Tak čo , ktorá je the best ? Ja zatiaľ nominujem túto: » www.birdz.sk/forum/kupit-nek... (okolo 300 komentov .A potom ked dáte link ,tak prosím napíšte do komentu počet príspevkov.Ale aj tak si myslím ,že najväčší počet bu
Tak sa spytajte , povedzte co mate na dusi co by ste sa inak pytali vo vlastnom fore , aspon sa ludia mozu vyjadrit aj k tomu a bude to stale v tomto fore
@virtualgirl ..to nebolo ťažké, som tu už pomerne dlho a sledujem fórum .
Druhý odkaz, to áno alebo nie tam som kedysi sem tam prispel viackrát. Dlho to bolo top v množstve príspevkov priebežne som sledoval či to niečo prekoná..ale už tu dlho nebolo nič také veľké, aspon som to nezaznamenal .
@grundig su nejake vzacne? a preco ich mas? nechaj si par a zvysok zakop v zahrade. mozno sa zidu alebo ich raz niekto vykope vramci archeologickych nalezov.
@silwesa to mi celkom nedochádza, ktoré idú ťažšie, asi by si to mala hneď vyskúšať... ale asi tou tvrdou viac tlačíš, aby to bolo rovnako vidno ako tú mäkkú
@mkamka ale no! ešte to začne zneužíva´t väčšie množstvo ľudí a zakážu to! žiadne také, v normálnom množstve je to neškodné, len mne to zachutilo
každopádne, akýkoľvek čaj na upokojenie/proti stresu a podobne, keď ho piješ len preto, že ti chutí alebo preto, že máš trocha blbú náladu je podľa mňa slušný oblbovák
@mm47 velmi velmi. a robi ma to agresivnou. ked kreslim s jednou ceruzkou a potom mi ju niekto (usually rodic) vymeni a potom uz obrazok sa blbo dokncuje. ked musim menit tlak a bla bla bla. (i must sound like some nerd )
@silwesa to poznám, aké je to nepríjemné striedať ceruzky ale ja si svoje strážim (teda nie sú moje, "požičala" som si ich od už vyššie spomenutého brata)
@grundig takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto nejako....... ? takto
@laciskoo tak to neviem, na takých akciách sa moc nezúčastňujem a ak aj hej, tí čo sa ožerú už zvyknú spať na nezvyčajných miestach v nezvyčajných polohách
@laciskoo o nabozenstve sa radsej nevyjadrujem uz som stihol nasrat babku a mamu a ked sme uz pritom,tak jeden vyrok "najvacsia nedovera voci Bohu je bleskozvod na kostolnej vezi" ci?
@majo16 Ja sa skôr divím, že ešte tu niekto zakladá nejaké fóra, veď to sú stále tie isté názory dookola, ja by som za tie roky mohol robiť psychológa adolescentom ..
@onetouch To mi pripomína Hannibala Lectera keď sa smial na tom ako je ten boh úžasný keď nechá na svoje ovečky spadnúť kostolnú strechu
Čo za pičovinu je študenstká pečať? Akože kto vymyslel tú čokoládu? Veď to je také že, kúsok dobrý kúsok kyslý, niekde starý orech atď. no to už mohli lepšiu vymyslieť nie?
@tobje s radosťou ich poruším lebo len tréningom sa zlepším som si dnes porovnávala tie staršie s novými a je to lepšie, hlavne majú aj lepší výraz tváre
@majo16 Tak ju zober na Slavin a nie Devin co tam , cele spadnute to tam je ... na Slavine jej ukaz datumy oslobodenia miest v SR a budes za vzdelaneho
@mm47 ja to kašlem, zajtra mám rušný deň, rada by som ho neprespala a navyše nejako mi už zmizli moji spoludebatujúci z poslednej polhodinky a asi sa vyparím aj ja
a keďže mi nikto neporadil nejaký dobrý film, resp. poradili mi tri, ale z tých troch boli dva práve takého štýlu aký som nechcela, tak to asi zostáva opäť raz na českej klasike (Trhala fialky..., Slnce sen... alebo Kameňák), ktorá mi už pomalinky lezie na nervy, ale keď nič iné nie je...
a ja len tak, že vám tu prispejem komentárom, nech máte toho viac a nemusím si aspoň doma rozprávať sama pre seba...
@silwesa Musi zajtra pokracujeme , precitame posledne komenty a nedviazeme na debatu alebo aj neskor , to je jedno ale aspon trojnulovu 1000 musime dat
@majo16 Fetaci su mi ukradnuti , nech si kazia zivot , nackov stale nemam rad , jeden den pri moci v tomto state tak vsetkych dam popravit , uplne vazne.
@hysteric Ale nemusi to byt k teme , moze byt aj odveci cokolvek ta napadne napis a ked budes pisat dvom ludom naraz tak oddelene v osobitnom prispevku a hned to pojde
mam na mysli ako užasne bolo vo štvrtok na dedinskej zabave v ružbachoch .... väčšina učastnikov boli seniori ale aj tak bolo vynikajúco a zabavila som sa prikladam pesničku ktora mi bude tuto zabavu vždy pripomínať
mam na mysli ako užasne bolo vo štvrtok na dedinskej zabave v ružbachoch .... väčšina učastnikov boli seniori ale aj tak bolo vynikajúco a zabavila som sa prikladam pesničku ktora mi bude tuto zabavu vždy pripomínať
a na maja neni co prezradzat. staci rollovat vyssie v convo kde povedal, ze ked zajtra (t.j. dnes) bude prsat tak podpali hovno. (teda teraz dufam, ze to bol @majo16 )
@mousisitka Z takehoto uhla pohladu mozno Ale veriaci clovek co niesom moze mat nazor ze kedze boh stvoril vsetko tak nestvori predsa nejake vajce Ale rovno zivu sliepku a od nej to pojde dalej ...
Nikdy som nepil pivo az minuli rok v Bulharsku , tam mali celkom dobre ale nemal som s cim porovnat , potom som isiel do ceskej restiky a tam bolo lepsie , cize zatial tam som mal najlepsie.
@mm47 ja to serem, už to neseklo, už tam mám malware
Upozornenie: Niečo tu nesedí!
Stránky www.birdz.sk obsahujú obsah zo stránok www.funnytreat.com, ktoré sú známe šírením škodlivého softvéru. Ak túto stránku navštívite, váš počítač môže byť infikovaný vírusom.
Systém Google zistil, že ak budete pokračovať, môže byť do vášho počítača nainštalovaný škodlivý softvér. Ak ste tieto stránky navštívili v minulosti alebo im dôverujete, je možné, že boli nedávno cieľom hackerského útoku. Nemali by ste pokračovať. Môžete to znova skúsiť zajtra alebo prejdite na iné stránky.
Hostiteľa domény www.funnytreat.com sme už informovali, že na stránkach sa našiel škodlivý softvér.
@mm47 ukaz letenku, daj cocky - dam foto ...okrem ineho tobolo ze love for four seconds a je to to ze ak budes robit kravinky tak ta asi zjem ...ze papa ...teda pá pá
1. nepaci sa mi vek 18 - citim sa stara. preto si nahovaram, ze mam 17 - este nie dospela. lebo 18 u mna je koniec detstva (doslova) a strednej. zacinaju nove veci -obavam sa
2. pritahuje ma na nich hlavne to, ze aj ked su hnusni k inym vedia byt mili ku mne. proste, ze JA som ta, ku ktorej su dobri - vynimocna.
ale musim podotknut znova, ze musia byt mudri/inteligentni, lebo smart boy je sexy.
To chapem , aj sa mas coho ja som mal par krat depku z toho ze stredna skoncila a ze co teraz ....
Ale zas si slobodnejsia ked uz mas maturitu , mozes sa rozhodnut co dalej.
2. Vynimocnost sa da prejovovat aj inak , ked su hnusni voci inym tak su hnusni ku kazdemu , len to skryvaju , skor ci neskor sa to prejavi aj pri tebe a budes lutovat. Takto vznikaju fora na Birdzi s napisom: Pommoooc muzi su strasne svine Nejaka baba si najde debila ktory len drzi v sebe ze je debil na kazdeho aj na nu a ked to praskne tak baba len reve
@luna13 nie! mobil nie! na to zabudni :p a on nemá niekde náhodou? síce to by mi asi nezveril čo Skúsim si vypýtať od Joža ale neviem veru :p keď na rodičov sa vôbec nedá spolahnúť Nevadí tak požičiam rodinný a ty sa modli aby mi ho dali!
Ak by si chodil do dúbravky/Lamaču, tam som sa zdržoval ja
@xrumka dobrý nick nie? Ja by som to aj vysvetloval, no je to nadlho. Tak v krátkosti, to bol šém do golema, je to 216 mien boha v židovskej kabale (víraz ktorý vyjadruje týchto 216 mien) a tiež sa to používa v satanistických rituáloch toto slovo čiže sa spojuje aj s bohom aj s diablom, zaujímavé nie
@semhamforas Ked si to tak uvedomis tak koho by sme tam dali? Martikana? hokejistov? my aj tak nemame olympionikov , nejakych bezcov , desatbojarov a neviem jakych este.
pardon za vserajsi vypadok (aj ked noone cares). ale aj tak sme pomalííí,. ale to je jasne, ze sa podari. skor alebo neskor. ale asi skor neskor
@mm47 k teme. ono hlavne ten pocit, ze v danej chvili/obdobi je mily iba ku mne ma tesi. viem, ze nic netrva vecne. a aj ja viem byt riadna hnusoba. ale proste nieco ma na tych chlapcoch pritahuje.
nemam rada chlapcov typu "len aby dobre bolo" alebo "mne je to jedno. cokolvek co tebe vyhovuje".
v normalnom zivote som dost vyrazna osobnost s nazorom, preto vo vztahu by som aspon na chvilu chcela, aby ten chlapec viedol.
samozrejme odtial potial.
a vidim, ze vzhladom na posledne komenty je tento prispevok dost odveci
@mm47 máme pár dobrích lyžiarov/lyžiarky. Majstra európy v boxe. Majstra sveta v karate, Majstra sveta v thajskom boxe A tak podobne, športovcou celkovo nejakých dobrých máme aj ked rovno nemusia byť špička vo svojom obore, no určite lepšie ako to, čo tam je
@cabicabi jop, nemci tieto blbosti vedia robiť mne tieto banány v čokoládie tiež strašne chutia, dokonca som tuším ešte ani nejedol takúto tyčinku, ktorá by mi vyslovene nechutila
1.) je od klička o dobrých 30kg ľahší, čiže kličko by z neho spravil sekanú
2.) tomy kid podla mna neni nejaký dobrý. Zápasil zatial tuším len na slovensku kde mu nadŕžajú. A jeho posledný zápas kto videl, musí byť každému jasné, že vyhrať nemal
3.) Čo som čítal kidove vyjadrenie pred zápasom Klitschko vs Haye tak tomas kovacs sa o oboch vyjadroval s velkým rešpektom
4.) na Kličkovcov nikto neá a typujem že najbližších 5 rokov ani mať nebude Ľudia síce pičuju že majú nudný štýl boxu a že týmto štýlom zabili superťažkú váhu, no to sú keci Kličkovci sú paááni
@semhamforas Mozno to bolo len zosrandy ale nevycucal som si to z prsta
Ked som tak na neho pozeral napadlo ma ako moze byt majster Europy , v boxe nejde len o velkost ale predsa ... na moj vkus je maly
Inak dnesny box nie je to co byval , minule som pozeral niekde na nemcoch Klicko vs Haye , popravde suchy zapas , ked som kukal na Discavery o Alim a Frazierovi to bolo uplne nieco ine , alebo Tysonove zapasy, tam sa aj bolo na co pozerat.
@semhamforas Mne nechyba ale niesom nenavistny typ Ona nemoze za to ze nema normalny argument len maly penis , alebo posle spat aj cloveka o 5 minut mladsieho od nej
@mm47 to máš pravdu. No ja to nepovažujem za nudné ako väčšina ľudí. Mna to bví pozerať sa, ako vyčkávajú kedy dať dobrú ranu Muhamad Ali bol rýchli, Tyson bol silný a Kličkovci sú oboje
Jojo, toho bula poznaám tuším aj v jackass bol to ani neberiem do úvahy že vyhráva, nasadia proti nemu boxerov 3 triedy (tých najhorších) a on si na nich spraví dobré skóre
Co ta priviedlo vlastne do tohto fora , alebo preco si si povedala ze sa chces podujat na tom rekorde ked cisla co musime prekonat su take depresivne velke
@semhamforas ano presne o tom. a mna to priviedlo k myslienke, ze nechcem ani ja starnut, lebo to je postupne umierat. a viem, ze nebudem forever young preto chcem umriet v 50 or skor najlepsie nahle a necakane. cize ma ta kniha dost poskodila : D
a tesiii ma.
btw. musim si zacat davat iny nick (kedze vela prezradza )
@mm47 do tohto konkretneho fora ma priviedla zvedavost a hlavne nahoda - stastie . a to ze som to tak napisala (teda otagovala tvoj post) som sa chcela nejak vyjadrit a kedze som dokopy nemala co povedat, toto sa mi zdalo navhodnejsie. snad to nebolo prilis vtierave
a tie cisla su v pohode. stacia 3-4 ludia kazdy vecer a dame to.
inaak kvoli tomuto foru ani velmi nestiham citat ine (not that i care).
no v podstate je to ok. Zobrať do úvahy že možem 50 rokov žiť plnohodnotný život bez chorôb a starnutia a potom náhle zomrieť, tak je to celkom lákavé. Bohužial nereálne
Vidis , to ma ani nenapadlo ze by on nevydrzal , lenze to by sa ma nesmel ani dotknut lebo by som ja nevydrzal.
MMA v pohode ale thajsky box fakt nemusim , neviem ako inde ale tu v BA ked tam prides tak 9 z 10 ludi su nevyrovnani holohlavi kokoti co si liecia komplexy nejake
Celkovo keby som sa na nieco take mal dat tak na nieco ucinne na realmne situacie , Krav Maga.
@semhamforas nj. ono je to perfektna idea, ale ked sa zamyslim, ze niektori 50-nici su taki vitalni a plni zivota. tak chcem vela zarobit a potom si uzivat zivot a cestovat, spoznavat, sportovat. za takych podmienok by som bola schopna a ochotna akceptovat starobu.
lebo urco nechcem makat jak otrok do 65 (neviem presne) a potom mat ubohy dochodok a zit niekde v panelaku 2 izbovom doslova z ruky do ust. len myslienka na to podobi depresivne
@mm47 vydržal. Na zemi a odpadnutý Nechcel by som od neho dostat ranu
Ja som chvílu chodil v Blave do dragon fight clubu (pri hlavnej stanici) a nejako tam neboli žiadny náckovia. Teda ak by sa aj trénery dozvedeli že sú extrémisti, alebo e sa mlátia na ulici, asi by ich vykopol.
Ale inak to celkom chápem. Tiež som zvažoval tú krav magu, no potom som si povedal, že kopnúť do gulí a udrieť na hrtan dokážem aj bez toho Fakt je najlepší full kontaktný šport, jednoducho také veci si musíš natrénovať podla mna.
