Boha také témy, každý má svoj názor ale @ mrnesmely ako vieš že katolíci vnucijú svoje presvedčenie iným to je chujovina ja som katolík a verím v boha a nikomu to nevnucujem každy ma svoj rozum... a @ pernik prečo by mali byť kresťania sprostý?? su to normálny ludia ako ostatný... zato že veria v Boha sú sprostý?? trošku sa zamysli čo pišeš
@pernik ja som ateistka ale nikomu to nevnucujem, nikoho sa nesnazim presvedcit o svojej pravde (aj ked som si ista že ju mam)... keby som to robila, tak nie som o nic lepsia ako jehovisti
@mischko07 a ty moj zlaty sa najprv nauc že za mnoznym cislom je makke i
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@pietro93 Rakovina sveta je kresťanstvo a pár iných náboženstiev
nebyť hlúpej viery, máme tu lietajúce auta
a rakovinu máš možno tak jedine ty..
@kxxe
Ateista môže mať kľudne vlastnú teóriu, verí proste v to, že nič vyššie nad ním nemá moc..
Pokiaľ vás kresťanov vie nasrať takáto kokotina tak vás považujem za ešte sprostejších ako som si myslel...
@mischko07 a ty moj zlaty sa najprv nauc že za mnoznym cislom je makke i
@ pernik Pokiaľ vás kresťanov vie nasrať takáto kokotina tak vás považujem za ešte sprostejších ako som si myslel...