a spolu s priatelom ideme na pochod PROTI imigrantom... videl si co robia prvi co prisli? oni sa europskemu sposobu zivota proste neprisposobia a o to ide, mali by sme im pomoct, to nehovorim ze nie... ale inac. takto si riesi komplex nemecko, francuzko, taliansko...
@104@glamisback@105
..ale to je zbytočné týmto pseudohumanist.kám otvárat oči, väčšinou absolutne nevedia nič iné, čo nemajú a netýka sa ich "sluníčkárskej agendy ( "5tej kolóny v EUrope)..
..a neprecitnú z tíchto havlistickích snov, ani ked dopadnú fakt jak E.krantz a 10tisíce dalších, podobních prípadov..
(..ale ešte 1 sposob, celkom vtipný, komplextného vyriešenia celého tohto ..problému s negromuslimami, ano, špinavými primitívnymi, agresívnymi, islamo-fanatickými, znásilnujúcimi NEGROMUSULMANMI, ma napadol, prenajat celú južnú Europyu, resp. všetky oblast výskytu .."bubákov (teda cel Europu) na dobu určitú nejakým čínanom,/a/abo rusom,
prenajat na dobu určitú, doslova najat si ich v úlohe jakoby také BIELE krvinky, protilátky,
..a do pár dní, max. do 1 - 2 týždnov, bude úplne po probléme, - nebude nikde ani 1 negromuslim..
..a ani belosi-europania by sa nemali radši v tom čase moc opalovat,.. :p 8)
moc prehánat v solárku, lebo takí rusi/číňania sa s tým vôbec neserú..
..tak ozajstným, skutočným utečencom, -ženám, detom, starím ludom, čo sú v SKUTOCNEJ humanitárnej núdzi, tým ovšem treba pomoct, vyriešit ich situáci, ale..
Je mi dosť ľúto, keď vidím takéto názory že "nepodporujem to preto, lebo to podporujú náckovia"
wtf?
Tomuto vravíte objektívny názor? Je mi trápne keď len si predstavím, že niečo takéto vypustím z papule, nech už akokoľvek som proti nejakej ideológii.
"Náckovia" nech podporujú, čo podporujú. Noa? Máte vyholenú hlavu a hailujete aj pri platení v obchode? Máte pocit, že ste rovnako "zakomplexovaní a vypatlaní" ako o nich vravíte, že sú? Keď nie, tak prečo nemôžete zdieľať rovnaký názor? Či sa len bojíte, že Vás nejaký fízel klepne obuškom po krku len preto, lebo ste na rovnakom pochode ako oni?
A nejdem tu teraz obhajovať nič čo súvisí s touto filozofiou, ale sami vidíte, koľko ľudí sa stotožňuje s ich názormi, hoci nemá potrebu to riešiť takto radikálne. Koľkí z Vás si aspoň raz, pri, povedzme, Kotlebových predvolebných sľuboch povedalo "Má pravdu"? Teraz treba hodiť každého s vyholenou hlavou do jedného vreca?
Sama pár takých ľudí osobne poznám. Nie, nebijú pankáčov na uliciach, nemajú ss-sácky znak vytetovaný cez pol chrbta, ale priznávajú sa k tejto ideológii. Majú kanady a vyholenú hlavu. Zo všetkých ľudí, kt. som doteraz spoznala mali napríklad najgalantnejšie správanie k žene, aké som videla. Vedia veľa o histórii a politike. Čísla, fakty, zaujímavosti. Žiadne krčmové žvásty a preteky o to, kto má múdrejšie reči. Rozprávali mi o vikingskej mytológii, o runách, správali sa normálnejšie než by hocikto, kto by na nich ukázal prstom so slovami "vypatlaní nácek" povedal.
Ak nejdeme hádzať do jedného vreca všetkých moslimov a utečencov, neviem prečo ideme hádzať do jedného vreca niekoho ako oni. Nácek, či už dobrý alebo zlý v konečnom dôslednu nechce nič iba chrániť vlastnú krajinu.
@109 Starí Slováci so skresanými a skreslenými historickými vedomosťami
doteraz som si myslel, že to si chodia na dvor na lavičku len tak bezcieľne sadnúť a ono to bude domobrana
dnes budem spať sladko, s pocitom úplného bezpečia
@109 +- súhlas..
(..hoci nemuseli by si ani tie vyholené hlavy ukazovat a predvádzat tak ..ostentatívne.. lahko ich spoznať, a tiež dost záležitost módy..
(zas kanady sa ale zídu..
@myschka K tvojmu predposlednému odseku. Osobne poznám týpka, ktorý bol kedysi dredáč, milovník reggae a rastafarián, no potom mu z ničoho nič preplo v gebuli, šiel na koleno a začal sosať Kotlebov dick. Keď som sa ho spýtal prečo, začal mi, presne ako spomínaš, sypať z rukáva rôzne "čísla, fakty, zaujímavosti" o histórii a politike, ktorého k tomu viedli. No skutočnosť bola taká, že nešlo o nič iné, než o zmes vyšinutých konšpiračných téorií, historických poloprávd, úplných lží na báze primitívneho rasizmu, xenofóbie či apologetiky nacizmu. Neviem čím presne ti vymývali mozog tvoji kámoges s bowlingovou guľou miesto gebule, ale vedz, že šlo s pravdepodobnosťou hraničiacou istote o kokotiny z obskúrnych náckovských webov, ktoré majú s realitou pramálo spoločné.
A pokiaľ ide o vikingské, starogermánske a iné runy, ber to tak, že pre nich ide výlučne len o identifikačný nástroj, ako dať jeden druhému na vedomie, že patria k rovnakej skupine. Niečo ako keď si psi oňuchávajú prdele. V skutočnosti ich vôbec nezaujímajú a vedia o nich holú piču. Majú však tú smolu, že ich kedysi istý Viedenčan zneužil na marketing svojich zvrátených ideí a oni, ako jeho onanujúci followeri, si ich dnes musia nechať tetovať na telo a značkovať sa nimi ako dobytok. Totiž pokiaľ na sebe nemáš nejakú obligátnu kokotinu v starogermánčine, nie si poriadny nácek.
@h8r "keď nemáš obligátnu kokotinu v starogermánčine, nie si poriadny nácek" ... no a keď nemáš dredy a nehúliš trávu,a nepočúvaš reggae, nie si rastafarián... áno, ľudia, div sa svetu, ak niečo vyznávajú tak tomu prispôsobujú svoj slovník, výzor, hudbu kt. počúvajú. Nič, čo by sme nevedeli.