@silwesa napríklad môj dedo, má 64 a je úplne vitálny a silu má stále ako kon tak ale, čiso teoreticky, nevieš či ťa teraz nepostihne rakovina alebo ejaka iná choroba. Tak by si mala istotu. To je to, či risk, alebo istota
Nermusis stahovat , len to by bola taka pomoc na temu o osude.
Tam islo o to ze jeden vedec mal zenu , raz niekde isli a prepadli ich , ju zabili , tak sa nasral a vytvaral stroj casu , podarilo sa mu to , vratil sa v case a chcel tomu zabranit , povedal zene ze nejdu do parku kde ju zabili ale potom zomrela aj tak , inak.
Tak som sa tak zamyslal ze ako by to bolo naozaj , teoreticky keby bol stroj casu , neverim tomu ze by zomrela aj tak , podla mna sa to da zmenit. Nic nam nie je sudene , vsetko mame len my v rukach.
ale keby bol stroj casu, tak to by nemohlo nijak fungovat. lebo ludia z pritomnosti by boli pre niekoho z buducnosti a pre niekoho z minulosti. cize by to bolo cele chore. taktiez, keby si cestoval do minulosti a nieco v nej zmenil, tak by si teoreticky mohol zmenit vsetko.
a teda. ono by sme nikdy nezistli ci uz ten stroj naozaj nie je. mozno aj je. len my zijeme v tejto realite. myslime si, ze nejake veci sa nikdy nestali. a mozno ich len niekto pomenil v minulosti. a my sa to nijak nemozme dozvediet lebo tym, ze sme sa narodili neskor = sme sa narodili uz do zmenenych udalosti.
neviem ci to dava zmysel. dost som miesala myslienky
konečne sa možem isť umyť jóóóó. Aj keď smrdieť je moja životná filozofia, raz za čas sa treba aj umyť, aby som nezabudol ako sa to robí. Po 2 mesiacoch neumývania sa, by sa teda aj patrilo
@mm47@semhamforas@silwesa viete čo bolo tu 998 tak som si povedal že sa hádam stopneme napísal som .. teraz to pastnem aby bolo 999 a medzitým niekto napísal
@silwesa Ale no sak v pohode , hlavne ze debata ide
Minule som to pisal do nejakeho fora , ze rad by som veril ze moje zle rozhodnutia z minulosti boli osud , ze proste pripadalo mi ze nikto sa nemoze zle rozhodnut tolko krat .... tak ze to v skutocnosti nie je zle ale muselo to tak byt pre nieco lepsie co by inak nebolo , ale mam problem tomu verit , zatial nic ....
@mm47 neverim, ze si mohlo urobit vela zlych zavaznych rozhodnuti.
ja mam zas pocit, ze vsetky dobre veci co sa stavaju su nahoda. ani nie ze osud. skor tak, ze malo to prist, ale nevedelo kam. a nahodou som bola nablizku.
a zle rozhodnutia si vzdy viem zdvovodnit, aby som sa pre ne neskor netrapila (ale vzdy sa aspon 3 mesiace zamyslam, lutujem a prehodnocujem). a potom to je dobre
ja som unavena a chce sa mi spat. boli ma hlava. dnes som si ju od stastia tresla do zarubne (nie naschval). az sa mi pred ocami zatmelo. a to bolo este pred 12 hodinami
dufam ze do rana budem mat subdural. abo sa uz ani nezobudim
@mm47 ono by to nebolo až tak ťažké za predpokladu že by si napísal jednu vetu a stále klikal na pridaj koment to by sa dalo v pohode zvládnut raz dva teoreticky by sa to mozno dalo stihnút aj do polnoci ak by sa to toho pustili aspin 5 ludia
@semhamforas to hej ale bolo by to onicom ale ked som tak kukal to rekordne forum tam ludia pisali ze Ano , nie , alebo komenty s 2,3 slovami , nie ako my cele vety my sme lepsi
@mm47 jedného dňa, miláčik, budem mať, jedného dňa vypadnem...jedného dňa...a ak nie od teba tak to bude neskôr, tak to bude na vždy...ale na Birdz budem kukať
@mm47 no len aby ....no a ked sme pri tom (vlastne pri tom vobec nie sme ... kedy sa to stretneme? ...zajtra nemozem ale potom niekedy by bolo fajne ......ale lehota je do nedele potom mi začina letna a ja budem ledva zit
@mm47 juuj. nie je. ani velmi. teda mozno by bol, keby si mal poznal
ale tak prisiel mi novy fotak (dlho slubovany a ocakavany). potom som sla do roboty. tam neprisiel ziaden clovek. ale prisiel ma pozriet kamarat, ktoreho som nevidela dlho predlho (iba chat) ako prekvapenie. (aj ked asi som svoje nadsenie az tak neprejavovala ) a na zaver este ma vytiahli na pivo (ja kofcu), kde som sa uz davno tak fajn nebavila
vcerajsi den bol vlastne sled velmi stastnych a priaznivych nahod.
Mozno to bol aj osud ,mozno nie co ty vies keby si ten kamarat nepovedal ze pride tak nepride , ziadna sila ho by neprivedia k tebe v ten den , ale mala by keby to bol osud
Jujj kofcu by som si dal , ale teraz ani nemam chut v takejto zime
@mm47 aale turisticke centrum. a turisti nechodia. asi by mi to malo byt ako spravnemu obcanovi luto (kedze turisti = peniaze), ale som rada, ze nechodia. clovek sa moze nudit.
a ja neviem. mozno by som sa vlastne mala hnevat, ze dosiel bez ohlasenia. som sa mohla krajsie obliect DD D
inak co sa tyka pocasia, neviem ako u vas, ale tu u nas je sice zamracene ale je teplo dost. ja mam len slapky, šortky a tielko a sedim von. prijemne celkom
z pohladu mojho bude taky: budem vydata. pracovat, ale zaroven dokoncovat pripravy na atestaciu z neurologie. zit pravdepodobne v prahe. a moje prve dieta bude mat asi 4 roky. druhe mat nebudem, alebo bude mat asi rok.
vo svete bude vonja na spadnutie (resp. prebiehat), ale nie na nasom uzemi. tentoraz budu hlavne fronty v USA a afrike. europa sa uzavrie (nie doslova) a bude miestom mierovych rokovani.
vedecky pokrok bude napredovat hlavne v IT smere, ale nic prevratne sa nestane. Liek na rakovinu objaveny nebude a bude sa rodit coraz viac deti s genetickymi poruchami rozneho druhu.
zvysi sa hladina oceanov a taktiez priemerna teplota.
Ale nazor je na mieste , vdaka USA , Cine a Indii bude oteplovanie a vsetko s tym spojene uz viditelny problem , aj dnes je ale taky dement ako Vacl;av Klaus tomu neveri a povazuje to za scifi
@semhamforas Inak mas presne taku lebo baby dnes letia na vyziabnutych chalanov , kedze tam mas telo len taku ciernu palicku tak mas presne to co chcu , ale ten vyraz ....
@majo16 ...ako normalne som unavena a chcem sa aj do ucebnic kuknut (aj ked to znie cudne) ale teraz by som sa obetovala...prveho ma mozete vyzdvyhnut na nevedzovej (aj ty @mm47 ) majo ty vieš kde to je
@mm47 keby tu bol @pershing363 to by sme ti vedeli porozpravať..aj ten mal strach z takej baby čo mi jeden chalan dohodil...to bola 28 ročna ohava...však pri slovnafte su krajšie
@mm47 ked som ju z diaľky videl že je to ciganka hned som sa otočil Ale vyhodou je že mam jej tel.číslo možno to číslo všade vycapím na zastavkách bude sranda na birdzi su krajšie baby to viem
@mm47 a @majo16 ja vám neberiem vaše plány...ja len vravím že potom fakt netuším kde budem (okrem iného máme v pondelok vstupné testy a to sa mi nechce...
@mm47 nj znamosti. TC ma aj svoje vyhody. snad mi daju VIP-ku.
a nie ja nepijem. iba ked tak fernet (s tonicom) alebo pivo (citronove). lebo to jedine mi ako tak chuti. popr vodka (ale velmi malo). resp. ja som este nbola opita. neviem ci malo pijem alebo mam velku vydrz
@mm47@prodigy1 ste ma zabili teraz ale nie, zabilo ma to rolovanie až úplne na spodok tejto diskusie kým som sa dostala do okienka PRIDAJ KOMENT, ale dženkujem vám chlapci
@chajka Vy vobec nemate nejake silove treningy? alebo kondicne na beziacom pase a tak? je mi jasne ze nieste 90 kilovi bulovia z KHL ale aj tak ... zide sa
Jasné, že máme, prvý týždeň na výdrž...a ďalšie dva na rýchlosť (nie nehľadaj dvojzmysly) To nebudú tréningy s hokejkami, to až potom úplne na konci augusta, nejaké 4 dni
A nie sme 90 kiloví bulovia, ale niekedy mi príde, že máme aspoň podobné tréningy
@mm47 tajne lebo to bolo necakane a vsetci uz spali. kebyze rodicov zobudim o pol jednej ze chcem ist von. tak bude vlastne jedno preco som ich zobudila, boli by nasrati.
a ja som chcela ist von, tak som sa rozhodla, ze sa nebudem pytat. nemusia vediet
no a z tej brigady. cojaviem. az tak sa o seba nestaram. stale minam ich peniaze. a este budem dalsich 6 rokov.
Lebo je mi divne ze si tu 14dni , nespytala si sa kto to je alebo taka reakcia ze nepoznam ju takze mi pride ze vies kto to je , ale mozes byt len kamoska co vie ze kedysi bola na birdzi
- Jean, přineste mi sklenici vody. - Jistě, mylorde. - Jeane, přineste mi sklenici vody. - Jak si přejete. - Jeane, přineste mi sklenici vody. - To máte takovou žízeň? - Ne, Jean, hoří mi knihovna.
aj som si zacala vyplnovat profil. a vpolke nwm co sa stalo. a vsetko mi to mazlo spolu s mojimi kreativnymi odpovedami. a uz sa mi nechcelo znova to vplnat. mozno raz este si to vyplnim.
aj ked velmi silno chcem byt vo vseobecnej anonymite
@majo16 To na zaciatku lebo ked si to raz za 10 rokov niekto bude kukat tak preroluje par stoviek komentov na zaciatku , par na konci a na stred sa vysere a spam neuvidi
@mm47 fakt s toho ideš urobiť diskusiu s najväčším počtom komentov? lebo tá má 8000 ,tak či potiahneš spolu s @majo16 , @magorka , @mkamka , @grundig , a ostatní. Fakt ste super
tak už len z toho, ako sa tu snažíš sa dalo vypozorovať, že si lev a potom som si to overila na tvojej vebke a minule si to tu komusi písal, že ideš mať narodky mimochodom v ten istý deň ako moja máti
@mm47 ja som si detskych bitiek prežil až až keď som spolužiaka araba jebol cez chrbat o zem alebo keď môj podarený spolužiak chytil @chibiorange za nohu a jebol ju o dvere.. a podobne
@semhamforas Som rad ze mate temu na rozhovor , dobru kolonizacnu ale vazne somnou uz dost ja som tu ani nebol a niekto uvidi vase texty tak ja zas budem ten chuj namysleny
@mm47 kedy som ja fetovala? len sa chceme postarať o to, aby si bol zapísaný v povedomí slovenského a iných národov, ako veľmi významný človek, až historická postava v budúcnosti
ale ja chcem poriadnu fotku, toto nepostačuje, ale sľubujem, že aj ty budeš mať raz takú veľkú sochu....
@silwesa Snaz sa zachovat chladnu hlavu , ked nemaju dovod na sceny tak sa im to snaz vysvetlit ked nepomoze tak odid a nechaj ich vychladnut , to je najlepsie co clovek moze urobit.
@semhamforas tak ja budem poctená ak pre mňa napíšeš báseň, keď ju mm nechce.... ale tak raz, keď bude slávny, si snáď spomenie, kto ho podporoval už od začiatku
Akoze clovek s holou hlavou kde je vidno ze sa mu to nehodi ako Brucovi Willisovi v takej bunde , a v kanadach , tak prve cloveka asi napadne ze to asi bude bojovnik za prava homosexualov ze?
aj keď toto pokladám za jebnutosť pretože títo dementi hovoria že praví skinheadi sú S.H.A.R.P. čo je pičovina pretože praví skinheadi sú apolitickí a nešpecializujú sa na bitie náckov
@mm47 ok uzavrime tému o náckoch nenáckoch .. akože náckoch.. cigáňoch romoch.. osadách ohni bolesti deporáciach antife feťákoch anarchystoch huličoch... Sulíkoch a tak ďalej
Nesere ta ze francuzsko nalozi stovky ciganov do lietadla , autobusu , lode a poslu ich dopice a su hrdinovia a keby sme to spravili mi tak nas cele EU zdrbe ze sme nedemokraticki?
@mm47 mňa skôr sere to že tú deportáciu francúzka vláda ukradla "náckom" z volebného programu .. ale hlavne že sú všetci šťastní lebo to nebolo fašovské riešenie
ja už ti jebem aj EU Celý ten Brusel by som podpálil .. tam mal ísť ten Nor
@majo16 Jezis a co mali robit? zvolit si nackov do parlamentu?
jasne tak zvolme zasratych hajzlov , bastardov co by mali vsetci do jedneho zhnit v base len preto ze mame problem s ciganmi, sto krat sa musim opakovat ked sa pytam ci clovek musi byt pojebany nacek na to aby nemal rad ciganov , na to aby nieco s romskym problemom chcel a aj spravil?
Nezaujima ma co maju v programe , su to ludia ktori by nemali na tomto svete po roku 1945 existovat.
@mm47 vo Švédsku tí tvoji náckovia kralujú už vyše pol roka (sú to nacionalisti presne.. ale neviem či to rozlišuješ). A nejako nevidím nejaké rasové čistky alebo čo
A Skandinaviu si nechaj ked som pocul ze breivika budu riesit az nabuduci rok , aku ma celu a to ze este ma poziadavky tak sa mi zhnusila , obzvlast Norsko.
Ten chuj ich aspon prebral zo spanku ale ta krajina je zajvne este prispaty FAIL podla tych informacii.
@mm47 nie on naozaj hodil o dvere mna ale postrach boli moje nechty fakt asi nikdy nezabudnem na tu poznámku "cez prestávku behá a nechtami ohrozuje svojich spolužiakov"
@mm47 oni napádajú tých čo si to zaslúžia ? to akože aj keď na kamoša vybehli 6ti s tyčami a palicami lebo mal biely maskáč a tým pádom si mysleli že je nácek.. hmm
Vazne nechapem co chcete akoze povedat? vyjadrit svoje sympatie k tej skupine ? fajn tak mozme zavolat @admina lebo na takom nazi fore sa ja nebudem bodielat.
