Niekomu by som povedal že ho milujem.Nie to by bolo kruté,výčitky svedomia by mala.Tak by som sa utiahol na tiché a pekné miestečko a čakal by som na posledný výdych...
vynadala by som ľuďom čo nemám rada.. a kvôli ktorým som sa cítila zle...
ľuďom ktorých mam rada by som povedala, že ich mam veľmi rada a že mi budu veľmi chýbať..
rodičom .. že boli tými najlepšími...
MOJEJ LÁSKE, ŽE HO NESKUTOČNE MILUJEM !!!!!!!!!!!!!!!!
a triednej učiteľke že bola ta najneschopnejšia osoba ktorú som kedy poznala....
........myslím že som na nič nezabudla..
Prešiel by som na nižšiu formu správania (regres) spôsobenou frustráciou. (nevšímajte si to, včera som mal test z psychológie :/ Každopádne fakt neviem, čo by som spravil, len viem, že by som bol frustrovaný a rozumné by to určite nebolo
povedala by som rodicom, ze si zelam, aby dali suhlas na darovanie mojich organov. rodine a priatelom by som naposledy zopakovala, ako mi na nich zalezi a popriala im vela stastia. a nakoniec by som urobila este jednu hroznu hlupost, ale to si radsej necham pre seba.
Strelil by som si zopar panakov whisky, nakopal niekomu prdel, schuti by som si zakrical, pustil si nejaky dobry song a odobral sa pravdepodobne niekam, kde by moje telo nenasli.
ja by som napísala list..a sadla a uvarila kavu.. proste nic zvlastne.. ale mozno by som povedala byvalemu nieco co by sa mu nepacilo..a jeho terajsiu frajerku by som oplula a povedala ze mi vobec nevadi ale nech uz nikdy na nikoho tak nezazera,,..
@27 možeš to vdychovať aj každú chvílu pokial sa ti tá flaštička neminie pri tanci to má tiež super účinky lenže vždy som z toho vdychovania mala podráždený nos niekolko dní predsa len je to chemikália nejaká
Rozvalila by som sa pred pc, žrala by som hranolky, čokoládu, pizzu a také také vysokokalorické jedlá a skočila by som do bazéna a kúpala sa tam v oblečení
20minut? to je dajak malo, to uz vazne by som nic nestihla...mozno by mi nesiel bus do mesta takze by som ani nikomu nic nestihla povedat, rozlucit sa...napisala by som im sms, ale zrejme by to nebrali vazne..tak aspon by som sa upravila, pekne obliekla smiley:.), poslednykrat by som si dala nejaku fajnu cokoladu a este par veci..a isla by som aspon niekde von, u nas nie je velmi pekne prostredie na zomretie
mno odišla za jedným človekom a zrejme behom pretože kým by som tam prišla už by som bola mŕtva a povedala by som mu hmmm...neviem, rozhodne niečo pekné....ach tá diaľka
@41 mna aj bez toho alkoholu, no skratka nic moc skusat to cez velku prestavku v skole ale nastastie to celkom rychlo preslo, aj ked ta chvilka po tom naozaj stala za to
Don't remember where I was
I realized life was a game
The more seriously I took things
The harder the rules became
I had no idea what it'd cost
My life passed before my eyes
I found out how little I accomplished
All my plans denied
So as you read this know my friends
I'd love to stay with you all
please smile when you think of me
My body's gone that's all
A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free
If my heart was still alive
I know it would surely break
And my memories left with you
There's nothing more to say
Moving on is a simple thing
What it leaves behind is hard
You know the sleeping feel no more pain
And the living all are scarred
A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free
Please smile, smile when you think about me
A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free
isla by som za svojou laskou..
no ten je odo mna cez tyzden 3 hodiny cesty z coho vyplyva, ze by som musela umierat bud cez vikend abo by som umrela vo vlaku
preto som rozmyslala aj nad moznostou ist sa opit, lenze na co sa budem opijat v posledny den svojho zivota? vsak som to robila uz velakrat
chyba mi niekde moznost: zdrogovala by som sa k smrti
20 minut?napísal by som odkaz ze som zomrel statočnou smrtov v ukrutnom boji s neakym prekliatym zlosynom.potom by som si zapálil (nefajčím) čítal by som si E.A.POA a jeho Havrana.pustil by som si neaku vypalovačku od AC-DC, Pink Floydov. High Hopes,- Queenov a ich -Bohemiu,asi by som si v poslednych minutach dal aj jeden otčenáš,a dočítal by som.