Neviem, prečo si myslíš, že mali potrebu mi vymývať mozog, ako keby človek čo sa bežne stretáva s rôznymi typmi ľudí si nevedel vyselektovať, čomu veriť, čo brať s rezervou a čo mu má ísť jedným uchom dnu, druhým von. Čo som tým chcela povedať je, že nie všetci títo ľudia majú násilné sklony. O tom, či mi prídu inteligentní, o to sa ty starať nemusíš. Žijú v normálnej spoločnosti ako my všetci, majú normálne práce a sú akceptovaní, predstav si. Taktiež, nie každý kto číta weby typu beo chodia von s nožíkmi vo vrecku, pre prípad, že by cestou stretol nejakého cigána. A nie každému článku musí uveriť, stotožňovať sa s ním, šíriť ho ďalej ako novodobé písmo sväté. To, čo je konšpiračná teória a čo nie, ktorá historická udalosť bola pravda a ktorá polopravda, na koľko je kto, ako a prečo xenofóbny, o tom sa baviť nemienim, lebo pravda bude aj tak niekde uprostred.
Vidím to sama na príspevkoch, ktoré tu ľudia píšu, všeobecne. O moslimoch, o rómoch, o "Kotlebovcoch". Možno nie je všetko tak extrémne, ako to ľudia ponímajú, možno západ nie je len zmes prisťahovalcov ktorí devastujú všetko čo im príde pod ruku. Možno videá, ktoré kolujú po internete sú zavádzajúcejšie, než si mnohí myslia. Len nevidím dôvod v tom, aby sa niekto tváril, že je v Európe všetko s kostolným, prípadne to nechcel priznať, pretože by ho niekto označil za "nácka", "fašistu", niekoho s "bowlingovou guľou miesto gebule", atď.
A hej, @114 , domobrana. Akoby bolo niečo zlé na tom mať patriotické sklony. V dobe, keď je uznávané len všetko, čo je zahraničné, čo je americké, v dobe keď každý druhý z tejto krajiny odchádza je to fakt hanba.
Ďalší odsek, z ktorej si môžte robiť srandu, prosím.
@grietusha ak som aj teraz minul tvoju pointu tak kludne napis princip tvojich nazorov, ja rad s tebou
povediem rozumnu diskusiu s rozumnymi argumentami.
By som podpísal tak max schválenie trestu smrti za kradnutie čo sa týka politiky a ostatnej takejto zlodejiny....A nech sem príde pre mňa zamňa aj celý Vatikán na čele s pedofilnokatolíckou radou ,pokiaľ nebudú ohrozovať mňa a moju rodinu tak mi sú u prdele
je to celonárodná záležitosť, vláda na to mala vypísať referendum...
ak dôjde k umiestňovaniu utečencov na východe Slovenská, naša krajina stratí punc pokoja, lásky a mieru...
za 5 rokov tu bude nie 800, ale 5000 utečencov, Brusel nás zavádza, klame, všetci čo tu budú si môžu postupne priviesť aj svoje rodiny...
tieto problémy sa majú riešiť v ich krajinách, kde sú tí veľkí mierotvorci, ktorí udržujú poriadok vo svete?
prečo sa ničí sloboda v krajinách, kde je pokoj a mier, prečo sa nám upiera možnosť slobodného života vo vlastnej zemi...
ak k tomu dôjde nech si nikto nemyslí, kto je za, že sa tu bude žiť ako doteraz, nastanú sociálne nepokoje, bitky, demonštrácie, vraždenie...
terajší pápež je spojený z NWO, je to Jezuita a slobodomurár, ničí Cirkev Kristovú - Božiu nevestu na zemi, svojim modernizmom sa odkláňa od skutočnej viery, tradičných kresťanských hodnôt ...
A čo je na tom, že aj náckovia sú proti tomu ? Teraz ako keď homosexuáli budú protestovať za zvýšenie platov a dôchodkov tak serem na to lebo sú to homosexuáli ? Ja neriešim kto je aký, kto je kto, či je to nácek, černoch alebo homosexuál. Mne ide o to, že nechcem aby upadlo aj Slovensko v tomto smere.
Každý sa ma pýta, že keď som mladý prečo nejdem do Anglicka, Nemecka a pod. pracovať a naberať nové skúsenosti. Ja tam nechcem ísť, ono to už nie je Nemecko a Anglicko ono to je stredisko multikulti. Človek Angličana v Anglicku ťažko stretne postupne to tam zahlcujú Arabi, Moslimovia a pod. Vznikajú tam radikálne sekty a proste svoje návyky a úchylky sa snažia presadiť v daných krajinách. Ja potrebujem aby napr. v BA chodili nejaké Moslimské hliadky, čo strážia dodržiavanie práva Šária? Aby som sa bál čo robím vo vlastnom štáte. Ja som bol rád, že Slovensko sa vyvarovalo takýmto krokom a pre mňa za mňa aj so známkou diskriminácie.
Nechcem aby Slovensko nebolo Slovenskom. Máme krásnu krajinu. Ja si neviem predstaviť aby bolo posiate Minaretmi, Mešitami a podobne. Je nechcem aby sa tu zgrupovali radikálni Islamisti. Sem majú prísť nespokojný špekulanti. Prečo nejdú do iných arabských štátov? Čo nejdú zo Sýrie do Saudkej Arábie, Jordánska, Egypta? Prečo z Afriky nejdú do Alžírska, Tuniska, Maroka ?
Oni si sem prinesú svoje návyky, svoju vieru. Ak tu budú postupne vo väčšom počte budú ju aj verejne presadzovať ako výsadu. Ich návyky sú stredoveké a barbarské.
Ak Slováci pôjdu niekam emigrovať tak nás sa nemajú prečo báť, lebo Slovensko nemá nálepku, že zabíjame, vraždíme, znásilňujeme, odrezávame hlavy, kameňujeme a pod. Ak sledujem čo sa deje v ich krajinách je prirodzené, že mám strach a nepovažujem sa za rasistu ani nič podobné. Bojím sa o náš štát.
Jaká náhoda, že dotyčný Eurokomisár sa volá Zajd al-Husajn a nejaký bohatý Jordánsky princ idú diktovať neviem či to nie je tá istá osoba. Prečo si ich nezoberú tam?
Na záver aj keď je to možno prehnané a sú tam "trošku rasistické" myšlienky je to pravda.
Najsmutnejsie na tomto vsetkom je, ze je to len standardny "divide and conquer", ktorym politici pravidelne zamestnavaju luzu aby sa zakryli ine svinstva. Kym sa ludia medzi sebou neznasaju, za kopcom sa zhromazduje vojenska technika a prehlbuje sa studena vojna medzi USA a Ruskom, ktora moze kedykolvek prerast do nieco vacsieho. Ak si niekto mysli, ze dalsia svetova vojna je nerealna, nech sa pozrie na obdobie po roku 1918.