@mm47 to potom dojde môj kamoš z Bánoviec a zajebe mi že nemali by sme ísť už von lebo je večer ešte nás dobijú a okradnú. Ďalší človek čo si myslí že Petržalka je Bronx Je pravda že jediný konflikt ktorý som tu mal bol s kokotkami z Kopčianskej keď do mňa začali piati sácať a hrať sa na hrdinov
@majo16 Kamos z Banoviec - @66janica6 ale nie ale ked uz som ta tagol tak nam pomoz s komentami
Mozno si myslel ze hned jak zapadne Slnko tu vytiahneme Ak47 , vreca s pieskom a venujeme sa hromadnej prestrelke z okna do okna medzi panelakmi aby sme sa nenudili
To skor na dedine je to horsie , tam ta len tak bez varovania nejaky prepnuty zahorak na disco zastreli , nie u nas
@semhamforas Ziadneho normalneho cloveka na tejto planete nezaujimaju podmienky vzniku nacizmu, clovek co ma aspon kusok charakteru , moralky v sebe s nimi nesuhlasi , a ked uz povedia nieco akoze spravne tak z principu ze to povedali oni ich aj tak nebudem podporovat , snad to uz historia ukazala ze to nefunguje , tak ako komunizmus a ze to je najvacsie zlo co tu bolo.
Ked su zalubene ? chapes v lezbo bare ich budu otravovat zeny , v normalnom muzi co nevedia ze su lezby , v gay bare su muzi na muzov a lezby maju klud to su uvahy (ROFL)
@semhamforas Ako to ze komunizmus , alebo skor socializmus stale existuje v krajinach , dokonca v takej ktora bude lider
To uz je od vkusu , ked si predstavim Amikov tak sa nedivim ze Vladimir im pride suchy , ked oni maju radi krv a divadlo , Ali bol znamy rychlostou co je zaujimave , Tyson silou uderu co je tiez zaujimave , ale kto tam povazuje pouzivanie rozumu za zaujimave , cize jasne ze sa im dnesny box nelubi.
Netvrdim ze to je uplne onicom ale predsa len som nedockavej natury a viac sa mi lubi ""Bulo styl"" kedy sa neseru a hned si bezhlavom skocia do usmevu.
@majo16 jaaaj to bolo ale v tretej alebo stvrtej triede co ani poradne nevedela co suloz znamena a znelo to ze: "Počas prestávky súloží so spolužiakom na lavici" ....a všetci ujeb z toho (@mm47 )
@semhamforas keď si tu ale dal to umývanie nôh, čo mám v profile len zo srandy, tak som si spomenula na tú hriešnicu spomínanú v Biblii a napadlo ma, že to možno aj sedí a napísala som to tam správne
@mm47 tak počkaj, ja v to verím, určite to dáme, ja som tiež presne povedala, že do mesiaca to máme, len tá oná ma tu straší tou 8000 diskusiou..... som nevedela, že niečo také sa tu už niekomu podarilo :d
@mm47 ja som nepovedala, že do polnoci, ráta sa dúfam aj celý tvoj narodeninový deň.... lebo naozaj nemám čas tu celý deň sedieť, musím ísť šmirgľovať okná ale určite sa nájdu takí, ktorým to nebude vadiť písať sem celý deň
@mm47 lebo ich ideme namaľovať a najskôr treba dať dolu ten hnus, čo spôsobili roky pôsobenia dažďovej vody len sa mi do toho moc nechce a ešte som nepokročila nejako
@silwesa@mm47 k téme budúcnosť, tiež by som rada mať veľa detí a tých peňazí len akurát ale veľmi by som chcela mať veľkú záhradu v ktorej by som pestovala sladké jahôdky
@silwesa Tak to moc bohata nebudes , alebo budes novy problem zaludnovania zeme s 50 000000 detmi Alebo to sprav tak ze tolko deti kolko kufrikov plnych eur
Dam si zrkadla na kazdu stenu , nebudem vedet kde je sever
@mm47 neviem o tom, že by som kopala, zatiaľ sa nikto nesťažoval
2x som tam spala, raz na oslave kamoškiných narodiek, nejako neboli voľné miesta a nenapadlo ma ani do nejakého spacáku sa napchať, hoci ich tam mala prichystané druhý raz som sa tam vysáčkovala sama, hoci tam bol všade dostatok voľných spacích plôch pôvodne som spala s kamošom a kamoškou v manželskej, lenže nejako sa mi zdalo, že ma separujú, tak som sa dala na zem
veď to, že aj ja by som chcela všetko naraz a potom sa neviem rozhodnúť a tak sa na to radšej vykašlem
@mm47 tam ide asi o to, že to nejako neregulujú a nechránia sa od toho... a je im to asi aj jedno, či majú 5 alebo rovno 10 detí... tu sa na to skôr pozeráme aj z tej finančnej stránky, či si môžeme dovoliť ďalšie dieťa
@mkamka Bodaj by ne kto by nepustil sympaticku kamosku do postele
Mozno je to zamer , aby ste pochybovali a rano sa zobudite a uz nebudete pochybovat
Ten pes je tusim pitbull , vazi skoro tolko ako ja ale dal som mu pastou do boku omylom lebo som si myslel ze to co je na mne nalepene bol jeden kamos a to bol ten pes
Na druhy den rano ma dokusal do ruky , este ze som nemal svoju mikinu
@mm47 tak pre zivot by mi stacila 3mil. rezerva s tym, ze by som normalne zarabala a chodila do roboty. ked mas peniaze dobre na ucte s nejakym 3-4% urokom za rok. t.j. 90-120tis. € na urokoch rocne. myslim, ze by sa dalo vyzit. + norm. plat.
ja asi radsej praha, lebo nemam prave chut sa ucit dalsi jazyk,. plus v tej krajine by som stale bola ako pristahovalec (moj nazor)
@mm47 nj. ono asi mas pravdu. trosku som prestrelila.
tak teda 1Mil € by sa asi dal. za niekolko (desiatok?) rokov.
nj. ale nedaju to az tak pocitit.
bola som v USA 10mes. a aj ked som vedela fakt super po anglicky (co aj oni potvrdili, aj certifikat mam) a aj ked tam bolo xy roznych rás a pristahovalcov. a aj ked sa tvaria ako "krajina neobmedzenych moznosti", tak ta stale brali ako pristahovalca aj tych mexicanoch. o rasovom napati ani nehovorim (jasne ze zalezi na oblasti). mexicania vs. cierni vs. bieli vs. aziati.
cize v europe sa citim najlepsie. a svajciari su sami o sebe velmi dobre si zijuci a isto je strasne vela dalsich ludi zmyslajucich ako ja (ty) z postkomunistickych (resp. balkanskych) krajin, ktori sa tam chcu pristahovat s vidinou lepsieho zivota. a pokial by som tam nesla ako nejaka super vedkyna (doktorka, etc.) tak by som nikdy nemala taku zov uroven ako oni. lebo aj oni uz zacali riesit pristahovalectvo, lebo doteraz boli az prilis benevolentni.
pre mna PRAHA alebo BRNO. (ked vazne realne rozmyslam).
@semhamforas nj, s tymi cennymi kovmi suhlasim. ale napr. "vhodne obdobie" na kupu cennych kovov sme viac menej prepasli (kedze to bolo asi cca 2-3 roky dozadu, ked ich cena bola na minime (relativnom).
a tiez zalezi v akej mene mas peniaze ulozene (aj ked to je viac menej o nahode, pokial s nimi kazdodenne nenarabas - na fondoch alebo podobne), pretoze to moze velmi kolisat.
taktiez si myslim, ze ked utrafis dobre obdobie, tak sa oplati investovat aj do nehnutelnosti
@semhamforas nj. vykupne ceny su na maxime preto by som teraz nekupovala
a jo vhodne obdobie bolo a este bude. vsetko to kolise.
a mna celkom zaujala aj idea fondov a akcii. ked skupujes, sledujes vyvoj zahranicnych trhov. predavas a vlastne tvoje peniaze "ohybas" podla momentalneho stavu.
a viem, ze nesuhlasis (neoblubujes! s bankovkami, ale z kratkodobeho hladiska ta mozu vyniest vyssie nez to zlato alebo iny cenny kov
@silwesa Sak hej to mas pravdu , ale ja som takej povahy ze kaslem na nich ako na mna budu zazaerat , v USA nemaju ani pravo otvarat si hubu , ved to su vsetci potomkovia nas , Europanov , dost vela aj SR , CR .
Ale nikdy ma ani nelakalo byvat v USa , na dovolenku by som urcite isiel ale byvat skor v Kanade
A prave preto som teoreticky hovoril o takych sumach ....keby si mala miliony tak si PAN a je ti jedno kto ta ako bere.
Ja rad verim ze aj ta Kanada je realna , bez milionov samozrejme
Mne pride ta Praha , Brno , cele Cesko ze naco sa budem stahovat je to zas to iste ako tu , takmer na vlas rovnaka kultura , ludia vsetko
želám ti, aby sa okolo teba vždy točilo množstvo krásnych žien a ty si si z nich vybral tú správnu pre život, ktorá pri tebe bude stáť až do konca vekov.....
@mm47 nz ...no a bolo to v Prunn-e ...pôvodne sme chceli ísť inde, lenže tam to bolo uzavreté lebo že natáčajú enjaký film....a vlastne sme tam šli len kvôli výhľadu, ta tak no
@mkamka mne stačí 10 000 komentár a vieš v auguste sú asi najlepšie podmienky na rodenie detí (ani teplo ani horúco podľa novej eri počasia ... ) a ty máš kedy narodky ? nemáš to náhodou v profile ?
@silwesa a odkiaľ si z východu ? ak sa môžem opýtať
@mkamka o tom aká si zlá by sa dala zapísať celá románová kniha (just kidding) rád sa pridám k spamu, ale neviem či nejako pomôžem keď mi ten váš spam načítava 5 minút
@majo16 ty si sa tiez riadne nusil ako kukam ale ako v poho zijeme? zijeme! ...zatial tak ako poho ...ja len kukam a zrazu je majo16 majo16... a ujeb do toho
@mm47 tomu ver ja zijem dnes sme mali ze beh len hodinu nato som sla do roboty a potom vecerny trening ...kokso uz som si nasla ze sa od zajtra venujem Zenu (zenenu) ...alebo "zlatej strednej ceste" no proste meditacia s ucelom nemysliet na nic - akurat pre mna
@mm47 čo som tu robila? chystala som sa na ranny trening tak to ...no moje chute rozoberat nebudeme radsej ...hmm ale hentoto to bolo ze ja som uz telefon v ruke mala, ale ze neee nejsom svina predsa
@mm47 vsak som sa chystala len ten birdz ma lákal vsak chápes ...no moje chute su nieco ine a to riesit nebudeme ...hmm a co som to ....jaj to by si uz nezaspal ver tomu ze nie
Vcera bol celkom slusny den , aj horsie som uz zazil.
Aspon som si vecer pozrel Ferka Mikloska vo Wipeoute
Prave sa snazim presvedcit telo ze uz je pripravene na trening a na obed budem mat nejake maso s ryzou , snad som tou nevelkou vyrecnostou podnietil inych
Ale tu sochu si asi nezasluzim , lebo dlho som to tu zanedbaval a ked prisiel prvy utok lenivosti a nechute sa tymto dalej zaoberat tak som tomu podlahol
som v turecku predposledny den, na obed mam furt daku zeleninu (budem zdrava) ako dezert ovocie... je tu asi 37 stupnov, furt svieti slnko, voda ma 29 stupnov a je tu fajn...
ze ako som sa mal vcera(alebo skor predvcerom)? bol som na rockfest alternative...musim uznat,ze tu na okoli mame celkom fajne kapely pokial ide o mna,tak som sa mal fajne mierne zablateny,ale stalo to za to sice som omeskal niekolko autobusov,no nakoniec som sa dostal domov(kukal som rano pred 6 busy u kamosa v niznej a jeden mi mal ist tak za polhodku a tak som si lahol na gauc,ze pockam 20 minut a pojdem...no i nezaspal som? - vies ako posledne 4 dni boli plne akcii a za 48 hodin som spal dokopy 4 hodiny este aj vcera pri pozerani harry pottera som polovicu prespal,cize dnes pozeram este raz ) ...a nieco zaujimave? ked sme boli na tom rockeste,tak kamosky tam mali stan ale zmyzli im koliky, co drzia spagaty, aby stan nespadol...tak sme zapichli do zeme prazdne flase ono to normalne drzalo ten stan v pohode
@tobje kľudne čum, od teba mi to nebude nejako vadiť
ako, ja som šla spať o jedenástej a vstala o desiatej, ale strašne zle sa mi spalo, sestra trieskala do pol druhej klávesnicou, čo mne nevadilo, ale keďže sme tam spali traja, tak som ju vyhodila z jej izby a ona sa presunula na notebook, ale aj tak tá noc bola hrozná, strašné teplo, strašné sny...
hej no ja by som tiež pri tej klávesnici nezaspal... ja potrebujem ticho na zaspatie inak nezaspím ani keby neviem čo... strašné sny ,? no hej teplo ale aj na to sa dá zvyknúť
@semhamforas ti drbe? cieľom diskusie je diskutovať a nie kopírovať stále tú istú vetu dookola @admin by to tu mal zmazať, keďže si myslím, že táto "diskusia" si tu neplní účel
a to nehovorím o tom, že si chcem pozrieť "novinky" a je tam nadrbkaná do aleluja len tá tvoja "užasná" veta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3089 komentov
» www.birdz.sk/forum/posledny-...
8553
ale dlho to tu vyhrávala: » www.birdz.sk/forum/ano-alebo...
5661
..tak sa snažte, ak idete prekonávať
@virtualgirl
Tak sa spytajte , povedzte co mate na dusi co by ste sa inak pytali vo vlastnom fore , aspon sa ludia mozu vyjadrit aj k tomu a bude to stale v tomto fore
Druhý odkaz, to áno alebo nie tam som kedysi sem tam prispel viackrát. Dlho to bolo top v množstve príspevkov priebežne som sledoval či to niečo prekoná..ale už tu dlho nebolo nič také veľké, aspon som to nezaznamenal .
a mam otazku.
preco sa niektore ceruzky gumuju lahsie ako ine?
(fakt ma to zaujima) dufam, ze niekto odpovie.
@grundig su nejake vzacne? a preco ich mas? nechaj si par a zvysok zakop v zahrade. mozno sa zidu alebo ich raz niekto vykope vramci archeologickych nalezov.
juuj ja sa ale snazim
a teraz rada na tvoj problém- venuj ich kamošom, ktorí ich toľko nemajú
Ale zas lepsie ako doobeda lebo kym sem pridu ludia tak by forum zaplnili ine
teda rovnaka chem. latka (zlucenina?) je to rozdielny sposob pripravy?
je piatok. to nic. dame tu najviac. a zajtra to najdu.
a bude sa pokracovat
každopádne, akýkoľvek čaj na upokojenie/proti stresu a podobne, keď ho piješ len preto, že ti chutí alebo preto, že máš trocha blbú náladu je podľa mňa slušný oblbovák
(dnes som na to prišla
Inak preco ta to tak interesuje?
Asi sem hodim nejaku erot. foto z google a hned budu komentare
Inak skus zeleny caj Tuareg , s marockou matou
ale mozme to brat ako vyzvu.
a PREDSA sa podarii
Povedz mu ze Péčko mu neujde
@antifunebracka prosim pocti nas svojim komentom
@etelnair please you too
teda dufam ze tagujem spravnych "znamych"
presne to chcem
Ja som hrdy na to ze mam negativnu slavu , vzdy som chcel byt ""záporák""
Posli nam odtial sem
@mm47 a čo som bosorka aby som ti blesky posielala?
