Viem viem. Prvá vec za ktorú ma zhodíte bude že keď chcem niekoho ignorovať jednoducho si nemám všímať jeho komentáre Ale zmierte sa s tým že niektorí ľudia (ako ja) to jednoducho nedokážu a nevydržia.. Nechceli by ste tu tlačítku na ignorovanie užívat
ale už by si aj ty ten ban zaslúžila....už ani sa nedá rozoznať, kto diskusiu založil....stále trepeš to isté dookola...to nevieš ignorovať sama od seba???potrebuješ nejaké tlačítko???
pozrite všetci...keď ja som zakladala diskusie stále o tom istom, každý bol proti mne...keĎ táto obmedzená krava na entú spamuje celé fórum, ešte sa v tom vyžívate, tlieskate jej, malá, aká si super, také origoš nápady, vieš, že aj ja som na tým rozmýšľal/a, fakt toto by mal admin zvážiť...
ľudia, to ste fakt tak úbohí???(nie, stokrát ju všetci prevyšujete)...čo sa jej bojíte dať na frak??????
mne spam nevadí, nie som zosraná z jednej tč, z jedného, dvoch, desiatich fór cez kopirák, ale ma napálilo, že na mňa si kydala, a ty robíš to isté...však ani ja som nezakladala to isté, raz bol bulo birdzu, trapák birdzu(keĎže ti nedopína, myslím to ironicky)...stále o tom istom, dievča...chcete ban pre lucia199513, tlačítko ignor,...ti hrabe alebo čo???
citujem:"Všetci vedia na koho narážam, ale tu nejde len o to. Niekto môže byť napr. obťažovaný cez TSky a tiež by sa mu to zišlo.."...nie je to namierené proti mne, naozaj nie...ja som proti tebe nikdy diskudiu nezaložila, a ak áno, nefigurovala si tam sama...toto už je veľa...teraz ja pre zmenu napíšem adminu o žiadosť banu na tvoj nick, ako si aj ty isto referovala jemu o mne a ja som ten ban aj dostala
@lucia199513 nikdy? a co taka diskusia ktora obsahovala v nazve moj nick ale hned bola zmazana?
a citaj to "NEJDE LEN O TO". dalej je to namierene vseobecne na ludi co otravuju cez tsky no napis adminovi tu ziadost o ten ban, neviem sa dockat co urobi
bola len reakciou na tú tvoju, tu sa nemáš čo ohradzovať
len sa tu nehraj na dobrú dušu, lebo ty si pre birdzu spravila robiš aj budeš robiť len jedno veľké hovno(s obrovským H)...ako môžeš ty, biedna chudera , čo ani len nevie normálne diskutovať na nejakú tému zo života(politika, šport, umenie,...)niečo sem priniesť???(nevravím, že ja mám o niečom takom šajnu, ale aspoň sa snažím mať)
ja nemam problem zmierit sa s tym, ze niektori ludia (ako napriklad ty) to nevydrzia a nedokazu ignorovat uzivatela iba tak, ze sa proste musia ozvat a reagovat na neho...ale ty sa zmier s tym, ze vela ludom je to ukradnute a takuto moznost nechcu
Predsa tí, čo ma nezaujímajú ma jednoducho nezaujímajú a aj keď tu sú prirodzene indivíduá, ktoré sa pozornosti domáhajú stoj čo stoj, nepovažujem za potrebné im ich snahu potvrdzovať večnými hádkami, výmyslami a dokazovaním si vlastnej pravdy.
pozri, ja si dovolím tvrdiť, že moje IQ je vyššie ako tej malej, že moje vedomosti tisíckrát presahujú malej(tiež som na osemku), že moje vyjadrovanie 100xpresahuje jej vyjadrovanie, že môj prehľad je suverénne väčší než jej, že mám od nej proste navrch
@lucia199513 preco by som nevedela diskutovat na normalnu temu? teda az na ten sport, nemusi ma zaujimat, ja som skorej na hudbu.. a ty sem prinasas co? hlavne ze ty diskutujes uplne normalne
hmmm nechcem byt zvedava ale preco sa malapohroma a lucia(cislo je vzdy ine nie?) stale hadaju? :/ sak ked sa nemate radi tak na seba proste serte nie?
Po prvé, je obdivuhodné sledovať ako @malapohroma -u nazývaš, citujem "malá krava", keď máš toľko rokov, koľko ona. Ak ovšem nemyslíš "malá" ako vzrast, čo tiež nie je zrovna najlepšie označenie, keďže je vyššia než ty (vychádzam z vašich údajov na webke, ktoré, ovšem, nemusia byť správne).