@myshka kanady (aj keď to nie sú zrovna kanady ale bagance s ocelakmi) už nenosia nackovia posledných 10 rokov lebo je to pre nich spolocenska stigma, teraz sa nosia uniformy zn. Thor steinar, dobermans agressive, eric and sons a pod. si trošku mimo alebo si zaspala dobu. O galantnosti a mierumilovnosti nackov by ti vedeli taktiež rozprávať stovky obyvatelov Nitry ktorý po stretnuti so skupinkou týchto galantnych rytierov skoncili na urgente.
@tommyhot @james98 ak "boh" dá, áno @glamisback tak čo ti povím, have fun na pochode organizovanom náckami a s hádam plnou účasťou prominentných ľudákov a terčov, ak teda myslíš hinten v Blave. jediný rozdiel medzi nimi a islamistami je ten, že islamisti u nás nejsú a v dohľadnej dobe ani nebudú (samozrejme s tým, že islamista a moslim vie byť khurva rozdiel.) nevidel som, čo robia prví, čo prišli, feel free postnúť nejaké z kontextu nevytrhnuté a negeneralizujúce video/článok/whatevz. @mm47 kde tam máš čo o EÚ? a že EÚ = banderovci, no Vaský hadr, to sa už ani logickou skratkou nedá nazvať let's agree to disagree, pán osvietený. aj keď myslieť si, že definícia fašistu je 'každý, na koho ruské impérium ukáže prstom' (najnovšie akiste aj LGBTI aktivisti abo z histórie Dubček), by som zrovna "zobudením" tiež nenazval, ale nič to. už na mňa asi radšej ani nereaguj, lebo milujem takýchto monopolných dodávateľov Pravdy zjavenej.
@waagbistritz69 Ja tiež plánujem prísť. Ale aj tak budú v početnej prevahe... Niekedy keď čítam tie komentáre z druhej strany, pripadám si pomaly ako v Nacistickom Nemecku.
Mala som chuť sa nasrať pri čítaní tohto fóra až kým ma istá užívateľka nedorazila tvrdením "protesty treba zakázať" To spomínal niekto, keď ukazoval členský preukaz KSČ či ako?
Eh... anyway... skutočne si nemyslím, že SR sa vie postarať o všetkých SVOJICH občanov na takej úrovni, aby sa mohla starať o ďalších. Ďalej nad týmto stupídnym rozhodnutím EU ani nejdem uvažovať.
A na margo vyššie uvedených vecí. To, že HIV je umelo vytvorený a zámerne rozšírený vírus je už v podstate všeobecne známe.
Celé to prijatie utečencov je kravina a kto chce podporovať prijatie utečencov nie je mentálne v poriadku. Nedávno bolo rátané, že každý utečenec nás bude stáť cca.1000-1500€ mesačne hlavne, že slovenský dôchodcovia musia živoriť z 200-300€ dôchodkov kde ledva splatia účty a o nich sa nikto nestará. Ale áno treba vrážat prostriedky, ktoré nemáme na to čo nepotrebujeme.
@james98 A ty si strašne slepo zaujatý. To že nesúhlasím a nepáči sa mi myšlienka prijatia migrantov som nacista?
Som normálny pracujúci, dane a odvody platiaci človek, ktorèmu sa nepáči, že by peniaze čo odvádzam do štátu, čo odvádzali naši otcovia a naše mamy išli na migrantov z ktorých drvivá väčšina sú len špekulanti. Mne sa nepáči aby sa naša krajina zničila. Stáči, že tu máme už jednu skupinu neprispôsobivých. Ja nechcem aby sa tu tvorili gangy a getá.
Milujem svoju krajinu. Nechcem ísť po vzore Nemecka,Anglicka či Francúzska kde sa to preukázatelne nepodarilo začleniť ich.
@rocafella Priznám sa, že mám skôr strach z tých "slušných" Slovákov. Keď čítam tie komentáre v rôznych FB skupinách, aj tie, ktoré sa týkajú tohto pochodu, je mi zle. Niektorí píšu o strieľaní imigrantov, o uzatváraní hraníc, obnovovaní koncentračných táborov, vyhadzovaní lodí do vzduchu. Všetci, ktorí súhlasia s prijatím imigrantov sú podla nich platení marxisti z USA. No Bože - koľko krát som to už počul. 90 % z nich, hrdých Slovákov, nevie ani gramatiku. Keď sa niekoho bojím, imigranti to určite niesú, sú to títo fanatici... Oni sú skutočnou hrozbou.
@james98 Lenže to sú len a len reči. Aj ja sa priznám, že vo firme pri pozeraní videa kde migranti napadli policajtov a podpálili im auto tak sme riešili prečo nestrieľali tí policajti?
Boli to migranti v nejakom meste v Taliansku či Francúzsku kde robili bordel, ničili len tak cudzie veci. Ja považujem za rozdiel ak sa robí bordel pri proteste v domovskej krajine proti vláde. Rovnaký postoj by som mal kebyže k nám na Slovensko nabehne skupina nemcov, poliakov, maďarov a začne ničiť a rabovať. Neriešim farbu pleti ani nic.
Ak vnímaš reálne mal by si vedieť, že drvivá väčšina ľudí tu nechce migrantov. Naši sú naši. Toto je cudzia hrozba
Jako Antifašistická Akce jsme doposud nijak aktivně nevystupovali proti aktivitám kolem webu hooligans.cz a ctili jsme alespoň rámcově pravidlo o tom, že „politika na fotbal nepatří“.
Na druhou stranu, mohli bychom se začít zajímat o intriky a vzájemné lži mezi fotbalovými skupinami v Česko-Slovensku, osobní msty, vydírání, obchod s anabolickými steroidy napříč celou scénou (který jde z jednoho zdroje), zvláštní finanční toky, krádeže, násilnou trestnou činnost, prodej palných zbraní a další pikantní informace např. o sexuální orientaci, prokazatelné spolupráci s bezpečnostními složkami a v neposlední řadě o mnoho podrazech při domluvených i nedomluvených bitkách.
Stačí kontaktovat naše zdroje mezi vámi a začít tyto aktivity zveřejňovat. Napřed však můžeme nechat na pár chvil zazářit „kdysi-chuligány“ Slovanu Bratislava při pokusu o organizování násilné demonstrace proti „přistěhovalství a Islámu“. Je to pro ně totiž jedna z mála možností, jak si mohou udržet alespoň trochu jméno nejen u nás, ale i v okolních zemích. Především v Polsku, kde nikdy moc respektu nezískali.
Pokud tedy mají správci hooligans.cz pocit, že „politika“ na fotbal patří a chtějí se angažovat po boku neonacistů na demonstracích, pak se o jejich aktivity logicky začneme zajímat. Začít můžeme u majitele webu, který jistě rád odpoví na detaily o svém osobním životě médiím. Cestu sis na stará kolena vybral, Milane, ty.