@silwesa kto?
@mkamka sorry
@tobje aj tebe sorry
a nj.vsimla som si reakciu @etelnair bol zly a neprijemny
Etelnair je ako civava - maly , drzy , provokater
@mkamka Pravda, ale tie témy ..
Mali by sme začať nejakú kontroverznú tému, tak čo to bude? Marihuana, Raptor Jesus, Fico alebo Radičová?
@mm47 si si isty že nie som stara a škareda? a už som k tebe vyslala tajné zaklínadlo,pomohlo?
Ale dobre ze si tu
Zavolame aj 18miki18 ?
Hovno som inak neskusal zapalit
Neucinkuje , treba Potterovksu palicku
ok .. kto pôjde najbližšie srať nech zapáli hovno a dá o tom videoblog ktorý tu bude zdielať
@forte spominaš? na divoké noci s ruuušoou?
raptor jesus is my lord ..
@majo16 Ja sa skôr divím, že ešte tu niekto zakladá nejaké fóra, veď to sú stále tie isté názory dookola, ja by som za tie roky mohol robiť psychológa adolescentom ..
@onetouch To mi pripomína Hannibala Lectera keď sa smial na tom ako je ten boh úžasný keď nechá na svoje ovečky spadnúť kostolnú strechu
Veru , ale aj sam uz by som nieco zapalil , chyba mi to
Čo za pičovinu je študenstká pečať? Akože kto vymyslel tú čokoládu? Veď to je také že, kúsok dobrý kúsok kyslý, niekde starý orech atď. no to už mohli lepšiu vymyslieť nie?
nachadzame sa v oddeleni "dnes TOP"
----------------------------------------------
sejem ja celého pottera
@grundig "dosli macky" (ROFL)
Co sa ti tak pokazila nalada sak sme v dnes TOP
@silwesa Kde si zapoj sa
ľaľa
ale ani miery také nemám (ani nechcem)
@mm47 no a? ešte nejaké mám,ale perské hádzat nemôžem
celkom prinosnu debatu tu celkom vedieme
dalsie generacie len podakuju
(dufam ze nie som prilis nechutna)
Inak nemyslel som si ze to bude mat tolkoto komentov teraz som nenasytny , musime spravit uplny rekord 500 komentov aspon
@majo16 Lebo niesme podvodnici , chcema si slavu zasluzit
@tobje oks
Ale perske maju velku srst , odrazia sa od ludi a budu tam skakat po ulici
@majo16 tu kamosku co si bral na devin chces ju zbalit?
» www.birdz.sk/forum/ano-alebo...
ale mame co robit
a @majo16 sorry. ale i dont see the difference. ved psy maju podobnu kaku ako my.
kazdopadne potom by som tiez rada videla video
Zbal ju
@mm47 veru ano
Inak ale 5000 to je moc.
lepsi som nenasiel
zajtra aleja asi nebudem pritomna. ale ja to dozeniem l8r.
aj ked stale uvazujem.
nezavolat este nejake pseudohviezdy?
@silwesa Nie o to ide ale sak 5000 alebo 10 000 kazdy dokaze pisat kokotiny za radom a stravit tu hodiny.
Najlpsie by ale bolo zacat cez den
to hovoris "keby"? alebo chces zacat novu diskusiu pocas dna. taku, ktora bude aspirovat na "najdiskutovanejsiu"
mozno by sa este dala spravit skupina s odkazom na toto.
lebo to ma uz taky vhodny nazov.
nejak oklamat ludi a ked uz tam budu, tak kliknu na nas link.
it might work (i guess)
@xrumka @majo16 ja som si vsimla nejaky link o tom ako hori hovno, co tu niekto postol. asi mi chyba uuplna info. ale tak jo. bavime sa o hovne.
lebo ziadna konverzacia nie je plnohodnotna, pokial sa v nej aspon raz nespomenie hovno.
@xrumka Hm ked je s kym
@majo16 ani nemusime pisat vsetko oddelene , napocitame do 100 a mame aj tak dost slusne forum
@silwesa nespi
Teraz pride tomas a vymaze to (ROFL) (ROFL)
@xrumka 5
ani sa neurazame. vsetci sme mili, svorni ako jedna velka KOMUNITA.
srdce by mu malo plesat, ze tu radi cas travime
@mm47 tak tam chodevaj aj sam
Ja chcem 2012 posadit sa na terasu s AK47 a strielat po ludoch co rabuju
@mardzerin neskoro na čo ?
@onetouch need for speed world
mne asi z tejto ankety prepne...
........8
@mm47 už len to a ako pije? alebo,no, sa vyprázdnuje? xD
. on sa nam raz za to podakuje.
(pardon me, ked uz pisem nezmysly)
@mardzerin poho
@onetouch keby som mla nahodou medzeri uz tak - 25
Inak ked si predstavim cislo 5000 tak mi je zle to je moc
@mm47 ano asi on. neviem je tam obrazok macky co leti.
a vraj s nou nieco mam. NOT TRUE
a tiez by ma zaujimalo k comu je ta macka.
a tiez sa mi to pletie
ale to je dobre
pokial sa pletie = STUPAJU komenty
@magorka veď práve..
cislo 5665 musime prekonat
@grundig Macka nepije asi som nechapavy uz
@silwesa Viem ze mam pisat oddelene ale je cas na ""jarny uklid""
nekonecne cislo 28
Ale nieco to ma doseba to 47
nech žije spam
@grundig
@silwesa
Nam dobre stupne TC (ROFL)
take cislo. to je nic.
zajtra sa vsetci zobudia.
a bude dobre.
@majo16 nemyslim ze vymazu a 400 sty koment chcem JA !!
@silwesa Bohuzial
inak je to ubohe.
asi pomazem svoje blogy. mam prilis dobru naladu a skaredia to tam.
presne presne.
zajtra aj webku prefarbim
cenim si.
a ja len tak, že vám tu prispejem komentárom, nech máte toho viac a nemusím si aspoň doma rozprávať sama pre seba...
ale predpokladam, ze zajtra nam bude treba asi aj nejaku temu. ceruzky 2.0?
@mm47 nebavi. teda no. teraz uz viac co mam 400vku.
ale boli chvile ked ma to nebavilo. ale sme sa podrzali
@ohavnost zapoj sa aj do nasej plnohodnotnej konverzejsn
@mm47 proste neeee!
@majo16 ja tam nie som
Ale nemozes nas zdradit ty 400tovka
@mm47 tagni ho. ale daj nejaky pekny (mily) koment k tomu a ktovie aku -ovku das ty
Spravime okolo neho krug a budeme mu hadzat 2 dni tie ceruzky do hlavy !
Napis nieco co mas na srdci
dufam, ze to nebude potrebne.
CHOD DO TOHO
@majo16 Nechce sa ti kuknut ocami na monitor?
@magorka Neviem co to je zle znie to ako erot. pomocka
inak myslite si, ze ADMIN nikdy nespi?
a prestaňte s tým adminom!
a nevadi ked mazne nas. ved si urobime nove ucty. ALE tato convo musi ostat
Co si dnes robila? (ROFL)
Ja nic , prerabal som izbu , maloval , na modro teraz je tu taka ""zima""
@majo16
@magorka
dame 500 a pojdeme. teda pokial nemate velmi velky zaujem ostat tu?
@silwesa A sereme na to uplne alebo pokracujeme potom niekedy ...
@magorka presveeedc ho
Uz si dokukal? Zuzana Fialova je sexi al film je kokotina
@silwesa prečo ?
dokukal.. tak o 88 % prifarbené
ale mozem tagovat random ppl
Robia z Petrzalky fetacke doupje , pritom na Dlhacoch su 3krat vacsi vyfetenci ako tu
Inak mna o niecom presvedcit? lebo ked nahodou hej tak vam usetrim cas
Ze co mam priznat a k comu ma mate presvedcit
@silwesa Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 500. koment. take okruhle cislo , mam predcasne narodky
jeej uz len asi 5000 komentov (ROFL)
moje TC stuplo o celu 1tku
Uz vazne konec na dnes
@magorka
Lucim sa
@chibiorange
Tak ake tam mate pocasie ked sme tak daleko?
Ked raz zo mna odpadnes tak sa nemusis bat , mozno budem nablizku a gentlemansky ta chytim
možno budeš gentleman hej? no ja dúfam, že nikdy neodpadnem ešte sa mi to nestalo a ty by si si potom zase len nadmerne fandil
h-I-p_ h-O-p_ j-E_ ž-i-V-O-t_ h-I-p_ h-O-p_ j-E_ š-T-ý-l_
p-U-n-k_ j-E_ m-ŕ-T-v-Y_ a_ m-E-t-A-l_ s-p-O-l-U_ s_ N-í-M_
h-I-p_ h-O-p_ m-á_ s-R-d-c-E_ t-O_ p-U-n-k-U_ ch-ý-b-A_
p-r-E-t-O_ j-E_ m-ŕ-T-v-Y_ A_ t-A-q_ m-U_ t-r-E-b-A-!_
m-E-t-A-l_ t-E-n_ n-E-c-H-a-j-T-e_ d-E-ť-O-m_
h-I-p_ h-O-p_ A-j_ t-A-q_ h-ý-B-e_ s-V-E-t-o-m-!-!_
inak mozme tu spravit verejny chat
Co nove?
Inak tu pokecovu mudorst mal kto napisanu? tipujem ze nejaka 14 rocna baba
@grundig hybaj sem
urcite nie SR. a v tm pripade sucitim s tebou.
a k tomu pocasiu . unas slnecno. temperature 24? asi
v poho den.
dneska ideme na 1000 alebo maximalne zajtra.
preco? ani nebude?
joooj .ja chcem chcem chcem.
ale vramci vedeckeho pokroku by si mal splnit svoj slub vcerajsi
Inak uz si moc nepamatam o com bola rec ze preco somnou sucitis
Prezrad nieco na maja ze co slubil
ale nechaj si poradit. tak ako to robi @mm47
@mm47 malo by tu byť tlačítko zaspamovať.. mali by sme 551351531 bilionov komentárov a nemuseli sa s tým srať
a na maja neni co prezradzat. staci rollovat vyssie v convo kde povedal, ze ked zajtra (t.j. dnes) bude prsat tak podpali hovno. (teda teraz dufam, ze to bol @majo16 )
ak nie tak to asi bol niekto iny
Mozno budeme slavni , 3. najkomentovanejsie forum je tiez uspech
paaaanecky vsetko je cim dalej, tym viac confusing
Ani ja nemam rad horuco , ale toto je este horsie , pochmurne pocasie
Tak 27 stupnov a slnko je najlepsie
Co je confusing?
ale už mame ochvilu 600 komentov !!! netreba sa vzdavať keď chceme mať rekord
Ked tu bude viac ludi tak to pojde jak po masle
dobrá som ?
Stale si fandim 10krat menej ako isti ludia odtialto
Záchranari už vytiahli 300 mŕtvych...
Preco si myslis ze sliepka?
@mm47 ja suhlasim. byla to slepice
Nenavidim pomale veci
Ani Adam a Eva neboli embriaa
A z normalneho hladiska evolucie ....neviem
Dobre tento problem sme vyriesili , teraz podme nieco spravit s globalnym oteplovanim
@nikol545 dnes sa pije. urcite. ja mam dnes oslavny chatovy den. cize
NON STOP
ha ze non stop pitie dve Vinei a si v kome ale ne
A tak v tomto máš pravdu, nájdu sa aj väčší "experti" ako si ty
Ale raz by som skusil Double Cross
co sa tyka alkoholu nejedneho chlap(c)a som uz opila.
a to ani nepijem pravidelne
ktore pivo je najlepsie (najviac vam chuti)
mne Plzeň a Budweiser
Ved kto by si nedal ked ponuka baba inak kolko mas rokov? len tak informativne
Ja som raz mal bonbonieru co doniesla do skoly spoluziacka , musel som ju brzdit dzusom (ROFL) neviem co to bolo vovnutri namiesto rumu
Nikdy som nepil pivo az minuli rok v Bulharsku , tam mali celkom dobre ale nemal som s cim porovnat , potom som isiel do ceskej restiky a tam bolo lepsie , cize zatial tam som mal najlepsie.
Co mam robit ked je napicu vonku
Však nič aj ja som doma, ako každý normálny človek v takomto počasi
Inak burky mam rad , aj vonku som vtedy rad , aspon je adrenalin a som priamo v deni ale neznasam ked len takto teplossky poprcha
slovné spojenie "teplošsky poprcháva" ma teda dostalo
bezne ma napadaju take spojenia , nabuduce zase napisem nejake
Chcel titul Cár inak sranda ze v 1. komente som zosrandy navrhol a pozri kde to je
@mkamka uvidím čo sa dá robiť ale ja za to nemôžem že sa teším už teraz
a inak mozte mi porozpravat, ako clovek vie, ze niekoho miluje...
A beriem toho Najsnazivejsieho komentatora
Mne to trva 47 ....
Nezeby som sa vam do toho plietol , ale o jeden koment viac bude (ROFL)
V jednej bol nadpis fore ze : ANo alebo Nie , tak ludia pisali Ano , Nie , furt a take komenty ze 2.3 slova maximalne "žabaři"
Doprajem ti
Gratulujem
Zda sa to byt nemozne , tak vela
Ja som nechcel tam komentovat , aby som nepomahal konkurencii
Upozornenie: Niečo tu nesedí!
Stránky www.birdz.sk obsahujú obsah zo stránok www.funnytreat.com, ktoré sú známe šírením škodlivého softvéru. Ak túto stránku navštívite, váš počítač môže byť infikovaný vírusom.
Systém Google zistil, že ak budete pokračovať, môže byť do vášho počítača nainštalovaný škodlivý softvér. Ak ste tieto stránky navštívili v minulosti alebo im dôverujete, je možné, že boli nedávno cieľom hackerského útoku. Nemali by ste pokračovať. Môžete to znova skúsiť zajtra alebo prejdite na iné stránky.
Hostiteľa domény www.funnytreat.com sme už informovali, že na stránkach sa našiel škodlivý softvér.
ak chces vediet na kolko sa citim -> 17
a pivo len v piatky-soboty, ked je s kym a kde a dobre chutne je
Nevadi no tak to neotvaraj a hotovo
Preco sa citis na 17? inak aky je rozdiel citit sa na 17 a 18
Radsej fakt daj nejaku teenagersku temu lebo takto to nerozprudime.
Najlepsi je rezen plneny sunkou a syrom
Tak ja dam temu ktora je vacsinou chytlava
Kedy je najlepsie zacat so sexom u teenagerov?
Neda sa to treba niekoho nech da temu co je nefalsovana.
Nieco o com sa clovek moze hadat a vymienat nazory
Dobre si na rade
Co ta tak pritahuje na tom ked na inych serie a na teba nie
1. nepaci sa mi vek 18 - citim sa stara. preto si nahovaram, ze mam 17 - este nie dospela. lebo 18 u mna je koniec detstva (doslova) a strednej. zacinaju nove veci -obavam sa
2. pritahuje ma na nich hlavne to, ze aj ked su hnusni k inym vedia byt mili ku mne. proste, ze JA som ta, ku ktorej su dobri - vynimocna.
ale musim podotknut znova, ze musia byt mudri/inteligentni, lebo smart boy je sexy.
proste aj ked je "navela", nech ma dovod
To chapem , aj sa mas coho ja som mal par krat depku z toho ze stredna skoncila a ze co teraz ....
