také čo su milé usmievavee no nie moc všetkého vela škodí...nech nesu namyslenee...nech nemaju až taky vystrih po kolená lebo tym si obsadzuju miestenku u chlapa len na jendu alebo dve veci...no a aby bola hlavne milá hned na pohlad...
no par zakladov sa da povedat co by baba mala mat ale to je viacmenej "common sense"....na kazdom sa najdu veci pre ktoreho ho milujes a zaroven ktore ti prekazaju takze hlavne aby sme si rozumeli a boli jeden s druhym stastnym....
Tuto otazku by som prirovnal otazke "chces mat chlapceka alebo dievcatko???"....odpoved " mne je to jedno, hlavne nech je zdrave"
niesom síce chlap, ale dovolím si vyjadriť sa....nenávidím vtieravých ľudí....iné vlastnosti by sa teoreticky dali nejak tolerovať, ale vtieravosť...jooooj
Ja neviem takto hned napisat presne aka. Ale mala by byt hlavne vsestranna do voza aj do koca. Mala by nieco vediet nie len pekne vyzerat to s takym moc nepochodi. Pravdu povediac ja mam rad zeny starsie odo mna ved mladsiu som ani nemal zatial
slušná milá rozumná šikovná, cieľavedomá, vtipná, inteligentná, veselá proste nežná a silná zároveň a aby sa z ňou dalo pokecať o čomkoľvek komunikácia je vo vzťahu veľmi dôležitá
negatíva:
panovačná
náladová
agresívna
vulgárna
povrchná/umelá
smutná
Nepáči sa mi ani keď dievčata fajčia ale to asi nieje vnútorná
usmievava no zaroven schopna byt vazna, inetligentna, no nie obmedzena svojou inteligenciou, niekedy trochu sialena no nie lahkovazna, chapava pre veci nepochopitelne, trpezliva ak treba, taka, ktora by sa nechala viest a zaroven viedla, taka co by ma stale vedela prekvapit no nie sokovat, s hlbokymi ocami a hlavne silne rozvinutou schopnostou milovat
Nie som síce chlapec, ale čítala som si tu tie komenty a veľmi ma potešilo, že sa Vám nepáčia fajčiarky a s výstrihom po pupok... Lebo niekedy mám pocit, že práve za takými sa chlapi otočia.. no a k tebe
@ Socrates úplne najkrajšie čo som v poslednej dobe o žene čítala.. neviem, či je to z tvojej hlavy, ale pekne napísane..
je toho strašne veľa. Lasica a Satinský povedali,že od ženy chcú hlavne, aby bola slobodná svojim rozhodnutiam. Aby mohla slobodne variť, prať,žehliť, upratovať....
všetko je subjektívne. každý pohľad na ženu je stále nový, stále iný. stretneš sa so 100 kombináciami pováh a nič. stále nechápeš a nevieš kto ti je súdený. častokrát sa priťahujú ľudia, kt. sú úplne odlišní. všetko je otázka chuti a vyhovovania jeden druhému, potláčania seba samého.
a musí byť pekná.
už len preto, lebo to majú všetci spoločnosťou fixnuté. nech sa kto chce vyhovára koľko chce, vždy prihliada na to, ako jeho opačné pohlavie vyzerá. je to predsa normálne. veď sa niekomu nemôžu páčiť škaredé baby. asi by bol divný./sarkazmus /
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
+ humor
+ tvorivosť
+ poriadkumilovnosť
+ schopnosť improvizácie
- hystéria
- povrchnosť
- ignorácia
- vtieravosť
- nuda
Tuto otazku by som prirovnal otazke "chces mat chlapceka alebo dievcatko???"....odpoved " mne je to jedno, hlavne nech je zdrave"
Naopak takáto veru nie => tichá, namyslená, hlúpa, povýšenecká, žiarlivá s výstrihom po pupok =D
Je to dedukcia založená na čom?
to tu nikto nepíše..
Nemenil by som ani zanič už pomali rozmyšlam ako ju požiadam o ruku
Nehvoorim vsak o sebe pretoze ja nesplnam ostatne kriteria
negatíva:
panovačná
náladová
agresívna
vulgárna
povrchná/umelá
smutná
Nepáči sa mi ani keď dievčata fajčia ale to asi nieje vnútorná
pointa zjavne nepochopena, nic to
rysava
ukecanu, ktora pocuva
stedru, ktora svoje neda
milu, co sa certi
laskavu, co udrie
netrpezlivu, ktora pocka
tvrdohlavu, ktora ustupi
usmiatu, co place
prekvapivu, ktoru predvidam
necakam idealn zenu/ idealny vztah.
@ Socrates úplne najkrajšie čo som v poslednej dobe o žene čítala.. neviem, či je to z tvojej hlavy, ale pekne napísane..
a este by mali mat inicialky AL
Pacia sa mi inteligentne a pekne zeny.
povrchnosť,
neochota sa učiť,
neprítomnosť náboženského a politického svetonázoru,
nulový všeobecný rozhľad,
absencia kritického myslenia,
fyzická agresivita.
to sú všetko veci súvisiace s všeobecnou inteligenciou, ťažko ich možno zmeniť.
na tieto nadväzujú
psychická submisivita
ľavicové zmýšľanie
katolicizmus, islamizmus, judaizmus
vzťahovačnosť na svoju osobu
to sú veci, ktoré sa dajú zmeniť omnoho ľahšie.
Co ak si vy co pisete ze mate radi mile zlate inteligentne baby najdete taku a aj ona bude mat cisto nahodou taky vystrih?
je toho strašne veľa. Lasica a Satinský povedali,že od ženy chcú hlavne, aby bola slobodná svojim rozhodnutiam. Aby mohla slobodne variť, prať,žehliť, upratovať....
všetko je subjektívne. každý pohľad na ženu je stále nový, stále iný. stretneš sa so 100 kombináciami pováh a nič. stále nechápeš a nevieš kto ti je súdený. častokrát sa priťahujú ľudia, kt. sú úplne odlišní. všetko je otázka chuti a vyhovovania jeden druhému, potláčania seba samého.
a musí byť pekná.
už len preto, lebo to majú všetci spoločnosťou fixnuté. nech sa kto chce vyhovára koľko chce, vždy prihliada na to, ako jeho opačné pohlavie vyzerá. je to predsa normálne. veď sa niekomu nemôžu páčiť škaredé baby. asi by bol divný./sarkazmus /