pokial viem tak klasicky obvod penisu je 15cm (priblizne v strede pohlavneho organu)co je v priemere 3,6cm a cim dalej ide tam tim sa moze zhrubsovat takze fakt kde si to meral chlapce?. samozrejme, ze zabudol udat aj dlzku co je tiez dolezite
@87 ako ona ke zena,ona moze posudit co je pre nu ideal,ak povie desat bude to desat,ak povie dvadsat bude to dvadsat,ked budu pchat tebe kkty do zadku potom mozes hovorit co je ideal a ak si chcel nepriamo poukazat na velkost tvojho "borca" myslim,ze tym sa intelekt nemera
@88 ako mam rad typov co poukazuju na muznost velkostou a hrubkou svojich penisov,od teba som cital aj ine prispevky,by ma zaujimalo ako by si sam seba charakterizoval
Salis a si myslis, ze to tu niekoho zaujima? Nanajvys si tu tak vsetkym na smiech. Takymto forom si asi nieco kompenzujes.
Zatoze ho mas "5 cm", tak to neznamena, ze nebudes hrozny posteli. Pozri si » www.spovednica.sk/detail.php?stat... a do buducna si zober z toho priklad, najma z tych rad.
ja mam 4,4 ... hmm ale ono sa to takto neda pocitat kedze to nieje kruznica... no ale budis... no a ked je koncom siroky 54mm tak to ako dospeli k takemu cislu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
ešte si tu zabudol udať jeden dĺžkový údaj
Radsej budem mlcat,lebo..
si predstav ze keby si chalan a rozoberaju tu tvojho vtaka :!no jak by si sa citila???..
Boze..Bara s tou poslednou vetou si ma uplne dojala!Boze..daka som precitlivena z toho tehotenstva:´ ´ ´(
@42 ja som inak celkom prajna bytosť.. len ma to baví
ja som tu asi jedina co ho obranuje ..chudak taku zataz nosi medzi nohama
Nechces si zalozit klub obrany?
potom ja ho vobec nepoznám keby dač ..
@59 css ja chodim s baarculiq,tak o com?
@63 čítala som.. ,tu
@88 ako mam rad typov co poukazuju na muznost velkostou a hrubkou svojich penisov,od teba som cital aj ine prispevky,by ma zaujimalo ako by si sam seba charakterizoval
Zatoze ho mas "5 cm", tak to neznamena, ze nebudes hrozny posteli. Pozri si » www.spovednica.sk/detail.php?stat... a do buducna si zober z toho priklad, najma z tych rad.
alebo zoberie krajcirsky meter odmera obvod a vypocita si d = o / 3.14
no tych 5cm je ze dost