Ale zas si slobodnejsia ked uz mas maturitu , mozes sa rozhodnut co dalej.
2. Vynimocnost sa da prejovovat aj inak , ked su hnusni voci inym tak su hnusni ku kazdemu , len to skryvaju , skor ci neskor sa to prejavi aj pri tebe a budes lutovat. Takto vznikaju fora na Birdzi s napisom: Pommoooc muzi su strasne svine Nejaka baba si najde debila ktory len drzi v sebe ze je debil na kazdeho aj na nu a ked to praskne tak baba len reve
@katuska8808
Rozprudime to
Najlepsie vo viac prispevkoch
Pozeral si Vipeout?
@luna13 už viem o čom
Co ja som nejaky "komentovac" "?
Ale niekto musi mat iniciativu a hecovat ludi do pisania v tomto fore
Radsej kukaj Nepriatel pred branami
Erwin je pan
naschval odveci koment som dal
Jak to ze vsetci to maju pomale? ja ked kliknem tak takych 5 sekund , max 10 a je to
Jul nahovno toto
1000 vyzeralo nerealne , teraz je to nic
@majo16 jaaaj. no ale to vase stretnutie znelo az privelmi romanticky
No, ja si tu este trocha zaspamujem a musim ist spat no zajtra sa moze pokracovat
@xrumka ja jeho z videnia
Neviem čo to znamená. No wipe znamená utrieť pokial viem
@xrumka ooouki
@magorka hej !
@majo16 a ty sa v ktorých častiach bratislavi pohybuješ?
@magorka odporuješ ? budeš drhnúť hajzle !
@semhamforas inak to co mas za nick? som kukala wipeout este na arirangu ty cinania ci co to bolo boli dobry.
Ak by si chodil do dúbravky/Lamaču, tam som sa zdržoval ja
@xrumka dobrý nick nie? Ja by som to aj vysvetloval, no je to nadlho. Tak v krátkosti, to bol šém do golema, je to 216 mien boha v židovskej kabale (víraz ktorý vyjadruje týchto 216 mien) a tiež sa to používa v satanistických rituáloch toto slovo čiže sa spojuje aj s bohom aj s diablom, zaujímavé nie
a čo tvoj nick
@magorka tam sú hlavne frekventovane používané bezdomovcami etc
Ale ja a majo16 sa nepozname osobne.
Osobne nepoznam nikoho z Birdzu okrem 2 ludi.
vo Vipeoute
@mm47 k teme. ono hlavne ten pocit, ze v danej chvili/obdobi je mily iba ku mne ma tesi. viem, ze nic netrva vecne. a aj ja viem byt riadna hnusoba. ale proste nieco ma na tych chlapcoch pritahuje.
nemam rada chlapcov typu "len aby dobre bolo" alebo "mne je to jedno. cokolvek co tebe vyhovuje".
v normalnom zivote som dost vyrazna osobnost s nazorom, preto vo vztahu by som aspon na chvilu chcela, aby ten chlapec viedol.
samozrejme odtial potial.
a vidim, ze vzhladom na posledne komenty je tento prispevok dost odveci
Ale nahodou ten tvoj nie je , sak si len odpisala na moj koment
Tommy Kovacs si trufa aj na Klicka jeho si myslel majster europy nie? je dobry ale Klicko by z neho spravil troch mensich
1.) je od klička o dobrých 30kg ľahší, čiže kličko by z neho spravil sekanú
2.) tomy kid podla mna neni nejaký dobrý. Zápasil zatial tuším len na slovensku kde mu nadŕžajú. A jeho posledný zápas kto videl, musí byť každému jasné, že vyhrať nemal
3.) Čo som čítal kidove vyjadrenie pred zápasom Klitschko vs Haye tak tomas kovacs sa o oboch vyjadroval s velkým rešpektom
4.) na Kličkovcov nikto neá a typujem že najbližších 5 rokov ani mať nebude Ľudia síce pičuju že majú nudný štýl boxu a že týmto štýlom zabili superťažkú váhu, no to sú keci Kličkovci sú paááni
@mm47 vieš kto mi tu chýba? Drejka
Ked som tak na neho pozeral napadlo ma ako moze byt majster Europy , v boxe nejde len o velkost ale predsa ... na moj vkus je maly
Inak dnesny box nie je to co byval , minule som pozeral niekde na nemcoch Klicko vs Haye , popravde suchy zapas , ked som kukal na Discavery o Alim a Frazierovi to bolo uplne nieco ine , alebo Tysonove zapasy, tam sa aj bolo na co pozerat.
Tak ju nechaj tak nech si robi co chce
Ked bol mlady bol PAN
Nj, Kličkovci majú veľmi odlišný stýl zápasu, používajú v zápasoch totiž aj hlavu Neni sa na čo pozerať, ale ide tam o výsledky a tie oni majú.
Asi najväčší boom je okolo pacmana, on teraz robí v boxe najväčšiu šou
Nj, nebudem ju teda vyrušovať. Možno spí
Netusim kto je pacman ale butterbeen poznas? strasny bulo tlsty fuj ale ma ranu jak svina , K.O. dava po par sekundach.
Jojo, toho bula poznaám tuším aj v jackass bol to ani neberiem do úvahy že vyhráva, nasadia proti nemu boxerov 3 triedy (tých najhorších) a on si na nich spraví dobré skóre
@silwesa tak zmen tému
oj teem by bolo. len ci nejaku na zamyslenie alebo len tak for fun.
Ja aj take rad kuknem ale kde .... na hento som narazil nahodou na pro 7 alebo kde , u nas to nedavaju.
Najlepsie na Klickovcoch je ze su kolegovia slovania
pridaj sa , ked dame 10 000 komentov tak ta pozvem na kofolu
Jj, to je úplne najlepšie. Lebo ak to tak zoberieš, väčšinou sú tí najlepší v boxe černosi
tema: taka ta pseudointelektualna. tusim tuuz niekedy bola. ale nemala som chut sa zapojit.
ako vnimate posolstvo knihy od oscara wilde-a : portret doriana graya DD
@mm47 moje meno je SilviKa tesii ma (aj ked neosobne)
ja som inak Peter. Týmto sa predstavujem aj @mm47 , @majo16u ž moje meno vie
Presne , ale to preto ze oni maju od prirody nadanie na to , nie len na box ale na zdatnost , raz zdvihnu cinku a maju ruku jak ja stehno
Co ta priviedlo vlastne do tohto fora , alebo preco si si povedala ze sa chces podujat na tom rekorde ked cisla co musime prekonat su take depresivne velke
Portrét doriana graya? to bolo o anglickom šlachticovi čo nestarol? Ak áno, tú knihu som nečítal a teda ani neviem aké má posolstvo
Bohvie ako sa vola majo16 (ROFL)
a tesiii ma.
btw. musim si zacat davat iny nick (kedze vela prezradza )
a tie cisla su v pohode. stacia 3-4 ludia kazdy vecer a dame to.
inaak kvoli tomuto foru ani velmi nestiham citat ine (not that i care).
inaak nice to meet you all
Majú, na šport určite najväčší, lebo to majú v genetike. No zasa športy ako je mma príliš dobrý nieú, lebo tam treba viac mozog ako v boxe napr
Černosi dostali vela nadelene vo fyzickej zdatnosti (lebo len tým kedysi prežívali) ale dostali málo nadelené v IQ Čiže ja by som nemenil
@majo16 si marián?
Ale potom maj viac rozumu a ten obraz zavri do trezoru
Presne aj ja nestiham , ale obcas ani toto jedine forum
Osud ta sem zavial
Keby som tak nenapisal ten prvy koment , teraz by sme sa tu nebavili , ale nerobim si zasluhy
no v podstate je to ok. Zobrať do úvahy že možem 50 rokov žiť plnohodnotný život bez chorôb a starnutia a potom náhle zomrieť, tak je to celkom lákavé. Bohužial nereálne
Vidis , to ma ani nenapadlo ze by on nevydrzal , lenze to by sa ma nesmel ani dotknut lebo by som ja nevydrzal.
MMA v pohode ale thajsky box fakt nemusim , neviem ako inde ale tu v BA ked tam prides tak 9 z 10 ludi su nevyrovnani holohlavi kokoti co si liecia komplexy nejake
Celkovo keby som sa na nieco take mal dat tak na nieco ucinne na realmne situacie , Krav Maga.
ale tak je to tvoja zasluha. aj ked hmm. ono zakladatel toho fora dal zaujimavu (asi?) temu
je to osud.
inak to je dobre tema , osud , vsetko o nom.
Videla si film Stroj casu?
lebo urco nechcem makat jak otrok do 65 (neviem presne) a potom mat ubohy dochodok a zit niekde v panelaku 2 izbovom doslova z ruky do ust. len myslienka na to podobi depresivne
Ale dobry napad
Ja som chvílu chodil v Blave do dragon fight clubu (pri hlavnej stanici) a nejako tam neboli žiadny náckovia. Teda ak by sa aj trénery dozvedeli že sú extrémisti, alebo e sa mlátia na ulici, asi by ich vykopol.
Ale inak to celkom chápem. Tiež som zvažoval tú krav magu, no potom som si povedal, že kopnúť do gulí a udrieť na hrtan dokážem aj bez toho Fakt je najlepší full kontaktný šport, jednoducho také veci si musíš natrénovať podla mna.
Nie nebol to marian fogl to neviem kto je
@silwesa napríklad môj dedo, má 64 a je úplne vitálny a silu má stále ako kon tak ale, čiso teoreticky, nevieš či ťa teraz nepostihne rakovina alebo ejaka iná choroba. Tak by si mala istotu. To je to, či risk, alebo istota
Nermusis stahovat , len to by bola taka pomoc na temu o osude.
Tam islo o to ze jeden vedec mal zenu , raz niekde isli a prepadli ich , ju zabili , tak sa nasral a vytvaral stroj casu , podarilo sa mu to , vratil sa v case a chcel tomu zabranit , povedal zene ze nejdu do parku kde ju zabili ale potom zomrela aj tak , inak.
Tak som sa tak zamyslal ze ako by to bolo naozaj , teoreticky keby bol stroj casu , neverim tomu ze by zomrela aj tak , podla mna sa to da zmenit. Nic nam nie je sudene , vsetko mame len my v rukach.
@majo16 máme more cigánov
ale keby bol stroj casu, tak to by nemohlo nijak fungovat. lebo ludia z pritomnosti by boli pre niekoho z buducnosti a pre niekoho z minulosti. cize by to bolo cele chore. taktiez, keby si cestoval do minulosti a nieco v nej zmenil, tak by si teoreticky mohol zmenit vsetko.
a teda. ono by sme nikdy nezistli ci uz ten stroj naozaj nie je. mozno aj je. len my zijeme v tejto realite. myslime si, ze nejake veci sa nikdy nestali. a mozno ich len niekto pomenil v minulosti. a my sa to nijak nemozme dozvediet lebo tym, ze sme sa narodili neskor = sme sa narodili uz do zmenenych udalosti.
neviem ci to dava zmysel. dost som miesala myslienky
ale ja asi verim na osud, lebo su veci, ktore jednoducho neovpylvnis. hlavne tie najvacsie nahody. a veci, ktore robis "len tak".
preco ta to prave napadne. ked nemas ziaden dovod a ani sa nevies, preco nejake veci robis.
aj ked je jasne, ze vela veci robi clovek na podnet alebo ako reakciu na nieco.
Minule som to pisal do nejakeho fora , ze rad by som veril ze moje zle rozhodnutia z minulosti boli osud , ze proste pripadalo mi ze nikto sa nemoze zle rozhodnut tolko krat .... tak ze to v skutocnosti nie je zle ale muselo to tak byt pre nieco lepsie co by inak nebolo , ale mam problem tomu verit , zatial nic ....
@mm47 HA HA
ja mam zas pocit, ze vsetky dobre veci co sa stavaju su nahoda. ani nie ze osud. skor tak, ze malo to prist, ale nevedelo kam. a nahodou som bola nablizku.
a zle rozhodnutia si vzdy viem zdvovodnit, aby som sa pre ne neskor netrapila (ale vzdy sa aspon 3 mesiace zamyslam, lutujem a prehodnocujem). a potom to je dobre
ja sa nevzdavam , aj keby som tu mal sam pisat (ROFL)
Hm proste neverim ze nejaka sila je nad nami , osud.
A take blbosti ked niekto hovori ze ked je mi to sudene , ked mam zomret tak zomrem , to je uplna blbost.
Nic nam nie je sudene , aj keby je mi to jedno , snazim sa to zmenit.
@mkamka hromadne dakujeme
@mm47to fakt chces dotiahnut do 10000?
@majo16 tak asi pokračujeme teda
Inak, zaujímalo by ma, či je @tomas hrdý na to, čo sme pre birdz spravili
dufam ze do rana budem mat subdural. abo sa uz ani nezobudim
ale tak to stastie zato stalo.
@majo16 pravda, ale beriem to tak, že má asi viac práve ako len birdz
Dobre si narade s temou
Alebo ako hovoria vo wipeoute: My sme iný
moja tema: poznate slovo "socka"? ak ano pod akym vyznamom?
sice to zabera viac casu ale nevadi ,takto to je lepsie , kazdy chuj dokaze dat 1000krat ano, nie
Socka - proste clovek onicom , alebo trapny , nezazivny , neviem neda sa to vyjadrit
Ale raz to bolo ajh v Simpsonovcoch
no, ale tym, ze poznas sa moja tema trosku skratila. uz nemam co komu vysvetlovat.
tvoja tema
sice bohvie ked to poznali aj cesky dabari so serialu
Moja tema je preco sa mas horsie ako vcera?
Ale dufam ze nemusim mat letenku potom sa mozem hocikedy
Lepsie pocasie by ale mohlo byt
----------------------------------
špáram si v uchu klincom a zrazu nič nepočujem .__.
Cim bol taky uzasny? teda ked to nie je moc osobne
@mm47 nz
ale tak prisiel mi novy fotak (dlho slubovany a ocakavany). potom som sla do roboty. tam neprisiel ziaden clovek. ale prisiel ma pozriet kamarat, ktoreho som nevidela dlho predlho (iba chat) ako prekvapenie. (aj ked asi som svoje nadsenie az tak neprejavovala ) a na zaver este ma vytiahli na pivo (ja kofcu), kde som sa uz davno tak fajn nebavila
vcerajsi den bol vlastne sled velmi stastnych a priaznivych nahod.
mozno osud?
sice na chvalu sa da odpovedat len tak ale keby si navrhla nejaku temu bolo by nam lepsie
@mm47 toto je hrozné, čo furt každý po mne chce nejakú tému ?
