ľudí čo mám v priateľoch, pár ďalších, z ktorými sem-tam prehodím slovko ako @sarah_whiteflower a @antifunebracka , zvláštne indivíduá ako @zajko30 a aj pár ďalších, ktorí majú zaujímavú tvorbu resp. názory @grietusha , a hoci niektorí by sa možno vzájomne nezniesli, tento problém ostáva len v teoretickej rovine, pretože pravdepodobnosť toho, že by som sa k niečomu takému odhodlal je takmer nulová
nejako extra nechcem z birdzu nikoho spoznať. No zaujímavý ľudia by určite mohli byť @zajko30 ktorý mi už raz sľúbil že so mnou zájde do apollonu potom @mm47 vyzerá ako fajn chlapík, @majo16@v3nty@aguri500 a to sú asi všetci ktorých by som chcel stretnúť.
plus @thatzooey ,@nathalicatko ,@smajl0 (po dlhšom kontakte písomnom,kt.musím obnoviť!),@medicus ,@eraser (no už len vidieť a počuť live tvoju tvorbu!),chcelo by to ešte dáku babizňu!
no,a ešte @semhamforas (už len preto,aby sme si precvičili tú taktiku s číslom).
jo,baba!: @ladyfox a možno @popolcek (ale tu by som zrejme cítila rešpekt) a ešte (bože,kde sa toľko ľudí berie ) @flussica (som od teba na skok,cha cha,je treba sa báť! )
@nathalicatko a ja som si ten tvoj koment prvý až teraz veru všimol ale tu tých chlapov okolo seba máš teda, sa ani nedivím, že si si nespomenula a za zlé ti to skutočne nemám ani v najmenšom
tak, no...ja sa fakt nerada stretávam s ľuďmi z netu pokiaľ to nie je nevyhnutné, ale sú osobnosti, čo ma zaujali, ako napríklad @bizbilio@nessiee@eveve@nathalicatko
a potom samozrejme nesmiem zabudnúť na malého miláčika @madnesshouse
@purpledrug666 no omg na to sa neda zabudnut a na teba jak si skakala na tej bakule urcite ked budes v BA daj vediet a pojdeme niekam, je malo ludi co sa tak smeje ako ty
no a ešte chystám stretnutie s @0mega1@meredithgrey@cerstvydospelak a chcela by som sa stretnúť s @nessiee a určite som zabudla na niekoho podstatného, tak mi prepáčte aj tak vás ľúbim
@purenarcissism Jeeej, no uvidíme čo budeš hovoriť ak sa naozaj stretneme Ale vážim si to, tiež by som ťa zaradila do zoznamu ľudí, kt. chcem stretnúť, keby taký zoznam mám
Môžem ho vlastne vytvoriť
Tak okrem teba drahá @purenarcissism by som chcela vidieť ešte @betth , určite zopakovať stretnutie s @meredithgrey , aj @ordinarygirl a @marfushka dúfam že niekedy uvidím, @lui74 a @tomick ma dlho nekontaktovali, ale neušla by som keby sa uvidíme , z neznámych dôvodov by som chcela naživo počuť ako sa vyjadruje @johnysheek lebo si ho absolútne neviem zaradiť, prepáč
Ja som uz tych stretiek par organizoval, zvycajne tam boli ludia z blizsieho okolia, ktorych uz vacsinou ako tak poznam, no keby som mal moznost pozvat kohokolvek, tak klasicky @goth111 , @sweetdream , par ludi, ktorych este poznam zo stretiek, napr wera55555, @mirkova atd, dalej by som velmi rad stretol @delegatka , @krutafunebracka , @nOwinOu (ktoreho som uz raz stretol na botanickej ), @kosmiklove , @tomas , @freedomko , atd atd, nechce sa mi to secko menovat...
3. Chcem vidieť svoje blogovacie idoly - dať si fľašu vínka s @nonormal a vypátrať @pussycat33
4. Opäť sa spojiť a stretnúť s @xdaredevilx , ktorý mi aj po vyše troch rokoch ostal v hlave čoby jeden z najúžasnejších spisovateľov na tejto stránke
Schválne som vymenovala iba tých ľudí, ktorých som z Birdzu ešte nevidela, pretože je tu kopa ľudí, ktorých som už videla a veľmi rada ich ešte uvidím kedykoľvek v budúcnosti. A jasné, že sa rada stretnem aj s kýmkoľvek, kto sa chce stretnúť so mnou, pokiaľ to len nebude nejaký pepechodidlo alebo harcarik
@beaurebelle Však už som ti vravela, že Oktoberfest na našej drahej UKF to istí.... pozvánku na FB som ti už tuším posielala a ako každý rok, aj tento je to úplne zadarmo, takže parádička
Ťažko sa mi vyberá spomedzi všetkch tých nickov, s ktorými som si písala, alebo stále píšem, lebo tu nechcem tagnúť vyše 50 ľudí, ale tak podľa mojich prísnych kritérií vyberám týchto:
@iwka555 pretože máme veľa spoločného a napokon, veď my sa budúce leto hádam stretneme, vieš kde
@purenarcissism pretože ty mi vieš poradiť aj bez moralizovania, pretože máš perfetkný blog a chcela by som Ťa osobne spoznať, veď keď pôjdem niekedy do Narnie(na Západ), tak sa ozvem
@antifunebracka lebo ty vieš prečo a ešte kvôli tým dvom perfektným článkom na blogu, ktoré som si vytlačila a nalepila nad písací stôl!