A má duše z těchto stínů, jež se chvějí, padajíce,
Nevystoupí - nikdy více! - nevermore!
sla by som za ludmi na ktorych mi najviac zalezalo a povedala im to bez ohladu na to co si myslia a co citia, myslim ze by som iba vtedy dokazala povedat vsetko co chcem...spravila by som vsetko aby to bolo najkrajsich a NAJPRAVDIVEJSICH 20 minut mojho zivota...
jako. Lahko sa o tom...
Jedine, co ma vsak napada a zda sa mi najpravdepodobnejsie je, ze (v pripade ze by doma bol) by som si otvoril Citrus, vytiahol Marsku, posadil som von (v idealnom pripade, ze by bolo vonku teplejsie), zapalil a vychutnaval posledne momenty.
Ale mohol by som aj plakat a rozmyslat nad svojim zivotom. Ale nechcel by som poslednych 20 minut tak kruto zahodit...
A napisal by som dopis
20 minut je kurevsky malo, keby aspon 2 dni tak ryhlo predam setko co mam a dam to niekde do domovu alebo tam kde to bude treba,a cez noc by som pocuval INE KAFE a pisal listy pre kazdeho na kom mi kedy v zivote zalezalo...
Kks, prečo rozmýšlať nad poslednými minútami? To je blbosť, aj tak, keby som sa to dozvedela, určite by som robila podľa toho, ako práve v tej chvíli chcem a nie, tak ako som si to naplánovala... a možno by som sa len rozplakala, sadla do kúta a čakala... Ale dúfajme, že je eštee času dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
ľuďom ktorých mam rada by som povedala, že ich mam veľmi rada a že mi budu veľmi chýbať..
rodičom .. že boli tými najlepšími...
MOJEJ LÁSKE, ŽE HO NESKUTOČNE MILUJEM !!!!!!!!!!!!!!!!
a triednej učiteľke že bola ta najneschopnejšia osoba ktorú som kedy poznala....
........myslím že som na nič nezabudla..
a napisala list na rozlucku...
A rozhodne by som vtedy nikomu nepovedal nič zlé.
a toto "išiel/la by som za svojou laskou"
Don't remember where I was
I realized life was a game
The more seriously I took things
The harder the rules became
I had no idea what it'd cost
My life passed before my eyes
I found out how little I accomplished
All my plans denied
please smile when you think of me
A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free
If my heart was still alive
I know it would surely break
And my memories left with you
There's nothing more to say
Moving on is a simple thing
What it leaves behind is hard
You know the sleeping feel no more pain
And the living all are scarred
A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free
Please smile, smile when you think about me
A tout le monde
A tout mes amis
Je vous aime
Je dois partir
These are the last words
I'll ever speak
And they'll set me free
no ten je odo mna cez tyzden 3 hodiny cesty z coho vyplyva, ze by som musela umierat bud cez vikend abo by som umrela vo vlaku
preto som rozmyslala aj nad moznostou ist sa opit, lenze na co sa budem opijat v posledny den svojho zivota? vsak som to robila uz velakrat
chyba mi niekde moznost: zdrogovala by som sa k smrti
A má duše z těchto stínů, jež se chvějí, padajíce,
Nevystoupí - nikdy více! - nevermore!
Jedine, co ma vsak napada a zda sa mi najpravdepodobnejsie je, ze (v pripade ze by doma bol) by som si otvoril Citrus, vytiahol Marsku, posadil som von (v idealnom pripade, ze by bolo vonku teplejsie), zapalil a vychutnaval posledne momenty.
Ale mohol by som aj plakat a rozmyslat nad svojim zivotom. Ale nechcel by som poslednych 20 minut tak kruto zahodit...
A napisal by som dopis