Mozno to bol aj osud ,mozno nie co ty vies keby si ten kamarat nepovedal ze pride tak nepride , ziadna sila ho by neprivedia k tebe v ten den , ale mala by keby to bol osud
Jujj kofcu by som si dal , ale teraz ani nemam chut v takejto zime
Pripada mi ako keby bol Oktober
Ale mas pravdu nemozem to po tebe chciet , idem sa hanbit do kuta
a ja neviem. mozno by som sa vlastne mala hnevat, ze dosiel bez ohlasenia. som sa mohla krajsie obliect DD D
inak co sa tyka pocasia, neviem ako u vas, ale tu u nas je sice zamracene ale je teplo dost. ja mam len slapky, šortky a tielko a sedim von. prijemne celkom
ze vsetko je sive, len jeden objekt je zachovany farebne?
mas to od narodenia ci sa to postupne vyvijalo?
mam sancu, ze tiez budem taka?
Myslel som ze teraz ich bude viac ked tu u nas je nahovno ze ludia pojdu tam kde je pekne.
Ale zas do vela krajin nie je dobre ist , urcite nikde do Afriky teraz by som nesiel kym sa tam vsetko nevyriesi.
Tu v BA je zamrecene a pomerne zima , ale chvalabohu , lepsie ako zamrecene a teplo , neznasam ked je dusno.
Inak ked je to kamrat tak sa nemusis pre neho krajsie obliect nie?
mna napadlo ze tak 10 000
ty si sa riadne rozhýbal (rozpísal)
@mm47 a ja neviem, mne sa nechce ...už to nemá to čaro čo kedysi
Im v tom rekordnom to trvalo rok
zvysujem si TC (ROFL) ale nie
Lebo som slusny a odpisem kazdemu co reaguje na mna , ked je to 5ludi tak kazdemu odpisem a potom to vyzera ze tu furt pisem
@mm47 obliect sa treba pekne vzdy (teda pre tych hnusakov turistov nie)
aj ked asi kazdy kasle na to co mam oblecene pokial niesom naha alebo to nesmrdi.
ale proste teraz sa budem hrat na urazenu este asi 2 dni.
potom bude vikend, to uz nemozem
TEMU TEMU TEMU
preco?
Páčilo sa ti v škole??? -Áno. Hlásil si sa??? -Áno. A vyvolali ťa??? -Áno. A vedel si??? -Áno. Čo sa ťa pýtali??? -Kto prdol. D
@magorka jj
Tema je svet v roku 2020 , z kazdeho hladiska , celkovo....
@mm47 si zlý!
@grundig
sak kukni 666. koment , to som ja
Uz som navrhoval raz.
O polnoci na hviezdoslavovom
oteplovanie .... minajuca sa voda , potraviny ,nic moc
Snad aj nejake nove technologie , chcel by som sa este dozit a sledovat nazivo v TV pristatie na Marse
umm rok 2020. to je o 9 rokov.
z pohladu mojho bude taky: budem vydata. pracovat, ale zaroven dokoncovat pripravy na atestaciu z neurologie. zit pravdepodobne v prahe. a moje prve dieta bude mat asi 4 roky. druhe mat nebudem, alebo bude mat asi rok.
vo svete bude vonja na spadnutie (resp. prebiehat), ale nie na nasom uzemi. tentoraz budu hlavne fronty v USA a afrike. europa sa uzavrie (nie doslova) a bude miestom mierovych rokovani.
vedecky pokrok bude napredovat hlavne v IT smere, ale nic prevratne sa nestane. Liek na rakovinu objaveny nebude a bude sa rodit coraz viac deti s genetickymi poruchami rozneho druhu.
zvysi sa hladina oceanov a taktiez priemerna teplota.
Ale nazor je na mieste , vdaka USA , Cine a Indii bude oteplovanie a vsetko s tym spojene uz viditelny problem , aj dnes je ale taky dement ako Vacl;av Klaus tomu neveri a povazuje to za scifi
Ani sa nenazdame a smiesna bude aj 1500
@mm47 nevysávam, balím
Niet za co
Temu , rozhovor
@mm47 jj
Druhy o kapustnakoch
Jedna baba raz povedala mojmu kamosovi potom ako sa na neho vysrala , ze pocuj daj si steroidy , budes taky ....maco
Strasna pica (ROFL)
Minule ma napadlo ako by vyzeralo keby do toho Wipeoutu isli japonci , ti z Ninja facotru minule som to chvilu pozeral na JOJplus
Co budes robit
@majo16 !!
@mm47 a @majo16 ak vam nebude vadit ze som smradlava tak mozeme ist von po treningu aj ked budem polomrtva... --____--
Ale nie to sa neoplati , radsej ked niekedy budes oddychnuta v pohode
Asi neprida sak vies ze my sme nocny vtaci ostatnibohvie co uz robia
Nemysli si ....ani Hitler sa neboji teba (ROFL)
@1408
asi 4 ludia boli
ako sa maas/te?
Podvecer bolo dost teplo a slnko
Ale 4 ludia za cely den nie je moc nie?
Neviem ako ostatni ale ja sa mam celkom fajn , nestazujem sa zatial
Ty si na tom ako?
clovek ani spat nemoze. o 7:00 som vstavala.
aa mam sa stale dobre. este doznieva moja dobra nalada z inych dni. ale ludia okolo su strasne depresivni. -.-
verim, ze bude lepsie
Mas spravny pristup , optimizmus , nenechaj sa ovplyvnit inymi a bude vsetko super
Inak kde to mate kancelariu ? pridem si objednat vylet
a hm. neviem. pokial si vazne z BA, tak to asi ani nezabludis do nasich koncin vychodnych
ale ak budes mat niekedy cestu -> tak v turistickom centre si vitany (pokial teda tam budem ja)
Ked to nie je moc osobne tak kolko davaju za hodinu? zo zvedavosti , minule som nasiel brigadu tak kolo 3.15 za hod.
Mozte veselo konverzovat do rana
Aale sak ona za to nemoze
Nenechaj si dohadzovat , na birdzi su lepsie
Kto by si minal kredity , aj tak jej nebudu volat
Takto verejne sa spytam ktora sa ti lubi z birdzu ?
nestazujem sa. aj tak sa nepretrhnem.
taka kalsicka brigadka.
a pridi pridi. napr tento vikend IBIZA party na Zempl. Sirave sa kona.
zase koncentracia najvacsich idiotov z vychodu a ineho okolia.
(zucastnim sa)
a nudim sa teraz dost.
dajte nieco funny
Tych tu ale je ... ale dlho tu nevydrzia ked zistia ze tu im nikto neda komentiq na fotku , taky ako by chceli
Cosi nemozem prist na party , nahodou si dam nieco na pitie ... a jak pojdem domov nasadnem na vlak a zobudim sa v Belgicku
Preco ides ked su tam idioti a preco su tam idioti?
Rozprávajú sa dva transformeri, keď dopijajú pivo..
- Tak čo, poskladáme sa na taxík?
To je z netu
Co nove?
"nieco si dam na pitie" = totalny blackout na zvysok vecera?
Žena popichuje muže:
"Miláčku, dnes mi v autobuse tři muži uvolnili místa..."
Muž na to:
"A vešla jsi se?"
Daj si Demänovku , znie to tak pekne slovensky
si hrac?
a nie ja nepijem. iba ked tak fernet (s tonicom) alebo pivo (citronove). lebo to jedine mi ako tak chuti. popr vodka (ale velmi malo). resp. ja som este nbola opita. neviem ci malo pijem alebo mam velku vydrz
kazdopadne dneska to vidim na minimalne 2000
Aj mne , pivo moc nemusim , ale citronove je fajn.
Bud rada , to je dobre , slusne , pekne obzvlast v tvojom veku uz dnes nevidane
Fandis nam ale mohlo by byt.
a co sa tyka alkoholu. hm slusne. vraj prislusna. ale tak vyska az od septembra. cize uvidi sa.
a v mojom veku 8 ci 18?
dame urcite. mam taku rozpravaciu chvilku.
akurat by sa zislo este viac diskutérov
No ja neviem , kedze mas v popise ze 8 zavadzas ludi
Viac uz neviem ci pride dnes , nestacim ti? heh
a rano vela prezervativov (a.k.a. kondomov) vsade naokolo.
oh. pamatam si ako bolo rano po "pokec single party". lutujem ludi, co to zbierat museli
neviem ci si dat normalny vek. zda sa mi to osobne
a mas pravdu. nech nikto nechodi hoci uz. ty si najviac
preto nemam rad podobne akcie , vsade sa to hemzi napitymi ludmi , co nevedia ani normalne komunikovat , alebo hovoria same blbosti.
Pokec single party to vazne ? (ROFL) to akoze kazdy z pokecu mohol prijst?
Aj tak vek vie vela ludi a kazdy ma pravo sa na to spytat , policajt , hocikto na urade ....cize to nie je ako rodne cislo , to uz je ina vec.
Prestan ja som nevyrecny
ja uz uspesne 6 dni nemam nick na pokeci. este spravit to iste s FB (a neskor birdz) a som uplne von z cyber sveta.
no tak si dam svoj real vek. ale ak si ma niekto najde a zabije, tak to bude tvoja vina.
a prestaan. nie si nevyrecny (a nehovor to, lebo si zacnem mysliet, ze chces pocuvat komplimenty)
@majo16 odporucam limitless
Ja stale mam na pokeci ale nebol som tam pol roka, tesim sa z toho
preco si chces aj Bordz vymazat?
Dobre som ochotny to risknut ked ta za to zabiju tak sa vyzlecem a na namesti SNP zakricim ze Fico je nahovno
Prekukla si ma (ROFL) tak uz radsej koncim
a aj birdz, aby som mohla zase zacat zit v realite. teda niezeby som nezila, ale mohlo by to byt aj lepsie.
ale mne to uz nepomoze.
a ako koncis? nekonci.
Este len teraz sa pyr
Sak zas to nezaskodi obcas na Birdz ist , vela ludi tu strelo inych ludi a skamaratili sa napriklad
V nebi alebo ked sa zreinkarnujes tak si to mozes pozriet v spravach
Nemyslel som koncim ako tak s tymto na dnes , len s tym ze chcem pocit komplimenty ale teraz uz asi aj celkovo na dnes
Musim ist spat , chcem vyrast apson 5cm (ROFL)
Ale to viac menej zosrandy , sak ja uz nevyrastiem v mojom veku
Inak vazne preco to vsetci rolujete? jasne ze potom to trva pol hodinu
@majo16 si nestiahol dosť filmov pre nás?
@chajka zapoj saaaa
čo, už sa nemôžeš dočkať letnej rovnako ako ja?
Letnej prípravy. Ale nič, to nám iba od 1. augusta začínajú každý deň dvojfázové tréningy.
Nie prvá fáza je ranný tréning a druhá večerný
Jasné, že máme, prvý týždeň na výdrž...a ďalšie dva na rýchlosť (nie nehľadaj dvojzmysly) To nebudú tréningy s hokejkami, to až potom úplne na konci augusta, nejaké 4 dni
A nie sme 90 kiloví bulovia, ale niekedy mi príde, že máme aspoň podobné tréningy
prajem pekny vecer
Otazka na telo zakerna kto je najlepsi z vasho timu ?
ale koho by to bavilo robiť?
a este toto. toto lubim zboznujem najviac
charlieeeee. wake up charlieeee.
Ale nechce sa mi kvoli tomu pit
To druhe je v pohode , aspon sa to neopakuje tak furt ako nyan
Nie, nepoučila ma (možno tak trochu) ale radšej som tam napísala pozor na dvojzmysly, keďže som ho tam videla prvá
A kto je najlepší, ti nepoviem, lebo florbal je tímový šport, takže je to o celku
ale nič nedržím v ruke, občas zrkadlo
Tak ked ste vzacne vyrovnany zahraty tim to mate dobre , ale vela krat sa stava ze v time jeden vynika a potom nespolupracuje lebo chce slavu pre seba
Ako sa ma Ondro?
zase nie, že by nikto nevynikal, ale je to viac ako jeden človek (@Chibiorange by ti povedala, kto je podľa nej jasne najlepší )
@mm47 Alebo pri jupitery
Inak v pohode Jupiter , ale ten 6kilovy herpes co by sme mali z tych poharov mi robi starosti
Pridem tam pod dom a hotovo
@mm47 no jednoznačne som to ja a ja a moja sestra a ja (@chajka pokladaj sa za jedno z tych ja )
Bol by zo mna dobry motivujuci general? (ROFL)
Podel sa o nejake zazitky
ja som vedela, že tam vlastenecky napíšeš Tarďu, ale tiež si to jasné, že myslím
a nám tú vodu zapli včera
Ale tak tipnem si ze jeden z nich je Peto
som sa prvy krat v zivote vytratila z domu bez vedomosti rodicov o 00:40.
a som sa bala ze ma načapú, ale nic. ani dom som nezamkla.
a som prisla asi o pol tretej a citim sa ako bad girl.
ale nic zle som nerobila. (len aby bolo jasne)
toť moj zazitok
Bol to adrenalin ze? super pocit
na zaciatku velmi. potom uz pohoda a potom obrovsky, ked som vchadzala dnu
nwm. mozno budem praktikovat castejsie. napokon, nemam sa coho bat
Ale potom ked nie je strach , nie je adrenalion
a ja som chcela ist von, tak som sa rozhodla, ze sa nebudem pytat. nemusia vediet
no a z tej brigady. cojaviem. az tak sa o seba nestaram. stale minam ich peniaze. a este budem dalsich 6 rokov.
Presne aj ja si hovorim ako mi lezie na nervy ked sa pytaju kam idem a tak ... ako keby som mal dopredu stanovane ze kde skoncime
Ci dovtedy vobec budes mat tu brigadu ked nie tak ti nic ine ani nezostane
@mm47 no vsak jedine
@chajka vsak ty si to planovala ze to tak napisem xDD
a ta brigada skonci v auguste. potom idem prec daleko daleko do skoly.
a tam nwm ci sa mi bude chciet robit aj studovat naraz. ale ja potom budem vela zarabat. im vsetko vratim RAZ
kazdopadne toto bolo jednorazove. a nwm ci sa to zopakuje.
max tak, ked budem spat na chate.
@magorka dokedy tu budeš?
nehreje ta to pri srdci?
Nebojis sa toho? teda taky stres , nove prostredie a tak
Lebo je mi divne ze si tu 14dni , nespytala si sa kto to je alebo taka reakcia ze nepoznam ju takze mi pride ze vies kto to je , ale mozes byt len kamoska co vie ze kedysi bola na birdzi
@mm47 samozrejme disappointed:rofl)
no asi musim skor pozret profil ako mudrovat
Inak co za cervene krvinky mas v avatare
@mm47 to bolo skarede vies to? :/
@chajka vsak jedine .... nam ju vcera len vypli :/ :/
Nam vypli vodu minule , tak to postupuje po Petrzalke
← this is an image←click
ako je v Nemecku?