AFA
rozmýšľam o účasti.. minimálne petíciu podpíšem, poprípade budem zháňať aj podpisy...
tento protest nie je chorý, choré je podľa mňa to, ked je situácia ako táto niekomu ukradnutá.. protesty sa neskladajú len z nejakých hulvátov a výtržníkov.. na tento protest potvrdilo účasť viacero rodín s deťmi dokonca
stačí sledovať niektorých ľudí, ktorý sa o tomto neboja hovoriť a konať pretože verejne v médiách toho neuvidíme ani polovicu... pr. jedna Talianka, ktorá točí videá a ukazuje neskreslené zábery toho aké sú ulice v Taliansku pomaly preplnené týmto ľudmi a ako sa jej krajina mení...
daľší Čech, ktorý vloguje spomínal ako ich už dokonca videl pár na stanici v Ostrave len tak bez ničoho...
..stačilo mi vidieť tie moslimské pravidlá a zákony, ktoré dotyční citovali... oni nedokážu rešpektovať iné kultúry alebo náboženstvá... ako si teda môžeme myslieť, že sa prispôsobia našej kultúre? najnovšie pri ich spoločnom prevoze bolo zabitých 12 kresťanov... prečo asi..
.. len blázon si môže myslieť, že počet tých, ktorí majú prísť sa nebude zvyšovať... najskôr treba pômocť svojmu vlastnému národu a potom nech si rozmýšlajú čo s inými... ľudia sa nechcú za takých 5 rokov vôbec báť chodiť po ulici...
@desyna ale dpc, v humennom napr uz imigtanti v zachytnych taboroch ziju dlho a nikto si ich doteraz nevsimol, lebo ziju tak, ze su fakt nedzi ludmi neviditelni
ale zrazu, ked sa o nich bude hovorit, zrazu su najvacsou hrozbou, hoci doteraz na slovensku nesposobili nic, ludua o nich ani nevedeli
nesuhlasim s kvotami ani s prijimanim utecencov, ktori su dokonca lepsie obleceni nez ja. Ale tiez urcite nepojdem protestov na akciu organizovanu niekym koho podporuje LSNS, Vzdor, PaS a kto ake dalsie organizacie akutnych leukemikov.
btw je zaujimave ze tutok pseudohumanisti ohŕňaju nos nad slovenskym bezďakom, ciganov obchadzaju z kilometrovej vzdialenosti a nam idu vraviet, aby sme tu podobnu luzu z Afriky prijali a hrali sa na Matku Terezu? Akoze nehnevajte sa, ale ste totalni pokrytci. Jedneho dňa zozbieram tie najväčšie socky z mesta a porozdelujem ich do tych vasich bratislavskych kaviarni. Som zvedavy ako sa zatvarite. To budu zase kvoty pre vas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
154 komentov
ale mne je všetko jedno, som taká
ale tak radšej nič nerobiť ako robiť kktiny, toho sa držím
zakazala by som protesty v prvom rade.
proste nech uz akokolvek s niecim nesuhlasim, protest je pod moju uroven.
A áno aj u nich sa nájdu výnimky osobne sa poznám s ľudmi čo sem došli zo Sýrie a Jordánska len oni sem došli za prácov a uplatnili sa tu.
A kľudne ma hejtujte ...
» www.mojevideo.sk/video/1a48b/odv...
Tu más vyspelú krajinu...
Uz teraz je na slovensku kopec utecencov a nikomu to nevadi, nikto to neriesi
a ludia, čo takéto svinstvá podporujú sú kokoti. bodaj by si sa ty narodil v krajine, kde sú vojny, nepokoje, chudoba a hlad
Uvedomte si, že situácia je zlá a ešte teraz máme aspoň aké také možnosti zvrátiť deštrukčný proces. Európa (Slovensko detto) absolútne nemá kapacity na to, aby uživila negramotných a nevzdelaných prisťahovalcov!
Okrem toho, vy tolerantí "slováci", zdá sa vám, že cigáni, ktorí aspoň poväčšine vedia po slovensky, sa začlenili do našej spoločnosti? Nie! A rovnaké, dokonca horšie, to bude aj s islamistickými černochmi. Toto nie je rasizmus, toto je prirodzený obranný mechanizmus človeka, ktorý sa bojí o budúcnosť svojho národa!
Nejak celý tento problém ide mimo mňa síce, ale tieto predsudkárske názory sú skvelé. V minulosti snáď neutiekli tisíce Slovákov do Ameriky? A vyzerá to tam kvôli nim strašne?
Niektoré názory sa tu už začínajú podobať na tie, ktoré tvrdia, že keď sa povolia adopcie homosexuálnym párom, tak sa budú pre nich kradnúť deti.
každopádne, jebať tento protest
Môj strýko minulí rok išiel z Nemecka robiť ku Viedni (Wiener neustadt) ci tak nejako sa to volalo. Bol kúsok od Slovenska ale odišiel odtial práve kvôli prisťahovalcom (arabi, moslimovia), bál sa tam byť so svojimi deťmi a už nie ich dať do školy s nimi.
Osobne ak som videl niekedy v živote pochybnú skupinku ľudí boli to práve "neprispôsobiví".
presne ten argument o Slovákoch bol minule aj v O 5 minút 12.
Tak sa zamysli tí slováci tam išli za prácov a lepším životom a uplatnili sa tam, tí ktorí si nenašli prácu sa vrátili späť. Neišli tam ako je teraz moderné využívať sociálny systém, dávky a prídavky. A nehovor, že v tejto dobe to nie je tak. Určite ak nám ich sem dajú nejdú sem za prácou a dobrovolne. Práca tu moc nie je a ak nevedia jak našu reč a vzdelanie nemajú tak majú minimálne uplatnenie ak vôbec nejakè čiže nám ostáva ich živiť.
suhlasim
nenastahovala by som si domov ani jedneho zo svojich susedov, "normalnych" slovakov a co teraz, to ich treba teraz vystahovat alebo co?
inak @2
podpíš pls aj za mňa, a najmenej 100 x.. 8)
ultra-"hawks´ wings
Chodte si nastahovat do izieb vsetkych utecencov, obete nasilia, vsetky tyrane a ohrozene zvierata, africke deti, deti chore na hiv, vsetkych ciganov, ludi postihnutych zaplavami a vsetkych grekov, ked vam to zrobi dobre, ale neviem preco toto cakate aj oj druhych
Jedno racionálne a názorné video, ktoré vysvetľuje všetko. Tí, ktorí prijímanie nevzdelaných ľudí aj po tomto schvaľujú, to bohužiaľ nemajú v hlave celkom v poriadku.
