Dosť veľa krát položená otázka...bolo by to istým sposobom super išla by som do mesta po okolí atd...užívala by som si to...išla by som za človekom čo sa mi dlho páči a povedala mu to alebo ho znásilnila ale nie asi...také trapasy by som si urobila ááááááááááách
napísala článok, spálila denníky, prečítala akési knihy, zahrala by som si rpg a tak by som to symbolicky uzavrela. vynadala všetkým, ktorým sa vynadať dá, objala všetkých, ktorých mám rada, napísala závet a vymyslela by som si epitaf.
všetko by som vypratala, urobila by som poriadok, išla na prechádzku so psami, skočila do rybníka, dopozerala gossip girl a vypočula CD pink floyd.
ale momentálne je to tak nepredstaviteľné, že...
dúfam, že by mi to naplno nedošlo, a nepremárnila posledné chvíľky plačom.
sadol do auta a siel za zenskou, ktoru by som v tom momente chcel najviac vidiet. Stravil s nou vecer, prisiel domov a hral az pokym by som nevydychol...
Spravil veci, na ktoré som nikdy nemal odvahu, rozlúčil sa s priateľmi, s rodinou, pomiloval dievča, zanechal odkaz svetu, oľutoval všetko zlé čo som spravil a mrzí ma to, našiel niekoho kto potrebuje napr. srdce, dal mu ho a ak nie tak podpísal papier o tom aby moje orgány po smrti slúžili pre druhých ľudí a nakoniec by som s pocitom, že všetko čo som chcel v živote spraviť, som spravil odišiel tam, kam sa po smrti chodí ... na cintorín ... ja v tom mám jasno
objatie s rodicmi, odchod do mcdonaldu, velky big mac menu, dve velke piva v najblizsej krcme, navrat do mcdonalds, dva dvojite cheesburgery, 5 krat vodka s ribezlovym dzusom v najblizsom bare a nasledny sex s priatelom na wc, navrat do mcdonalds, velke hranolky s kuracimi medailonkami .... opakovat az kym... x)
ako by som sa to dozvedel, že by mi to niekto povedal?
ale ako by ten dotyčný vedel, že mám zomrieť, jedine ak by som bol v base a odsúdený na trest smrti, vtedy ano,
ináč by som si dal niečo dobre papať k tomu koňačik s minerálkou, potom by som sa vyspovedal a prosil P.Boha aby ma prijal do kráľovstva nebeského a odpustil mi všetkí hriechy....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Tak to by som sa v tom prípade vysral na školu, minule všetky prachy a cestoval !
všetko by som vypratala, urobila by som poriadok, išla na prechádzku so psami, skočila do rybníka, dopozerala gossip girl a vypočula CD pink floyd.
ale momentálne je to tak nepredstaviteľné, že...
dúfam, že by mi to naplno nedošlo, a nepremárnila posledné chvíľky plačom.
okrem toho, vydychla by som si...konecne ziadny stres..
uvazovala som nad tym, ale neprisla som k nicomu rozumnemu
ale ako by ten dotyčný vedel, že mám zomrieť, jedine ak by som bol v base a odsúdený na trest smrti, vtedy ano,
ináč by som si dal niečo dobre papať k tomu koňačik s minerálkou, potom by som sa vyspovedal a prosil P.Boha aby ma prijal do kráľovstva nebeského a odpustil mi všetkí hriechy....filip
asi by som bola s tymi co ich mam rada
ale utekalaaaaaa by som strasne velmi aby ma nechytily