Ich habe viele ...otazok
Uz si zverejnila vek?
aj som si zacala vyplnovat profil. a vpolke nwm co sa stalo. a vsetko mi to mazlo spolu s mojimi kreativnymi odpovedami. a uz sa mi nechcelo znova to vplnat. mozno raz este si to vyplnim.
aj ked velmi silno chcem byt vo vseobecnej anonymite
uz som sa tresil co sa docitam
Smola uz vieme meno a vek , este rodne cislo a mozme ta vytunelovat (ROFL) ale nie cosi
No ze ci mas iny pocit zo zivota ked si tam , ale ked si zvyknuta tak nic ja som napriklad mal vo Francuzsku a lepsi ako v SR
A samozrejme aj klasicka uchvatenost velkostou mesta , vecami v nom a tak
@magorka ten smajl pride mi taky iny
najlepsi vylet/dovolenka/prazdniny a to bol november a so skolou(blee)
Od 5000 uz to pojde jak nic Aky film?
@grundig na @18miki18
@1734 - @1736 mna vynechávaš
@18miki18 čakám
6
7
8
12
Ale uz vazne koncim aj ja dobruu
╲┃╭╮╭╮┃╲╲┃Polib mi prdel ! ♥
┗┫┏━━┓┣┛╲╰┳━━━━━━━╯
╲┃╰━━╯┃━━━╯
╲╰┳━━┳╯╲╲╲╲
╲╲┛╲╲┗╲╲╲╲╲
Inak akoze ja nemozem ovplyvnit kto bude mat aky koment
ale veď si lev, kráľ, tak to tu musíš poriadne viesť
Ty chces koment , ona chce koment.... a neviem kto este ja nesom admin
Ako vies ze som lev?
Ved 2000 komentov nam trvalo tyzden a to zaciatky boli slabe.
Odteraz tak 2 tyzdne a je to
Aj xrumka sa snaz este zapoji
tak už len z toho, ako sa tu snažíš sa dalo vypozorovať, že si lev a potom som si to overila na tvojej vebke a minule si to tu komusi písal, že ideš mať narodky mimochodom v ten istý deň ako moja máti
To je pravda pisal som to
Tak dufam ze na narodky tu bude 2500
budeš to mať ako darček od nás všetkých ale hlavne od seba
ah. (ne)vyhoda neznamych uzivatelov. kazdy na nas se*e
budeme mat status megahviezdy birdzu a co z toho? nic , birdz je trapny ale ked uz sme zacali tak to dokoncime nie?
Boze detske bitky , FAIL
ummm. megahviezda birdzu (LOL)
moje TC vzrastlo asi o 20 bodov. -.-
neviem ako dlho bude rast na megahviezdu.
a jo dokoncime. budeme slavni. len dufam, ze nie az prilis.
i dont need attention
inak myslím, že ty si tu známy dosť, na rozdiel od dievčat a mňa
Megahviezda mozno nebudes ale budes znama
Pomerne .... aj majo , magorka , xrumka su znamejsi este
Ale ja sa tesim z mojho negativneho statusu
Dufam ze nie preto ze bol arab si ho hodil
ale tak tebe by sa už patrilo dať nejaký čestný titul: pán tvorstva, uhm birdzu
Koho mas najradsej z toho serialu? ktoru postavu
nie preto , To preto lebo sa mi to bachraté hovado zavesilo na chrbát za účelom zhodiť ma alebo čo.. ale ja som s ním vyjebal
Co znamena bachraty? bachrate ? lebo jeden moj spoluziak sa tak vola priezvyskom .
Zartoval som na ten titul , sak staci mi aj Ing.
to s tou webkou sa mi páči, aj keď by som to asi nevedela spraviť
@mm47 ja a @semham... ťa ponížene žiadame o tvoju úžasnú podobizeň za účelom tvojho uctievania
ja som tak túžila po tom komente, no čo už musím si počkať na ďalší významný medzník
yeah, krásny rok 2012
Ja Homera a Vocka
Inak gratukujem k peknemu vyrociu 2000.
Nie som pripraveny na tolku slavu (ROFL)
ale ja chcem poriadnu fotku, toto nepostačuje, ale sľubujem, že aj ty budeš mať raz takú veľkú sochu....
Ja nemam poriadnu foto , som skaredy
Inak este sme nedali tych 10 000 tak neunahlujte sa
A rovnaku zasluhu maju aj ini
urcite by to bolo prinosnejsie pre nu ako pre mna sa trapit s vymyslanim basniciek
Ale inak suhlasim , ked sa budem hlasit do zamestnania niekde tak k zivotopisu , maturite spomeniem ze ma par ludi uctieva
aaaaaaaaaa! hodim si maslu asi
Inak nebol si vecer nahodou v 68autobuse?
Pochopili ze nemaju dovod na nieco take , aj keby mali nic nedosiahnu ked sa zatnem.
Ale nestavaju sa take veci skoro nikdy.
Nehadz si maslu ignoruj. alebo si to vysvetlite.
ah ved dakedy vazne sa len otocim a odidem, nech ju to prejde. najblizsie nech sa aj rozplace a situacia bude dokonala. ...
som nenormalne nastvana.
Neboj vsetko sa vyriesi
.
No ale ja sa nechcem miesat do vas ale musim podotknut ze druha spomenuta mi nepripada ako keby mala pravo nieco take povedat (ROFL)
hľadaj lepšie tú fotku, musím ju mať
@semhamforas tak ja budem poctená ak pre mňa napíšeš báseň, keď ju mm nechce.... ale tak raz, keď bude slávny, si snáď spomenie, kto ho podporoval už od začiatku
Co s nou chces spravit?
Ja mu chcem usetrit cas ved predsa len je lepsie napisat basen dievcatu ako mne Vazim si vasu nehynucu vieru vo mna ale serte na to
Proste on je taky ....iny
Akoze clovek s holou hlavou kde je vidno ze sa mu to nehodi ako Brucovi Willisovi v takej bunde , a v kanadach , tak prve cloveka asi napadne ze to asi bude bojovnik za prava homosexualov ze?
@chibiorange čo teraz to s Peťom čo ťa jebol o dvere ?
Len nacistov.
Jeden z 10 000 holohlavych je akoze pravy skinhead tak OK priznal povedal som jej ze dobre teda beriem spat neni nacek.
A neriesim , ked niekto chce riesit tak nech mi vyskoci na kokot
aj keď toto pokladám za jebnutosť pretože títo dementi hovoria že praví skinheadi sú S.H.A.R.P. čo je pičovina pretože praví skinheadi sú apolitickí a nešpecializujú sa na bitie náckov
Nech sa kludne politicky angazuje , aj tak nema sancu sa dostat do parlamentu ani nic podobne. Niesme predsa v Madarsku
Rozdiel je len v tom ze punkeri , antifaci maju dovod , maju celkom normalny ciel , nacisti nie.
Prvym menovanym by sa zisla vojna ako chodili nasi fotrovia , nacistom by sa zisla gulka do hlavy koniec.
Da sa aj deportovat ako FR.
Nesere ta ze francuzsko nalozi stovky ciganov do lietadla , autobusu , lode a poslu ich dopice a su hrdinovia a keby sme to spravili mi tak nas cele EU zdrbe ze sme nedemokraticki?
ja už ti jebem aj EU Celý ten Brusel by som podpálil .. tam mal ísť ten Nor
jasne tak zvolme zasratych hajzlov , bastardov co by mali vsetci do jedneho zhnit v base len preto ze mame problem s ciganmi, sto krat sa musim opakovat ked sa pytam ci clovek musi byt pojebany nacek na to aby nemal rad ciganov , na to aby nieco s romskym problemom chcel a aj spravil?
Nezaujima ma co maju v programe , su to ludia ktori by nemali na tomto svete po roku 1945 existovat.
A Skandinaviu si nechaj ked som pocul ze breivika budu riesit az nabuduci rok , aku ma celu a to ze este ma poziadavky tak sa mi zhnusila , obzvlast Norsko.
Ten chuj ich aspon prebral zo spanku ale ta krajina je zajvne este prispaty FAIL podla tych informacii.
Isiel by si do gay baru? semhamforas sa pytal , dal temu
To sa nestane ze? ja si to neviem predstavit
Ja si fukam na steny aby mi uschla farba (ROFL)
Bar ako bar , ked ides pit je to jedno , ked kvoli zenam tak to uz je ine
@mm47 nie on naozaj hodil o dvere mna ale postrach boli moje nechty fakt asi nikdy nezabudnem na tu poznámku "cez prestávku behá a nechtami ohrozuje svojich spolužiakov"
Vies mozno ludia maju uz dost tych istych debilov ktori tu boli od 30. tych rokov , to oni budu navzdy vnimani ako naj. zlo historie a pravom.
Ale neviem kedy si videl , pocul o pripadoch kedy laviciari niekoho napadnu a zabiju bezdovodne
Hovoris o napadnutiach , hej polku maju na svedomi oni ale napadaju tych co si to zasluzia .
Biely maskac , urcite ani vlas na hlave
Ale neverim tomu ze v Petrzalke na neho vybehlo 6 ludi s tycami len tak pre nic
Ja sa snažím povedať že väčšina tých tvojích "zlých bu bu bu náckov" nie je až taká zlá ako si myslíš
Byvam tu 21 rokov a jediny krat som narazil na iste skupiny , to som bol so spoluziakom co je 3krat vacsi od nich.
Akoze este ti co so sebou nieco robia aj nazenu strach ale nejaky soplak 17 /18 rocny co ma ruku ako ja malicek ked sa rozkrikuje tak to je konec
Incident .... to mi pripomina ze raz nejaky debili ukradli inemu kamosovi penazenku , on to nazval ze Atentat (ROFL)
Mozno si myslel ze hned jak zapadne Slnko tu vytiahneme Ak47 , vreca s pieskom a venujeme sa hromadnej prestrelke z okna do okna medzi panelakmi aby sme sa nenudili
To skor na dedine je to horsie , tam ta len tak bez varovania nejaky prepnuty zahorak na disco zastreli , nie u nas
Co ked tam zabludia homosexualne zeny
Podla mna v naj. rokoch by dal dole aj medveda
Ked su zalubene ? chapes v lezbo bare ich budu otravovat zeny , v normalnom muzi co nevedia ze su lezby , v gay bare su muzi na muzov a lezby maju klud to su uvahy (ROFL)
To uz je od vkusu , ked si predstavim Amikov tak sa nedivim ze Vladimir im pride suchy , ked oni maju radi krv a divadlo , Ali bol znamy rychlostou co je zaujimave , Tyson silou uderu co je tiez zaujimave , ale kto tam povazuje pouzivanie rozumu za zaujimave , cize jasne ze sa im dnesny box nelubi.
Netvrdim ze to je uplne onicom ale predsa len som nedockavej natury a viac sa mi lubi ""Bulo styl"" kedy sa neseru a hned si bezhlavom skocia do usmevu.
zhodime sa ze vsetko okrem demokracie je nahovno
Inak ziadne odtrpenie nemyslel som nechat sa nakladat ale drink by som nejakemu kupil keby mi dal zlavu na AXE alebo co
(@mm47 )
ty si sa trafil a pomohol si mi nájsť trošku zmysel toho
a aj myšáčik @laso tu môže so mnou podiskutovať o tom aká som zlá
...ak sa ti to celé načíta ....
to je problém, že tu sa zúčastňuje poriadne tak 5-6 ľudí
Do 1.9.2011 mame 10 000 komentov aj keby co bolo
Aky bol trening?
@katuska8808 no neni to hrozné ?!
awesooome.
Ved kazdeho obcas zlaka pridat len tak nieco a hlavne 8krat zasebou nech je toho viac
Preco smirglovat okna ?
@2228
Nieeeeeeeeeeeee
Ale na to druhe bude treba minimalne inzerat
momentálne spávam so sestrou, ale nie je to žiadna výhra, keďže ona nejako nemôže spávať
Mna nie , to moze byt adrenalin
Inak asi sme tu sami , nikto sa nehlasi do sluzby
Na ako chces namalovat okno:?
ja neviem ako sa tie okná budú maľovať, to nech vyriešia iní, ja si len vykonám manuálnu časť práce
Tak aspon na tej tvojej izbe sa snad budes podielat natru ti ju na cierno a potom budes lamentovat
veď ja sa na nej podieľam, dúfam, že dostatočne
ale preferujem bielu, je to najjednoduchšia farba a zároveň krásna
ale som ready.
pripomente. o com je tema?
Biela je obycajna to nemusis ani malovat
A prihovor sa ku @grundig lebo dvaja ludia vymienajuci si komenty moc rekordu nespravia
tak bolo treba vymaľovať, lebo tie steny boli dosť špinavé, aj od tej slávnej periny a iná farba by ma čoskoro omrzela
Tema nie je bavime sa o mkamkynej izbe
Ale mozme skusit napriklad buducnost , co by ste chceli byt ked budete velky ?
a @mkamka daj si zelenú - upokojuje
ja ked budem velka budem mat vela deti a penazi
Mna napadlo ze si namalujem na steny taky vzor ako tehly
To si mala skor povedat ako som si dal modru
Coho viac ? deti alebo penazi?
mňa vždy niečo napadne, ako by som chcela mať vyzdobenú stenu, ale na druhý deň ma napadne niečo celkom iné, tak sa nikdy neviem rozhodnúť
aaaa premaluj. ZELENA je najviac
Kolko krat si spala na zemi? a preco? som moc zvedavy
Mna napadne jedno , potom druhe a potom chcem vsetko naraz a este neskor potom sa na to vyserem a neriesim.
Dam si zrkadla na kazdu stenu , nebudem vedet kde je sever
Dom s vyhladom , este neviem na ake mesto
2x som tam spala, raz na oslave kamoškiných narodiek, nejako neboli voľné miesta a nenapadlo ma ani do nejakého spacáku sa napchať, hoci ich tam mala prichystané druhý raz som sa tam vysáčkovala sama, hoci tam bol všade dostatok voľných spacích plôch pôvodne som spala s kamošom a kamoškou v manželskej, lenže nejako sa mi zdalo, že ma separujú, tak som sa dala na zem
veď to, že aj ja by som chcela všetko naraz a potom sa neviem rozhodnúť a tak sa na to radšej vykašlem
a asi radsej chlapcov nez dievcata, ale v zasade mi je to dost jedno
a ja chcem tiez velku zahradu, kde budem mat traavu a mozno bazen.
mesto praha alebo Zurich.
@mkamka a preco prave jahody?
@silwesa to som si raz povedala, keď som u nás doma oberala jahody, že presne oni sú to, čo chcem mať raz v záhrade
Ja som spal na zemi ked sme mali dozvuky po stuzkovej , kamaratov pes po mne slapal v noci parchant
Raz na kamennej dlazke pred kancelariou kamosovho otca
Treba byt razny a povedat hento chcem a hotovo , nemenit uz potom
Bazen fajn , zahrada fajn ale radsej ten Zurich
Alebo Tijuana
Najlepsie su male lesna jahody , mnaam
nemyslím, že by to bolo tým o tom kamarátovi všetci pochybujú o jeho orientácii preto vždy keď nie je voľná samostatná posteľ, ľahnem si k nemu
si si mal toho psa strčiť pod hlavu, nech nie je taký drzý
keď ja som vždy taká nerozhodná a tak to aj potom vyzerá ale to je už o inom
Mozno je to zamer , aby ste pochybovali a rano sa zobudite a uz nebudete pochybovat
Ten pes je tusim pitbull , vazi skoro tolko ako ja ale dal som mu pastou do boku omylom lebo som si myslel ze to co je na mne nalepene bol jeden kamos a to bol ten pes
Na druhy den rano ma dokusal do ruky , este ze som nemal svoju mikinu
Ten pes je pitbull , ale je hravy prestal byt ked som mu dal omylom pastou do boku ked som si myslel ze je to jeden chalan co sa na mna tlaci
Diky Birdz pojebany , ze pisem ako chuj a potom sa to pokazi.
ja asi radsej praha, lebo nemam prave chut sa ucit dalsi jazyk,. plus v tej krajine by som stale bola ako pristahovalec (moj nazor)
Ale asi len ja som taky......neskromny ze som pocital tak s 60 minimalne milionmi
Aj cesi by ta tak brali
určite to nie je zámer mne sa s ním spalo veľmi dobre a ráno som nezapochybovala
hravý pitbull? to znie nepredstaviteľne ja by som sa bála byť tam s tým psom to ako ho napadlo vziať také zviera so sebou?