Po druhé, všimla som si, že si sa z toho banu, očividne, nepoučila. Tak vážne neviem čo sa tu tým oháňaš.
No a na koniec, som si na 100% istá, že rozum nemám v riti, ale na správnom mieste Na rozdiel od niekoho...
A prepáč, ale na tvojom komente @28 sa nedá nič iné len pekne zasmiať
A ešte by som rada poznamenať, že keď niekto vyjadrí iný názor, ako má ona, tak sa neháda a nevyskakuje do neho. Na rozdiel od niekoho...
viete čo? to, ako sa riešite v každom druhom fóre nemá chybu... ja keď si to tu čítam mám dosť z toho, ako sa vy dve viete "pohádať" na každej kravine...
@lucia199513 odkiaľ berieš istotu, že som "práve dnes som nato myslel, že prečo tu nie je tlačídlo ako ignore..takže súhlasím(smajlík)" myslela na teba?
ak chceš, ja s tebou podiskutujem o politike....o gréckom dlhu, o nástenvokom tendri, o kauze emisie,...
skromnosť je ti v tejto dobe na dve veci, a navyše ty ani nie si majiteľkou tejto vlastnosti...ja skromná nie som, ja sa plne spolieham na svoju hlave a vedomosti, ktoré v nej mám(a ty ma tými tvojimi rečami o mojej debilite nepripravíš), ja sa nebojím nikoho a na prvý pohľad mi to môže byť na škodu, ale ja podľa nejakých bŕzd rozhodne skákať nebudem
@lucia199513 ty vies pouzivat len cudzie urazky.. niekto ti povie ze nie si skromna a ty to povies mne.. ze ti to neni trapne nemam zaujem s tebou o nicom diskutovat, ked tak chces diskutovat o grecko tak ja hovorim ze su to lenive svine a ze rozhodne nesuhlasim s tym ze europske staty schvalili prispevok o hodnote 80 miliard ale nic s tym nespravim a hotovo.. a je mi jedno ci mas rovnaky alebo opacny nazor
citujem:"ale ja jej chcem pomoct (smajlík) na nu treba jemne , predsa len je to baba... "...čo si ty nejaký psychológ?a ja nejaký duševne chorý človek?keď mne treba pomôcť, tak malú odvezte rovno do Hronoviec...ja sa nenechám takou malou letnou papučou urážať!!!
@jemino nie nie nie toto neni ze len my 2 sa hadame ved ako si uz naznacil, na nu je nasrata polka birdzu, asi to nebude bezdovodne len oni nie su tolko online ako ja aby sa mohli hadat a ja sa odmietam uzmierit s nejakou kacenou ktora zozrala radio
ja sama určite nie som:d ...len kopa ľudí, ktorých aj štve toto mudrovanie debov, zo strachu čušia ticho....tých ľudí je oviec než mudrlantov:d ...no ale co uz...
a este jedna vec:ja s toutou malou prosto nesúhlasím, ak by som s nou bola zadobre, bolo by to ako znak suhlasu s jej prazdnou hlavou...kazdy je na jej strane, lebo kazdy ma berie ako blbu lebo to tvrdili @ hangtime11@ sarahwhiterflower@ radiophonic @ fxx @ fr4nk1...
no, ja ta poznam z webu tak ako ty mna....ked ja som podla teba sprosta, tak ty si podla mna toto v tej najhorsej podobe...predusdky rovnako ako u teba:d
@malapohroma ani nie , to boli len take nechapave utocne otazocky nic co by sa muselo riesit konfliktom... inak keby ste sa zmierili , bolo by fajn , aj nejaky dalsi individuali by sa potesili , a mozno by opadli aj jej konflikty s druhymi ludmi tu na fore..
@lucia199513 ja nehovorim ze si sprosta ........ ked poviem ze si jebnuta, to je uz nieco ine.. ale kebyze si sprosta, tak sa nedokazes hrat na take mudre radio ako sa presne hras.. asi tak a na nikoho s kym sa nehadam o vztahoch by som si nikdy nedovolila tvrdit ze je slapka ak ta to nahodou zaujima ani nemam chalana a nie preto ze by nebol zaujem, ale preto ze cakam na praveho s ktorym stravim cely zivot.. a ak sa podla teba tak spravaju slapky, budiz
@lucia199513 , @malapohroma spravime to takto , zajtra sa niekde stretneme osobne my 3ja a uzavrieme vasu hadku , oki ? uz vidim ako budete obe suhlasit
@malapohroma ver ze nie ale nemozem sa uz na vas pozerat v kazdej posahanej teme vasa hadka , prosim uz konecne , pohroma uz ustupila, teraz je na tahu lucia..