Napríklad takto sa aspoň upozornilo na niečo:
Vieš, ono to z väčšej časti závisí na nás, ako sa k nim budeme správať, ako ich príjmeme. Ak ich budeme vnímať len ako pyjavice systému, tak to tak aj dopadne. Vidieť to môžeme na našej rómskej menšine, ktorá sa ešte stále nebola schopná socializovať.
Ale, samozrejme, tiež nie som z toho nadšený. Situácia sa rieši skôr kvôli členom EU, ktorí už nie sú schopní prijímať obrovské počty migrantov než kvôli situácii samotných utečencov.. a aj samotné prijímanie nierieši podstatu, ale len dôsledky celého problému..
A neproduktívnu vrstvu máš na príklad v parlamentne a na úradoch, keď už sme u tej neproduktivity...
a ja o neproduktivnej vrstve v parlamente dobre viem, ale nemozem to nijako ovplyvnit, tak sa pytam, ci je takych vrsiev treba viac.
ale mne je to aj tak jedno, ja idem zo slovenska prec. dufam, ze raz tu zostanu iba neproduktivni ludia, nebude mat na nich kto pracovat a navzajom sa zozeru.
Osobne sa neobávam nejakých problémov na Slovensku, pretože je veľmi pravdepodobné, že na SK aj tak neostanú, v každom prípade nie som zástancom ich prijímania pod nátlakom EU a najmä bez poriadného preverenia.
k argumentu, že budú predsa v tábore... určite? Vie niekto, ako to vyzerá momentálne na ostrove Kos?? Vie niekto o tom, ako sa ich pár nasťahovalo do bytov, kým boli ich majitelia preč?
áno, medzi utečenacmi sú napr. aj Eritrejčania, ktorí majú skutočne dôvod opustiť krajinu ale mnohí, ktorí pochádzajú z iných krajín, idú len za vidinou "lepšieho života" - nevzdelaní, často neprispôsobiví, neschopní alebo často aj neochotní zaradiť sa do spoločnosti v krajine, ktorá by ich prijala (resp. prijme či už prijala)
A pre mňa za mňa nech to organizuje aj pápež ide o myšlienku...
dalsia vec, ked sa uz aj chceme tvarit, ze su utecenci problemom (rly? 50k ludi naviac v europe? ale povedzme...) co sa vyriesi tym, ze ich sem nevezmeme? silno pochybujem, ze vysledok, nech uz bude akykolvek, pocitime.
vravim, riesite hluposti...hasite zaclony zatial co hori cely dom..
+ Slováci tiež utekali do Ameriky a na západ takže by sme mohli pochopiť čo asi cítia..A to tu ani nebola vojna.
teraz sa mnohí tešia, že majú rodinu v Kanade, USA, Švajčiarsku, v Austrálii.
to príde snáď celému národu normálne, že tí ľudia odchádzali, rovnako ako aj to, že mali možnosť sa uchytiť niekde inde.
ale nie, zrazu je niekde problém a ako celok máme trochou prispieť k riešeniu a hneď nám to vadí. všetko nám tu snáď vadí. to, že má niekto iný strih vlasov, že sa inak oblieka, vyznáva iného Boha, rozpráva iným jazykom a možno neje niečo, čo my áno a zasa je niečo iné, čo my nie.
to celé Slovensko je dobré snáď len na to, aby sme sa rozkrikovali, ako nám nikto s ničím nepomôže a od všetkých niečo chceme a keď máme niečo poslať ďalej (lebo skutky sa nemajú vracať, ale posielať ďalej), tak sa začneme rozkrikovať o našich hodnotách (ktoré ani len nemáme) a právach a ako si to tu kurva nedáme a nikomu nepomôžeme.
si strčte svojich 10e pre bezďákov, to reálne žiadna pomoc nie je. to máte akože na hladkanie si svojho ega, že nie ste až tak zakomplexovaní úzkoprsí ľudia?
tí ľudia majú akurát smolu, že sa narodili tam, kde sa narodili. to znamená, že si nezaslúžia šancu na lepší život?
ver mi, žijem v eu. krajine, ktorá má bohaté skúsenosti s imigrantami a azylantmi... ako som o.i. napisal vyššie - nie vo všetkých krajinách, odkiaľ prúdia imig./azylanti do Európy, sú vojenské konflikty... každá minca má dve strany a nič nie je len čiernobiele... prečo nemigrujú napr. do Egypta, Tunisu alebo Maroka... tam nie sú konflikty a žilo by sa im tam tiež lepšie...
Pochopil som dávnejšie , že demokracia neexistuje a že nakoniec aj tak bude ako oni chcú.
@grietusha @62 nevidím jediný dôvod prečo by mi nemalo vadiť , keď mi Británia , FR a Nemecko ktoré ruka k ruke s USA rozjebali polku sveta a vyhnali tisíce ľudí preč chce rozkazovať koho mám prijať atď.
Jednoznačne by všetci mali nakráčať do USA , UK , FR. a Nemecka , nezájem , že ich už je tam plno.
Ak budem v BA tak pojdem... aj moja mama sa chystá ale nechápem, prečo to je na hlavnej stanici
neviem, kde žiješ. precestovala som si dosť, poznám sa s ľuďmi z rôznych kultúr, bývala som na viacerých miestach, zdieľala som budovu s Pakistancami či prácu s Marokáncami a chodila na prednášky s ľuďmi z Blízkeho východu. a nemala som problém.
kokoti sú všade hlavne.
@mm47 s tebou nechcem diskutovať na žiadnu tému.
žijem a pracujem v Belgicku aj keď veľa cestujem ale mám kolegov z Blízkeho východu, medzi priateľmi a kolegami mám ľudí z Jordánska, JAR, SAE a pod. ale to nič nemení na skutočnosti, že sa mi nepáči postup Bruselu
druhá vec je tá, že väčšinou takéto akcie podporujú xenofóbni ľudia, ktorí proste iba "nechcú iné" a toho by som sa súčasťou nechcela stať.
@lenkaska1 počkaj, ty vieš, ako sa zjavil vír HIV? lebo to nevedia ani vedci.
schvalne, vymenuj mi 2 neliecitelne choroby, ktore sem africania mozu priniest. a aby si to mala tazsie, ebola sa nerata.
na toto ti odpovedá @78 a @79 ,škoda sa opakovať .) bože, hej, každý z nich bude mať lepru, HIV, týfus, sifilis, čierny kašeľ a pre istotu aj ebolu a budú behať po uliciach, kašľať na nás a rozlievať na nás fľaštičky s ich infikovanou krvou.
Miesto Ron Paul tam dajte Richard Sulík a SaS 2016
chápeš? podľa mňa je dôležitejšie pomáhať ľuďom v núdzi než si vytvárať paranoidné predstavy o strašiakoch a nebezpečenstvách a kvôli tomu nič neurobiť.
alebo aby som odcitovala Sama Marca:
"si myslim, ze ked 300 (400, 500) ludi zatvorenych v uteceneckom tabore dokaze ohrozit nasu kulturu, tak to je zatracene slaba kultura."
a ešte:
» www.noviny.sk/c/slovensko/ute...