Mozno ten pes nevie ze je pitbul , mysli si ze je pudel alebo co
No to bolo tak ze dozvuky boli u toho kamarata v doma , teda tam kde byva nie na chate
a ako jasne ze by brali ako pristahovalca. ale po rokoch uz nie az tak. a lahsie sa naucim cesky. mozno uz aj pocas studia.
a keby ze robim nanejakej klinike or so. lahsie clovek zapadne v CR ako inde.
Bavime sa o eurach?
Cesky uz vieme vsetci , nie uplne 100% ale urcite dost na cokolvek , pracu a tak ...
Lenze ked uz raz zapadnes vo Svajciarsku budes sa mat lepsie ako v CR , oni na tom niesu zas bohvie ako
tak teda 1Mil € by sa asi dal. za niekolko (desiatok?) rokov.
nj. ale nedaju to az tak pocitit.
bola som v USA 10mes. a aj ked som vedela fakt super po anglicky (co aj oni potvrdili, aj certifikat mam) a aj ked tam bolo xy roznych rás a pristahovalcov. a aj ked sa tvaria ako "krajina neobmedzenych moznosti", tak ta stale brali ako pristahovalca aj tych mexicanoch. o rasovom napati ani nehovorim (jasne ze zalezi na oblasti). mexicania vs. cierni vs. bieli vs. aziati.
cize v europe sa citim najlepsie. a svajciari su sami o sebe velmi dobre si zijuci a isto je strasne vela dalsich ludi zmyslajucich ako ja (ty) z postkomunistickych (resp. balkanskych) krajin, ktori sa tam chcu pristahovat s vidinou lepsieho zivota. a pokial by som tam nesla ako nejaka super vedkyna (doktorka, etc.) tak by som nikdy nemala taku zov uroven ako oni. lebo aj oni uz zacali riesit pristahovalectvo, lebo doteraz boli az prilis benevolentni.
pre mna PRAHA alebo BRNO. (ked vazne realne rozmyslam).
inaaak preco nemas fotku?
Inak kto mi poradí fajnový film ?
a tiez zalezi v akej mene mas peniaze ulozene (aj ked to je viac menej o nahode, pokial s nimi kazdodenne nenarabas - na fondoch alebo podobne), pretoze to moze velmi kolisat.
taktiez si myslim, ze ked utrafis dobre obdobie, tak sa oplati investovat aj do nehnutelnosti
@tobje pozri si Fracture
a jo vhodne obdobie bolo a este bude. vsetko to kolise.
a mna celkom zaujala aj idea fondov a akcii. ked skupujes, sledujes vyvoj zahranicnych trhov. predavas a vlastne tvoje peniaze "ohybas" podla momentalneho stavu.
a viem, ze nesuhlasis (neoblubujes! s bankovkami, ale z kratkodobeho hladiska ta mozu vyniest vyssie nez to zlato alebo iny cenny kov
Ale nikdy ma ani nelakalo byvat v USa , na dovolenku by som urcite isiel ale byvat skor v Kanade
A prave preto som teoreticky hovoril o takych sumach ....keby si mala miliony tak si PAN a je ti jedno kto ta ako bere.
Ja rad verim ze aj ta Kanada je realna , bez milionov samozrejme
Mne pride ta Praha , Brno , cele Cesko ze naco sa budem stahovat je to zas to iste ako tu , takmer na vlas rovnaka kultura , ludia vsetko
+-------------------------------------+
|Keď vystrihneš tento kupón |
|Možeš si kúpiť nový monitor|
+-------------------------------------+
/▌
/ Toto je Šani..pošli ho ďalej nech tie dve pi*e z reklamy vidia že je na nete
problém je v tom, že on ich má dnes, takže mám na to už len 9 hodín, aby sa to podarilo...
Treba chytit druhy dych
....pretože len ty môžeš vykonať v tomto svete veľké veci....
želáš si na ne niečo konkrétne?
@mm47 šicko naj
ale tak ako to robíš, že si taká zlatá?
páčilo sa ti moje blahoželanie?
sorráč, že tu stále dávam piesne, ale nwm ako inak sa zapojit do konverzacie.
kedze take blahozelanie ako @mkamka dala @mm47 sa neda tromfnut.
ako sa mate dnes? resp. pocasie vo vasich koncinach? uz lepsie?
dojde to raz aj na vychod?
počasie u nás na chladnom severe o ničom ako doteraz, ale aj mňa by zaujímalo ako je to v ostatných častiach tejto krajiny
to bude tvoje sídlo?
teší ma, som Majka
už sa teraz budeme poznať
Uz niesme cudzi , mozme ist na Neuschwainstein
Vidis dobry napad spravit si z toho sidlo , urcite mi to prenajmu jak nejaku garzonku
ty si to nemusíš prenajímať, tebe to dajú, len čo tam vojdeš.... oni vedia, kto je tam pán
Netusim kde to je Ale asi to kuknem na google
Ukazem im vytlaceny obrazok tohto fora a hned ma pustia co?
tak hľadaj, to ma zaujíma, kde to je...
nie, oni len čo ťa uvidia, spoznajú kto si a pustia ťa
Je to uplne na juhu pri hraniciach v Bavorskych alpach niekde
Nerbo zo mna celebritu
@silwesa a odkiaľ si z východu ? ak sa môžem opýtať
Dobruu
Michalovce su to.
naco je to potrebne?
odkial si ty?
na nič to nieje potrebné
Ja som z Ke
alebo to bude tým, že v zime sú vhodné podmienky na plodenie detí, dlhé studené večery....
mala som ich pred 44 dňami, nepýtaj sa ako to viem, lebo ja som to nerátala a hej mám to v profile, to je logické
hej treba sa nejako zahriať
oo ehm tak všetko najlepšie aj keď asi trošku neskoro oka tak kto to rátal ?
no logické áno ale či aj pravdivé
To je moja vzdialena rodina
kazis dobre meno
@silwesa budeme sa tváriť, že sa nič nestalo veď keď tu bude tých 10000, tak si to snáď nikto nevšimne
ďakujem, radšej neskoro ako nikdy
prečo by som mala klamať, kedy som sa narodila, som na ten dátum hrdá
Ludia robite mi radost zvlast @semhamforas
Ale po mensom spame by sme to mohli trochu zaplnit nejakou temou
Snazime sa duchaplne debatovat
Stale si v Deutchlande?
Inak keby sme si kazdy vyskusali aspon polku z toho co semhamforas tak bude zrazu 6000 ani sa nenazdame
Asi sa dam do vasho timu zisiel by sa mi beh
Nepoznas nahodou Filipa Trnovca?
Ale o tvojej chuti viem
V takej rychlosti musi byt aj oproti letiaca mucha ako šupa zo samopalu , davaj si pozor
tu nejde o spam, ale o to urobiť rekord a keď občas niekomu prepne, tak to ide hneď rýchlejšie
Pekne piste s lasom , magi a zachvilu budeme v polke rekordu
Idem ja behat tak zatial pozdravujem forum cele
@mm47 fuj! aaaaaa, nerob! chrústy :/
A pavuky?
Teraz este spamovat mozme ale ku koncu nie nech neni vidno
@magorka
najdiabolskejsie zo vsetkych su MRAVCE.
a to nacitavanie pojde uz len pomalsie, ze?
tak to musíš všetkým povedať, aby potom moc nespamovali, len neviem ako zo seba dostaneme toľko zmysluplných a duchaplných príspevkov
len spokojne ja sa neponáhľam
nz aj keď už neviem o čom bola reč
to len tak že keby náhodou a je dobré že si na to hrdá
@mkamka
@magorka
zdravííím všetkych.
ake mate pocasie? (som TT viem)
Aj ja ta zdravim ale pocasie nestoji za rec , je pekne a u vas?
Ako bolo v praci? Inak ponukate aj vylety do Turecka?
Nehanbi sa a zdover sa nam so svojimi chutami napriklad ja mam vzdy rano chut na .... jedlo
Mohla si aj tak sa zobudzam vzdy skoro rano a aj tak potom este idem spat
u nas bolo celkom pekne. sluníčko. a tak
inak my neponukame zajazdy, len info o najblizsom okoli.
ale preco prave turecko?
ideem 20teho
Ano viem si predstavit , kazdy mava tie chute hned z rana
Ty Malkin
aj u nas , konecne teplo , co za par dni zas pominie
To ako pridem k vam do kancelarie a mozem sa akurat spytat na okolie?
Napadlo ma Turecko lebo chcem ist do Carihradu a milujem kebab , chcem skusit original turecky
uz len 73 a mame 4000
Taj ci
sorry
@semhamforas beriem si priklad od teba
a súhlasím so @magorka keď robíš spam netaguj
@mkamka uz sa nestane
ceni sa kazdy koment
to je tak, ked ma clovek nedostatok spätnej vazby
ale vzbudilo to pozornost -> ucel splneny.
inam mňa to už tiež nebaví. len občas mám takú chvíľku
Ludia sem uz nechodia , nekomentuju , potom to tu zyva prazdnotou a dopadne to takto
Ale nevzdam to , aspon to druhe naj. forum musime prekonat 5600 je uplne maaalo
@xrumka To je pokrok , nabuduce bude mozno aj 8000
Kde si na dovolenke?
ako ste sa dnes/včera mali? robili ste niečo zaujímavé? dajte aspoň info o počasí alebo čo dnes máte na obed
Vcera bol celkom slusny den , aj horsie som uz zazil.
Aspon som si vecer pozrel Ferka Mikloska vo Wipeoute
Prave sa snazim presvedcit telo ze uz je pripravene na trening a na obed budem mat nejake maso s ryzou , snad som tou nevelkou vyrecnostou podnietil inych
Ale tu sochu si asi nezasluzim , lebo dlho som to tu zanedbaval a ked prisiel prvy utok lenivosti a nechute sa tymto dalej zaoberat tak som tomu podlahol
ako to, že si mal slušný deň a zároveň hrozný? to nedáva zmysel
tak ja som to tu vzdala už na začiatku, ale potom som sa opäť vrátila, ale ty už nesmieš mať žiadne návaly, aby si to tu viedol aj naďalej...
a tá socha nebola za to, to len uznávam tvoju veľkosť...
Nehovorim ze slusny a hrozny , ze bol celkom fajn lebo som zazil aj horsie
rad sa pridam do klubu velkych k Alexandrovi , Petrovi , Karolovi , Konstantinovi
Ale nieze zavolas remeselnikov ked budem zrovna šťať a tak ma zvecnia
tuná prší od včera 21:30 približne...
moj zivot zacina byt nudny. taky vecer-sedim-doma nudny. uz chcem 20 a potm chcem uz vysku.
a momentalne v som v robote. -> nudim sa
len ja dokelu neviem, čo bude na obed... teda snáď už niekto začal variť.... ale tie palacinky by som si dala vždy rada
No tak daj nejakú tému vidím, že teba to ešte stále drží
nech ľudia vidia, že nie všetci vodcovia boli neosobní a nedobytní, ale že mali aj ľudské potreby
myslíš 20 rokov a potom odísť ďaleko od domova?
-tak navar ty a budeš vedieť... a tie palacinky no už sa teším (aj keď niesom veľmi na sladké )
Tema je taka ze preco by v modernej dobe mal chalan vsetko vymyslat a nie baba
nebolela ťa hlava už predvčerom? nebude to niečo vážne
veď som si istá, že už niekto varí, ale to by som musela zbehnúť dve poschodia a takto skoro ráno, no komu by sa chcelo...
neviem ci by som vedela tak dlho cakat az do 20
-aj predvčerom neviem to je jedno už to radšej nechajme hlavne že ráno je už dobre
-skoro ráno vidím že niekto prázdninuje naplno
ze ako som sa mal vcera(alebo skor predvcerom)? bol som na rockfest alternative...musim uznat,ze tu na okoli mame celkom fajne kapely pokial ide o mna,tak som sa mal fajne mierne zablateny,ale stalo to za to sice som omeskal niekolko autobusov,no nakoniec som sa dostal domov(kukal som rano pred 6 busy u kamosa v niznej a jeden mi mal ist tak za polhodku a tak som si lahol na gauc,ze pockam 20 minut a pojdem...no i nezaspal som? - vies ako posledne 4 dni boli plne akcii a za 48 hodin som spal dokopy 4 hodiny este aj vcera pri pozerani harry pottera som polovicu prespal,cize dnes pozeram este raz ) ...a nieco zaujimave? ked sme boli na tom rockeste,tak kamosky tam mali stan ale zmyzli im koliky, co drzia spagaty, aby stan nespadol...tak sme zapichli do zeme prazdne flase ono to normalne drzalo ten stan v pohode
a obedovat dnes budem kurca s ryzou
a na obed zeleninová polievka
ako, ja som šla spať o jedenástej a vstala o desiatej, ale strašne zle sa mi spalo, sestra trieskala do pol druhej klávesnicou, čo mne nevadilo, ale keďže sme tam spali traja, tak som ju vyhodila z jej izby a ona sa presunula na notebook, ale aj tak tá noc bola hrozná, strašné teplo, strašné sny...
hej no ja by som tiež pri tej klávesnici nezaspal... ja potrebujem ticho na zaspatie inak nezaspím ani keby neviem čo... strašné sny ,? no hej teplo ale aj na to sa dá zvyknúť
ale ja som zaspala! len keď som sa prebrala a spýtala sa L, či môže spať, tak povedal, že nie, tak som ju poslala preč
teplo som nejako prekonala, ponožky dolu a perinu tiež
napríklad som sa riadne strhla, keď ma niekto v tom sne tak zdrapil...
inak napísala som nový blog, ak chceš môžeš si ho prečítať.... (poznámka k nemu: naozaj svieti a vidím ho)
@mkamka
@tobje
@magorka
male pripomenutie.
zdravim vsetkych.
viem, ze toto forum uz neziska svoju zaslu slavu, ale mozme par komentov
TEMA:
aka je vasa najoblubenejsia instrumentalna hudba (t.j. bez spevu).
podla moznosti depresivna.
vdakaa
mne to načítavalo aspoň 15 a to sa mi nezdá až tak dlho
a to nehovorím o tom, že si chcem pozrieť "novinky" a je tam nadrbkaná do aleluja len tá tvoja "užasná" veta
ale dakuje sa.
si (sme) uz najlepsi?
@ virtualgirl @ mousisitka už zas funguje
@ grundig