@malapohroma noo , neni to az take zle , ale ako vidim , moja snaha je k nicomu takze , asi serem na to , cakal som ze to pojde lahsie , kedze obe ste dost inteligentne , (nechcem tu miesat argument , ze vzhladom na vas vek, aby ste sa nahodou obe neurazili.)
...ale ak by bolo také tlačidlo možno by taký uživavatel nemusel úplne zmyznúť len by sa zobrazila tá zelenkavá lišta čo je vo fóre a možnosť prečítať si aj skrytý koment... ak by som chcel zistiť či nepíše náhodou k veci alebo niečo na pobavenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
ale bohvie kedy to bude
ale už by si aj ty ten ban zaslúžila....už ani sa nedá rozoznať, kto diskusiu založil....stále trepeš to isté dookola...to nevieš ignorovať sama od seba???potrebuješ nejaké tlačítko???
si nejak začal šľapať moje chodníčky, či nie????:d:d:d
spoznala si sa v nej? trafena hus zagagala
ľudia, to ste fakt tak úbohí???(nie, stokrát ju všetci prevyšujete)...čo sa jej bojíte dať na frak??????
@malapohroma
ty už len pomýšľaj nad nejakým gombíkom že ignor...kto tu dneska na mňa začal reagovať???.....správna odpoveď:ty!!!
mne spam nevadí, nie som zosraná z jednej tč, z jedného, dvoch, desiatich fór cez kopirák, ale ma napálilo, že na mňa si kydala, a ty robíš to isté...však ani ja som nezakladala to isté, raz bol bulo birdzu, trapák birdzu(keĎže ti nedopína, myslím to ironicky)...stále o tom istom, dievča...chcete ban pre lucia199513, tlačítko ignor,...ti hrabe alebo čo???
@lucia199513 ty máš o spamovaní najmenej čo hovoriť
citujem:"Všetci vedia na koho narážam, ale tu nejde len o to. Niekto môže byť napr. obťažovaný cez TSky a tiež by sa mu to zišlo.."...nie je to namierené proti mne, naozaj nie...ja som proti tebe nikdy diskudiu nezaložila, a ak áno, nefigurovala si tam sama...toto už je veľa...teraz ja pre zmenu napíšem adminu o žiadosť banu na tvoj nick, ako si aj ty isto referovala jemu o mne a ja som ten ban aj dostala
ja som si za ten spam vyslúžila ban....táto malá krava obdiv....tak vidíš, kde máš aj ty rozum...v riti alebo aj niekde hlbšie....
a citaj to "NEJDE LEN O TO". dalej je to namierene vseobecne na ludi co otravuju cez tsky no napis adminovi tu ziadost o ten ban, neviem sa dockat co urobi
bola len reakciou na tú tvoju, tu sa nemáš čo ohradzovať
len sa tu nehraj na dobrú dušu, lebo ty si pre birdzu spravila robiš aj budeš robiť len jedno veľké hovno(s obrovským H)...ako môžeš ty, biedna chudera , čo ani len nevie normálne diskutovať na nejakú tému zo života(politika, šport, umenie,...)niečo sem priniesť???(nevravím, že ja mám o niečom takom šajnu, ale aspoň sa snažím mať)
Predsa tí, čo ma nezaujímajú ma jednoducho nezaujímajú a aj keď tu sú prirodzene indivíduá, ktoré sa pozornosti domáhajú stoj čo stoj, nepovažujem za potrebné im ich snahu potvrdzovať večnými hádkami, výmyslami a dokazovaním si vlastnej pravdy.
Celkom kontraproduktívne, nemyslíte?
pozri, ja si dovolím tvrdiť, že moje IQ je vyššie ako tej malej, že moje vedomosti tisíckrát presahujú malej(tiež som na osemku), že moje vyjadrovanie 100xpresahuje jej vyjadrovanie, že môj prehľad je suverénne väčší než jej, že mám od nej proste navrch
súhlasím, súhlasím....tlieskam!!!
keĎ už niekto napíše pred diskusný príspevok @lucia199513 , tak to bude logicky pre usera @e12... že??