Na protest určite IDEM.
ja som človek, čo patrí do tejto tvojej skupinky " Vačšinou ľudia čo obhajujú takèto veci ako rómov, migrantov a pod ."
a predstav si, žijem v rómskej časti mesta už dva roky, Rómov mám aj vo vchode. učila som rómske deti angličtinu, učila som ich v škôlke, tancovala som s nimi a učila ich fotiť. detiská na ulici ma poznajú a zdravia ma. myslím ,že s Rómami mám kontaktu viac než dosť a stále patrím do tej tvojej kolónky, že "také veci" obhajujem"
nehovoriac o tom, že sama som migrantom, keďže nežijem na Slovensku.
"Lebo, nech by ste mali akékoľvek husté reči, pokiaľ nie ste ochotný aspoň jednému imigrantovi osobne držať hlavu v kýbli vody, kým nebude po ňom, nemáte morálne právo žiadať od iných, aby nechali ľudí topiť sa po tisícoch."
@grietusha ja by som do kazdeho "zastancu ludskych prav"ako ty najradsej udrel koranom po hlave. prepac ale mal som pocit ze mas nazory trosku dalej nez len po "nech s robi kto chce co chce" nenapada ti ze sloboda africkeho negra (ANO NEGRA) konci tam kde zacina sloboda kazdeho slovaka ? nenapadlo ti ako to vyzera so statmi kde toto uz roky fuguje ? Negri su tam uz 20 rokov a za 20 rokov nic nerobili ani robit nebudu len cicaju a mnozia sa. To ma vobec neprekvapuje. Europa by mala v prvom rade zaviest viza v style USA aby sme tu nemali opice , alahov a negrov ale miesto nich civilizovanych cernochov pripadne inych pristahovalcov ktory prispievaju do spolocnosti inac nez priemerny cigan.
lenze obavam sa ze su ludia stal dost sprosti a zaslepeni toleranciou na to aby ked za 20 rokov tu budu islamisti rezat ludom hlavy lebo neveria v alaha a negri tu budu plienit mesta, spytaju sa "kde sme v ich integrovani spravili chybu ?"
môj názor nie je, nech si robí, kto chce, čo chce. pokiaľ si toto nevyčítal, nemá zmysel ti akokoľvek ďalej odpisovať.
a povedz mi, kedy a prečo to tá tvoja teta emigrovala do USA?
A na jednej strane je fajn pomôcť, ale moze to mat aj negativne dopady.
keď čítam slová enkárskych humanistov mám pocit že sa museli zblázniť. na protest možno pôjdem, trochu mám obavu z istého množstva extrémistov na jednej strane a Mihályho úderku na druhej, nechcem tam niekde skončiť rozšľapaný. hádam to polícia zvládne a nezačne to tam mlátiť všetko. ten protest má väčšiu perspektívu ako gorila.
Akcia ktorá podporuje agendu náckofilov, Banderovcov - EU odôvodňuje náckami fail
Čakal som , že si dosť zobudený na to aby si vedel jediný dôvod existencie väčšiny tých proti protestov
..ale to je zbytočné týmto pseudohumanist.kám otvárat oči, väčšinou absolutne nevedia nič iné, čo nemajú a netýka sa ich "sluníčkárskej agendy ( "5tej kolóny v EUrope)..
..a neprecitnú z tíchto havlistickích snov, ani ked dopadnú fakt jak E.krantz a 10tisíce dalších, podobních prípadov..
prenajat na dobu určitú, doslova najat si ich v úlohe jakoby také BIELE krvinky, protilátky,
..a do pár dní, max. do 1 - 2 týždnov, bude úplne po probléme, - nebude nikde ani 1 negromuslim..
..a ani belosi-europania by sa nemali radši v tom čase moc opalovat,.. :p 8)
moc prehánat v solárku, lebo takí rusi/číňania sa s tým vôbec neserú..
..tak ozajstným, skutočným utečencom, -ženám, detom, starím ludom, čo sú v SKUTOCNEJ humanitárnej núdzi, tým ovšem treba pomoct, vyriešit ich situáci, ale..
wtf?
Tomuto vravíte objektívny názor? Je mi trápne keď len si predstavím, že niečo takéto vypustím z papule, nech už akokoľvek som proti nejakej ideológii.
"Náckovia" nech podporujú, čo podporujú. Noa? Máte vyholenú hlavu a hailujete aj pri platení v obchode? Máte pocit, že ste rovnako "zakomplexovaní a vypatlaní" ako o nich vravíte, že sú? Keď nie, tak prečo nemôžete zdieľať rovnaký názor? Či sa len bojíte, že Vás nejaký fízel klepne obuškom po krku len preto, lebo ste na rovnakom pochode ako oni?
A nejdem tu teraz obhajovať nič čo súvisí s touto filozofiou, ale sami vidíte, koľko ľudí sa stotožňuje s ich názormi, hoci nemá potrebu to riešiť takto radikálne. Koľkí z Vás si aspoň raz, pri, povedzme, Kotlebových predvolebných sľuboch povedalo "Má pravdu"? Teraz treba hodiť každého s vyholenou hlavou do jedného vreca?
Sama pár takých ľudí osobne poznám. Nie, nebijú pankáčov na uliciach, nemajú ss-sácky znak vytetovaný cez pol chrbta, ale priznávajú sa k tejto ideológii. Majú kanady a vyholenú hlavu. Zo všetkých ľudí, kt. som doteraz spoznala mali napríklad najgalantnejšie správanie k žene, aké som videla. Vedia veľa o histórii a politike. Čísla, fakty, zaujímavosti. Žiadne krčmové žvásty a preteky o to, kto má múdrejšie reči. Rozprávali mi o vikingskej mytológii, o runách, správali sa normálnejšie než by hocikto, kto by na nich ukázal prstom so slovami "vypatlaní nácek" povedal.
Ak nejdeme hádzať do jedného vreca všetkých moslimov a utečencov, neviem prečo ideme hádzať do jedného vreca niekoho ako oni. Nácek, či už dobrý alebo zlý v konečnom dôslednu nechce nič iba chrániť vlastnú krajinu.
doteraz som si myslel, že to si chodia na dvor na lavičku len tak bezcieľne sadnúť a ono to bude domobrana
dnes budem spať sladko, s pocitom úplného bezpečia
(..hoci nemuseli by si ani tie vyholené hlavy ukazovat a predvádzat tak ..ostentatívne.. lahko ich spoznať, a tiež dost záležitost módy..
(zas kanady sa ale zídu..