@magorka lebo bez Teba by bola nástenka BIRDZu fádna
@esus mohli by sme skočiť na cigu a chcem zistiť či platí moje pravidlo, vieš ktoré, nie ?
@pavlinkaa ešte keď som sem začala aktívne chodiť v apríli 2011, Ty si dokázala skritizovať takmer každý môj článok na blogu a vieš čo? Mala si pravdu, preto si vážim Tvoj názor
@avoktizapka ešte kedysi keď sme si denno denne písali som si Ťa veľmi obľúbila
@sprejerka01 lebo by som chcela vedieť, ako to celé dopadlo, dúfam, že dobre
@vive lebo nikdy nezabudnem, ako si mi napísal, že vyzerám byť normálnejšia, ako Tvoja bývalá
@octoberbutterfly@loollindussiq ehm, ak sa stretávate...moment mili, nemôžeš sa stretnúť s mojou sabinkou v našom meste bez toho aby si sa stretla aj so mnou!
Tak s týmto som sa ešte nestretla, aby ma chcel niekto spoznať kvôli mojej kritike. Ale som rada, že si nebrala moju kritiku ako niečo zlé, ale len ako názor, ktorý možno niekedy pomôže a niekedy nie.
@esus diki keby som siel okolo tak aj ja sa zastavim urcite zekeby som sa tu mal s niekym stretnut tak tiez myslim ze najskor len s tebou .. nad ostatnymy by som musil rozmyslat
@antifunebracka ty si zadaný a nepochválil si sa ? fajn, som urazená. tie blogy sú asi to najlepšie čo som na BIRDZi kedy čítala, preto museli byť vytlačené ako dokumentácia
@pavlinkaa zozačiatku som Ťa vnímala ako typického zakomplexovaného birdzáka, ktorý pokladá za zadosťučinenie buzerovať iných, ale potom som si, ako sa tu s obľubou hovorí "Dala facku" a pochopila som, že si celkom milá baba, ktorá určite nerozmýšľa ako by koho zbuzerovala, len vcelku primeraným spôsobom hovorí svoj názor
@esus kraj sveta je ďaleko, skôr by som uprednostnila niečo bližšie
Tak to určite nie som taká. Viem aj pochváliť, ak sa mi niečo páči. A proste som sa k tvojim blogom musela vyjadriť. Jednoducho musela. Ja som v tých blogoch nachádzala seba pred rokom, možno dvomi.. A len som ti chcela trochu otvoriť oči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
241 komentov
Maji a všetko najlepšie k meninám
ale boli by to ľudia s ktorými si píšem a tí ktorých mám v priateľoch
@bejak dufam, ze choreografiu uz mas
No samozrejme!
Ja idem len so @sajur ínou
a samozrejme bývam s @acvd43xa7w takže by bolo fajn sa aj stretnúť v rámci prechodu cez chodbu
@grietusha no len ci sa ty nehanbis priznat smutok, ze tam nie si
ja som skôr narážala na to, ako si mi dávnejšie písal o tom, že by si furt teraz si robil birdz stretká
pre mna su to asi teda no:
@bonita , @wordsarejustdropsofrain , @fakecocacolazero , @uggla , @kokinka @ikuto @sentaro @omeleta @piotra @drejka @nataly005 @antifunebracka @bizbilio
Mimo priateľov: @schizoofrenik @hluzar @antifunebracka @n0win0u @mielikki @empty6361 @zajko30 @bibla @mrspunk @indifferentgirl @bonita @h8u
@sajuri007 pockaj sak ja ju zlomim
@ridiculousnotion berem ta za slovo
sry @antifunebracka
Myslím, že by to boli @h8u @najivna @kolini @narazuvzdornaa @bonita @ridiculousnotion @nataly005 @fr4nk1 @grietusha a @anjeliceq
@indifferentgirl
U vás by ma to ani nenapadlo
@vast
tí čo ma tagli , ale u mňa v prvom rade by to boli @fr4nk1 @dejvido @majqqqo
A ešte by som rada mimo tohto všetkého stretla @dali666
A myslím, že ich tu nemusím tagovať, že vedia, že sú to oni.
