Zaujímal by ma váš názor na energetické nápoje. Zdravotné hľadisko a tak podobne..Pijete ich? ako často? aké najčastejšie? - neberte to ako pokus o reklamu.. proste sa vyjadrite..
Cez školu ich pijem dosť často, dokonca som presvedčil bufetárku aby ich tam predávala Ráno keď je písomka potrebujem nakopnúť a to sa o káve s automatu povedať nedá takže som odkázaný na energetické.... naviac mi chutí Powerking, dobrý je ale aj Red Bull a Erectus....
@peter_piper vazne? a v tedyx t aplechovicka stala asi desat sk....no u ans je ho vzdy dost ale je taky parady (ine som nemala nemam ako porovnat) ta si ho veru budem rpedsa len do tej skoly kupovat xD
zvykol som to pit, kupoval som si hlavne velke balenie (1 L) ked som sa ucil na skusky alebo v den skusky , vyskusal som ich vela aj redbull ale ziaden ma mna nemal "enrgeticky" ucinok, niekedy skor naopak ma uspaval, a vsetky chutili rovnako ci to bol redbull alebo crazy wolf, ale musim povedat ze dost dobry bol V 12 kedze bol bez bubliniek
ale uz dost dlho ich nepijem (naco za to vyhadzzovat prachy ak to nema na mna ucinok)
No ja som ich teraz trochu obmedzil... To bolo o nervy,rano pokial clovek zacne makat stihne dve kavy : 1.doma, 2 v praci pred 8.00, Kick o 10.00 + coffe, Kick o 12.00, 15.00 coffe, 17.30 coffe = spanok v prdeli = rychla cesta pod drno....
Teraz ( max. 2-3 kavy denne, preferujem max. dve, bez energy drinkov ) = spokojnost
Som ani nečakal že sa tu takto rozbehne diskusia o ´´energeťákoch´´ ... tešte sa na zajtrajšiu diskusiu.. schválne neprezradím, že o čom bude.. ale vedzte, že to bude mať dočinenia so stravou.. veď tieto odpovede snáď budem môcť použiť v ojom študijnom odbore - výživa ľudí...
@yebo neviem ako vy ale my mame v automate iba kavu bez kofeinu a energetaky u nas nepredavaju v bufete lebo to maju zakazane... tak chodim do obchodu oproti skole
Pijem obcas Red Bull, UP, Hell (Ak nechcem v skole na nultej spat a ak sa potrebujem zobudit po "nocnej" slight_smile:
@tomas asi si jedinecny pockaj budem v blave,zorganizujem tam birdz stretko,ty prides a ja ti kupim red bull a ochutnas ho,dobre?
a k otazke - pijem energeticke napoje,ale nie casto,malokedy,aj ked som sa do noci niekedy ucievala,nepila som,iba cez maturu jeden redbull a jeden na prijimackach,ale etraz cez leto sem tam si dam,zabudla som nazov,ale je z lidla a je fakt dobry a stoji asi 50centov maju modry,zlty a fialovy (ribezlovy),mnam
Energeťáky veľmi nepijem, včera som frajerovi uchlipla (teda ak to bol energeťák a nie niečo iné ) z nejakej údajne energetickej žbrndy a nechutilo to zle, ja však dám prednosť kofole
Môj bývalý spolužiak pil energeťáky ako vodu, za 7 hodín bol schopný stiahnuť aj 5-6 a nejako to na ňom nezanecháva následky. Aspoň zatiaľ.
@M@trixx to je pravda.,. to mas aj ked pijes kavu stale. to nie je tiez dobre na srdce..ked raz za čas..ok ale ked furt a nevydrzis bez toho tak to uz je zle..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
raz bolo mlieko zdrave, potom nezdrave, teraz je myslim zase zdrave
potom boli mineralky zdrave, potom nezdrave, potom urobili light, ktore maju byt zdrave ( moc neverim, ze by tam bol nejaky rozdiel )
takisto to bolo s kavou, alebo cokoladou...
keby sa mam riadit podla toho co ti skveli "vedci" kazdodenne zistuju, asi by som zdochol na hlad a smad...
pijem a jem co mi chuti, ci nieco je, alebo nieje nezdrave neriesim
Je tu niekto ďalší, kto sa bojí energy-drinkov?
ale uz dost dlho ich nepijem (naco za to vyhadzzovat prachy ak to nema na mna ucinok)
Energy colu či jak sa to do cholery volá, to neodporúčam kupovať, je to totižto úplne grcné, ja som to zahodil minule.
No ja som ich teraz trochu obmedzil... To bolo o nervy,rano pokial clovek zacne makat stihne dve kavy : 1.doma, 2 v praci pred 8.00, Kick o 10.00 + coffe, Kick o 12.00, 15.00 coffe, 17.30 coffe = spanok v prdeli = rychla cesta pod drno....
Teraz ( max. 2-3 kavy denne, preferujem max. dve, bez energy drinkov ) = spokojnost
sú to žbrndy s kopou cukru a mne osobne vôbec nepomáhali,skôr som z nich zaspávala
silná káva je neporovnateľne lepšia
v drinku je to fajn dakedy a pit ich len koli chuti a stale nie je vobec vhodne podla mna
Pijem obcas Red Bull, UP, Hell (Ak nechcem v skole na nultej spat a ak sa potrebujem zobudit po "nocnej" slight_smile:
Ja si dám energy (čapovaný( keď som vonku.
Inak ako extra zdroj energie to na mńa nepôsobí.
Raz som sa nadránom(cca okolo jednej-druhej) išla učiť, ale bola som fest unavená, tak som si dala energy a haluz bola že aj tak som zaspala jak bábo
a k otazke - pijem energeticke napoje,ale nie casto,malokedy,aj ked som sa do noci niekedy ucievala,nepila som,iba cez maturu jeden redbull a jeden na prijimackach,ale etraz cez leto sem tam si dam,zabudla som nazov,ale je z lidla a je fakt dobry a stoji asi 50centov maju modry,zlty a fialovy (ribezlovy),mnam
Môj bývalý spolužiak pil energeťáky ako vodu, za 7 hodín bol schopný stiahnuť aj 5-6 a nejako to na ňom nezanecháva následky. Aspoň zatiaľ.
A fakt by ma zaujimalo, kde ludia ako @tysha @poppy1104 @kokinka hentake bludy, jake tu pisu...
» www.restartdrink.com/sk/the-pure-ene...