A pokiaľ ide o vikingské, starogermánske a iné runy, ber to tak, že pre nich ide výlučne len o identifikačný nástroj, ako dať jeden druhému na vedomie, že patria k rovnakej skupine. Niečo ako keď si psi oňuchávajú prdele. V skutočnosti ich vôbec nezaujímajú a vedia o nich holú piču. Majú však tú smolu, že ich kedysi istý Viedenčan zneužil na marketing svojich zvrátených ideí a oni, ako jeho onanujúci followeri, si ich dnes musia nechať tetovať na telo a značkovať sa nimi ako dobytok. Totiž pokiaľ na sebe nemáš nejakú obligátnu kokotinu v starogermánčine, nie si poriadny nácek.
Neviem, prečo si myslíš, že mali potrebu mi vymývať mozog, ako keby človek čo sa bežne stretáva s rôznymi typmi ľudí si nevedel vyselektovať, čomu veriť, čo brať s rezervou a čo mu má ísť jedným uchom dnu, druhým von. Čo som tým chcela povedať je, že nie všetci títo ľudia majú násilné sklony. O tom, či mi prídu inteligentní, o to sa ty starať nemusíš. Žijú v normálnej spoločnosti ako my všetci, majú normálne práce a sú akceptovaní, predstav si. Taktiež, nie každý kto číta weby typu beo chodia von s nožíkmi vo vrecku, pre prípad, že by cestou stretol nejakého cigána. A nie každému článku musí uveriť, stotožňovať sa s ním, šíriť ho ďalej ako novodobé písmo sväté. To, čo je konšpiračná teória a čo nie, ktorá historická udalosť bola pravda a ktorá polopravda, na koľko je kto, ako a prečo xenofóbny, o tom sa baviť nemienim, lebo pravda bude aj tak niekde uprostred.
Vidím to sama na príspevkoch, ktoré tu ľudia píšu, všeobecne. O moslimoch, o rómoch, o "Kotlebovcoch". Možno nie je všetko tak extrémne, ako to ľudia ponímajú, možno západ nie je len zmes prisťahovalcov ktorí devastujú všetko čo im príde pod ruku. Možno videá, ktoré kolujú po internete sú zavádzajúcejšie, než si mnohí myslia. Len nevidím dôvod v tom, aby sa niekto tváril, že je v Európe všetko s kostolným, prípadne to nechcel priznať, pretože by ho niekto označil za "nácka", "fašistu", niekoho s "bowlingovou guľou miesto gebule", atď.
A hej, @114 , domobrana. Akoby bolo niečo zlé na tom mať patriotické sklony. V dobe, keď je uznávané len všetko, čo je zahraničné, čo je americké, v dobe keď každý druhý z tejto krajiny odchádza je to fakt hanba.
Ďalší odsek, z ktorej si môžte robiť srandu, prosím.
a ziadna moja teta nesla do usa
povediem rozumnu diskusiu s rozumnymi argumentami.
ak dôjde k umiestňovaniu utečencov na východe Slovenská, naša krajina stratí punc pokoja, lásky a mieru...
za 5 rokov tu bude nie 800, ale 5000 utečencov, Brusel nás zavádza, klame, všetci čo tu budú si môžu postupne priviesť aj svoje rodiny...
tieto problémy sa majú riešiť v ich krajinách, kde sú tí veľkí mierotvorci, ktorí udržujú poriadok vo svete?
prečo sa ničí sloboda v krajinách, kde je pokoj a mier, prečo sa nám upiera možnosť slobodného života vo vlastnej zemi...
ak k tomu dôjde nech si nikto nemyslí, kto je za, že sa tu bude žiť ako doteraz, nastanú sociálne nepokoje, bitky, demonštrácie, vraždenie...
terajší pápež je spojený z NWO, je to Jezuita a slobodomurár, ničí Cirkev Kristovú - Božiu nevestu na zemi, svojim modernizmom sa odkláňa od skutočnej viery, tradičných kresťanských hodnôt ...
Boh za jeho skutky bude raz trestať celé ľudstvo
kto môže nech ide na ten protest !
Každý sa ma pýta, že keď som mladý prečo nejdem do Anglicka, Nemecka a pod. pracovať a naberať nové skúsenosti. Ja tam nechcem ísť, ono to už nie je Nemecko a Anglicko ono to je stredisko multikulti. Človek Angličana v Anglicku ťažko stretne postupne to tam zahlcujú Arabi, Moslimovia a pod. Vznikajú tam radikálne sekty a proste svoje návyky a úchylky sa snažia presadiť v daných krajinách. Ja potrebujem aby napr. v BA chodili nejaké Moslimské hliadky, čo strážia dodržiavanie práva Šária? Aby som sa bál čo robím vo vlastnom štáte. Ja som bol rád, že Slovensko sa vyvarovalo takýmto krokom a pre mňa za mňa aj so známkou diskriminácie.
Nechcem aby Slovensko nebolo Slovenskom. Máme krásnu krajinu. Ja si neviem predstaviť aby bolo posiate Minaretmi, Mešitami a podobne. Je nechcem aby sa tu zgrupovali radikálni Islamisti. Sem majú prísť nespokojný špekulanti. Prečo nejdú do iných arabských štátov? Čo nejdú zo Sýrie do Saudkej Arábie, Jordánska, Egypta? Prečo z Afriky nejdú do Alžírska, Tuniska, Maroka ?
Oni si sem prinesú svoje návyky, svoju vieru. Ak tu budú postupne vo väčšom počte budú ju aj verejne presadzovať ako výsadu. Ich návyky sú stredoveké a barbarské.
Ak Slováci pôjdu niekam emigrovať tak nás sa nemajú prečo báť, lebo Slovensko nemá nálepku, že zabíjame, vraždíme, znásilňujeme, odrezávame hlavy, kameňujeme a pod. Ak sledujem čo sa deje v ich krajinách je prirodzené, že mám strach a nepovažujem sa za rasistu ani nič podobné. Bojím sa o náš štát.
» www.pluska.sk/spravy/zo-zahra...
Prečo musíme skákať ako píska Európa?
» www.tvnoviny.sk/zahranicne/1796...
Jaká náhoda, že dotyčný Eurokomisár sa volá Zajd al-Husajn a nejaký bohatý Jordánsky princ idú diktovať neviem či to nie je tá istá osoba. Prečo si ich nezoberú tam?
Na záver aj keď je to možno prehnané a sú tam "trošku rasistické" myšlienky je to pravda.
Mier s Vami
» www.cas.sk/clanok/309852/h...