Po druhé, všimla som si, že si sa z toho banu, očividne, nepoučila. Tak vážne neviem čo sa tu tým oháňaš.
No a na koniec, som si na 100% istá, že rozum nemám v riti, ale na správnom mieste Na rozdiel od niekoho...
A prepáč, ale na tvojom komente @28 sa nedá nič iné len pekne zasmiať
A ešte by som rada poznamenať, že keď niekto vyjadrí iný názor, ako má ona, tak sa neháda a nevyskakuje do neho. Na rozdiel od niekoho...
viete čo? to, ako sa riešite v každom druhom fóre nemá chybu... ja keď si to tu čítam mám dosť z toho, ako sa vy dve viete "pohádať" na každej kravine...
a inak, tu vasu neznasanlivost si musite vyriesit sami, pochybujem ze admin bude mat cas a chut vam davat na striedacku bany...
adresovane pre @malapohroma a @lucia199513
Kurnik to som tu jediny na jej strane ?
Ano zo zaciatku to bolo s nou bieda , aj teraz obcas zaspamuje , ci da blbu temu
ale inak sa mi zda v poho.
ak chceš, ja s tebou podiskutujem o politike....o gréckom dlhu, o nástenvokom tendri, o kauze emisie,...
skromnosť je ti v tejto dobe na dve veci, a navyše ty ani nie si majiteľkou tejto vlastnosti...ja skromná nie som, ja sa plne spolieham na svoju hlave a vedomosti, ktoré v nej mám(a ty ma tými tvojimi rečami o mojej debilite nepripravíš), ja sa nebojím nikoho a na prvý pohľad mi to môže byť na škodu, ale ja podľa nejakých bŕzd rozhodne skákať nebudem
ja hovorím o sebe, že nie som skromná, ato je moja cnosť, keď si už tak veľmi sedíš na kábli
@jemino
citujem:"ale ja jej chcem pomoct (smajlík) na nu treba jemne , predsa len je to baba... "...čo si ty nejaký psychológ?a ja nejaký duševne chorý človek?keď mne treba pomôcť, tak malú odvezte rovno do Hronoviec...ja sa nenechám takou malou letnou papučou urážať!!!
ale ten vas konflikt je haluz je uplne zbytocny.. obe mi pripadate v pohode.
jemino: vidis nezastavaj sa jej nezasluzi si to ked ta aeste takto zhodi
vazne by som vas rad videl zmierene uz.
ja sama určite nie som:d ...len kopa ľudí, ktorých aj štve toto mudrovanie debov, zo strachu čušia ticho....tých ľudí je oviec než mudrlantov:d ...no ale co uz...
a este jedna vec:ja s toutou malou prosto nesúhlasím, ak by som s nou bola zadobre, bolo by to ako znak suhlasu s jej prazdnou hlavou...kazdy je na jej strane, lebo kazdy ma berie ako blbu lebo to tvrdili @ hangtime11 @ sarahwhiterflower @ radiophonic @ fxx @ fr4nk1...
@ malapohroma
ta mala letna papuca je nepriamo povedane slapka!!!
no, ja ta poznam z webu tak ako ty mna....ked ja som podla teba sprosta, tak ty si podla mna toto v tej najhorsej podobe...predusdky rovnako ako u teba:d
no, fajn, ty si prinútil malú ustúpiť:d
a ešte jedna vec....na moju adresu píš normálne kritiku, nebav sa tu so mnou aj s malým deckom
...ale ak by bolo také tlačidlo možno by taký uživavatel nemusel úplne zmyznúť len by sa zobrazila tá zelenkavá lišta čo je vo fóre a možnosť prečítať si aj skrytý koment... ak by som chcel zistiť či nepíše náhodou k veci alebo niečo na pobavenie
PEACE
teba budem brať do huby, kedy uvážim za :d
o rok sa ozvem....uvidíme, čo budeš mať nové...čo bude po starom...
a uvidíme aj niečo iné....aby si chápal.....
ja som ťa nežiadala, aby si sa ku mne vyjadroval:d:d....bodku dávam ja
nemysli si, že ak tu nemáš fotky, neviem ako vyzeráš ...
Nove nic nebudem mat ja sa nemenim kazdy rok ako windows
nie, nie....ten, kto ti minule dal tú "otcovskú"cez hubu, že si sa točil až do budúceho dňa matiek, bol môj pes...tak si predstav, čo dokážem ja:d ...
@mm47
vysvetlím o ten spomínaný rok...súhlasíš???