@james98 ak "boh" dá, áno
@glamisback tak čo ti povím, have fun na pochode organizovanom náckami a s hádam plnou účasťou prominentných ľudákov a terčov, ak teda myslíš hinten v Blave. jediný rozdiel medzi nimi a islamistami je ten, že islamisti u nás nejsú a v dohľadnej dobe ani nebudú (samozrejme s tým, že islamista a moslim vie byť khurva rozdiel.) nevidel som, čo robia prví, čo prišli, feel free postnúť nejaké z kontextu nevytrhnuté a negeneralizujúce video/článok/whatevz.
@mm47 kde tam máš čo o EÚ? a že EÚ = banderovci, no Vaský hadr, to sa už ani logickou skratkou nedá nazvať let's agree to disagree, pán osvietený. aj keď myslieť si, že definícia fašistu je 'každý, na koho ruské impérium ukáže prstom' (najnovšie akiste aj LGBTI aktivisti abo z histórie Dubček), by som zrovna "zobudením" tiež nenazval, ale nič to. už na mňa asi radšej ani nereaguj, lebo milujem takýchto monopolných dodávateľov Pravdy zjavenej.
Eh... anyway... skutočne si nemyslím, že SR sa vie postarať o všetkých SVOJICH občanov na takej úrovni, aby sa mohla starať o ďalších. Ďalej nad týmto stupídnym rozhodnutím EU ani nejdem uvažovať.
A na margo vyššie uvedených vecí. To, že HIV je umelo vytvorený a zámerne rozšírený vírus je už v podstate všeobecne známe.
Som normálny pracujúci, dane a odvody platiaci človek, ktorèmu sa nepáči, že by peniaze čo odvádzam do štátu, čo odvádzali naši otcovia a naše mamy išli na migrantov z ktorých drvivá väčšina sú len špekulanti. Mne sa nepáči aby sa naša krajina zničila. Stáči, že tu máme už jednu skupinu neprispôsobivých. Ja nechcem aby sa tu tvorili gangy a getá.
Milujem svoju krajinu. Nechcem ísť po vzore Nemecka,Anglicka či Francúzska kde sa to preukázatelne nepodarilo začleniť ich.
Boli to migranti v nejakom meste v Taliansku či Francúzsku kde robili bordel, ničili len tak cudzie veci. Ja považujem za rozdiel ak sa robí bordel pri proteste v domovskej krajine proti vláde. Rovnaký postoj by som mal kebyže k nám na Slovensko nabehne skupina nemcov, poliakov, maďarov a začne ničiť a rabovať. Neriešim farbu pleti ani nic.
Ak vnímaš reálne mal by si vedieť, že drvivá väčšina ľudí tu nechce migrantov. Naši sú naši. Toto je cudzia hrozba
A USA sú k*rvy tak či tak
Předmět: otevřený dopis správcům webu hooligans.cz
Jako Antifašistická Akce jsme doposud nijak aktivně nevystupovali proti aktivitám kolem webu hooligans.cz a ctili jsme alespoň rámcově pravidlo o tom, že „politika na fotbal nepatří“.
Na druhou stranu, mohli bychom se začít zajímat o intriky a vzájemné lži mezi fotbalovými skupinami v Česko-Slovensku, osobní msty, vydírání, obchod s anabolickými steroidy napříč celou scénou (který jde z jednoho zdroje), zvláštní finanční toky, krádeže, násilnou trestnou činnost, prodej palných zbraní a další pikantní informace např. o sexuální orientaci, prokazatelné spolupráci s bezpečnostními složkami a v neposlední řadě o mnoho podrazech při domluvených i nedomluvených bitkách.
Stačí kontaktovat naše zdroje mezi vámi a začít tyto aktivity zveřejňovat. Napřed však můžeme nechat na pár chvil zazářit „kdysi-chuligány“ Slovanu Bratislava při pokusu o organizování násilné demonstrace proti „přistěhovalství a Islámu“. Je to pro ně totiž jedna z mála možností, jak si mohou udržet alespoň trochu jméno nejen u nás, ale i v okolních zemích. Především v Polsku, kde nikdy moc respektu nezískali.
Pokud tedy mají správci hooligans.cz pocit, že „politika“ na fotbal patří a chtějí se angažovat po boku neonacistů na demonstracích, pak se o jejich aktivity logicky začneme zajímat. Začít můžeme u majitele webu, který jistě rád odpoví na detaily o svém osobním životě médiím. Cestu sis na stará kolena vybral, Milane, ty.
AFA
tento protest nie je chorý, choré je podľa mňa to, ked je situácia ako táto niekomu ukradnutá.. protesty sa neskladajú len z nejakých hulvátov a výtržníkov.. na tento protest potvrdilo účasť viacero rodín s deťmi dokonca
stačí sledovať niektorých ľudí, ktorý sa o tomto neboja hovoriť a konať pretože verejne v médiách toho neuvidíme ani polovicu... pr. jedna Talianka, ktorá točí videá a ukazuje neskreslené zábery toho aké sú ulice v Taliansku pomaly preplnené týmto ľudmi a ako sa jej krajina mení...
daľší Čech, ktorý vloguje spomínal ako ich už dokonca videl pár na stanici v Ostrave len tak bez ničoho...
..stačilo mi vidieť tie moslimské pravidlá a zákony, ktoré dotyční citovali... oni nedokážu rešpektovať iné kultúry alebo náboženstvá... ako si teda môžeme myslieť, že sa prispôsobia našej kultúre? najnovšie pri ich spoločnom prevoze bolo zabitých 12 kresťanov... prečo asi..
.. len blázon si môže myslieť, že počet tých, ktorí majú prísť sa nebude zvyšovať... najskôr treba pômocť svojmu vlastnému národu a potom nech si rozmýšlajú čo s inými... ľudia sa nechcú za takých 5 rokov vôbec báť chodiť po ulici...
ale zrazu, ked sa o nich bude hovorit, zrazu su najvacsou hrozbou, hoci doteraz na slovensku nesposobili nic, ludua o nich ani nevedeli
vsak ok ale su ti imigranti v humennom moslimovia z afriky ?
nesuhlasim s kvotami ani s prijimanim utecencov, ktori su dokonca lepsie obleceni nez ja. Ale tiez urcite nepojdem protestov na akciu organizovanu niekym koho podporuje LSNS, Vzdor, PaS a kto ake dalsie organizacie akutnych leukemikov.
btw je zaujimave ze tutok pseudohumanisti ohŕňaju nos nad slovenskym bezďakom, ciganov obchadzaju z kilometrovej vzdialenosti a nam idu vraviet, aby sme tu podobnu luzu z Afriky prijali a hrali sa na Matku Terezu? Akoze nehnevajte sa, ale ste totalni pokrytci. Jedneho dňa zozbieram tie najväčšie socky z mesta a porozdelujem ich do tych vasich bratislavskych kaviarni. Som zvedavy ako sa zatvarite. To budu zase kvoty pre vas
a tak čo už ked to nik iny nezorganizoval