@medicus zasa pesimizmus?
mňau
a ofc @finrod :3
niektorých poznám osobne a mám rada a niektorých proste mám rada
plus @thatzooey ,@nathalicatko ,@smajl0 (po dlhšom kontakte písomnom,kt.musím obnoviť!),@medicus ,@eraser (no už len vidieť a počuť live tvoju tvorbu!),chcelo by to ešte dáku babizňu!
no,a ešte @semhamforas (už len preto,aby sme si precvičili tú taktiku s číslom).
jo,baba!: @ladyfox a možno @popolcek (ale tu by som zrejme cítila rešpekt) a ešte (bože,kde sa toľko ľudí berie ) @flussica (som od teba na skok,cha cha,je treba sa báť! )
a potom ešte s malým, miestami zdeprimovaným @araziel -om,
@atticus182 , lebo je to prvý človek, ktorému nestačí ani môj sarkazmus
@alexxxboc , lebo Trnava to istí
asi vše
tak keď budem najbližšie na západe a budeš mať čas, tak keby si chcela, môžme
@vast neklam ich doprdele, emanuel som ja! emanuel, vas osobny patolog
@kaysullivana7x noo minuly rok som snazil a nemala si na mna cas teraz pekne organizuj ty
@drejka no skusim nabuduce nieco vymysliet ked priletim, len ono to je vzdy tak narychlo :/
muz ti tu hodil kompliment :d
a samozrejme @zajko30
a teba no @gagrr
no, môj zoznam ľudí je asi takýto....začneme chlapmi, lebo tých ja akosi viac...a naozaj neviem prečo!
@sugy1 @dejvido @tobje @flyingislife @fr4nk1 @vast @dali666 ...chalani, ak som na nejakého z vás zabudla, sorry...ale viac si nepamätám!
a teraz moje milované kočky...
@luthien @ronikawe @thegoodlucy @purenarcissism @elsi a vy, moje najdrahšie, ak som na nejakú z vás zabudla, neukameňujte ma! ľúbim vás aj tak..
ostatných tu menovať nejdem, určite by som na niekoho zabudol a to nechcem. mám vás rád ajtak !
a samozrejme istá oblasť s @eveve platí aj tá diskotéka
@lucia199513 Zvykol som si neverila by si kolko muzov ma balilo kedysi na Pokeci (ROFL)
s @petriiik -om chcem ist do Tesca
@jin15 je moj otecko, tak toho chcem /musim/ stretnut tiez
ja som vedela, že som nejakého chlapa vynechala! prepáč... ale v srdci ťa mám, to je podstatné..
btw: ďakujem, že si na mňa aspoň ty nezabudol, keď som zabudla ja..
a potom samozrejme nesmiem zabudnúť na malého miláčika @madnesshouse
@zeriavka a @ladyfox , my sa o chvíľu vidíme, vás nerátam
@loollindussiq lebo mi pripomína mňa
@ameliepoulain lebo je tak rozkošná
@fuckingpositive už len za ten nick
no a @sarah_whiteflower a @octoberbutterfly , my sme sa poznali dávno pred birdzom, teda predtým ako som sem prišla oxidovať
všetci, ktorí by sa radi stretli so mnou, zo srdca ďakujem
no a ešte chystám stretnutie s @0mega1 @meredithgrey @cerstvydospelak a chcela by som sa stretnúť s @nessiee a určite som zabudla na niekoho podstatného, tak mi prepáčte aj tak vás ľúbim
@purenarcissism wow,fakt? ja som na teba tiež myslela,len som si vravela,že sme iné "kategórie"
ježííš, teraz som si spomenula, to som musela byť vtedy dosť trápna .. ale flipy boli hlavne v aute jak sme šli ...
hmm diky za kompliment a je zas málo ľudí, čo ma vie tak rozosmiať ako ty
sa mi ani nechce veriť, že už je to skoro rok!
neboj sa dám vedieť , ak sa nič nepokazí .. tento rok sa tam ešte chystám , čiže budem ťa kontaktovať
Non c'è di che
Môžem ho vlastne vytvoriť
Tak okrem teba drahá @purenarcissism by som chcela vidieť ešte @betth , určite zopakovať stretnutie s @meredithgrey , aj @ordinarygirl a @marfushka dúfam že niekedy uvidím, @lui74 a @tomick ma dlho nekontaktovali, ale neušla by som keby sa uvidíme , z neznámych dôvodov by som chcela naživo počuť ako sa vyjadruje @johnysheek lebo si ho absolútne neviem zaradiť, prepáč
a potom klasika že @zlatokopka @muflonica
a @hajzelodkosti , teba už nikdy nechcem vidieť!!!
a inak.. neviem ci byt rad alebo nie.. skutostno je pri kazdom zavadzajuca, nez slova
a moj zoznam? ..
tych co som uz stretol, stretnut znova.. i viackrat..
a ku nim pridat este par malickosti..
ale urcite by som rad spoznal @ zajko30 , @ hajzelbaba @ v podstate mnohych, mnohych dalsich..
ju. a este @ admin a
a mimo @mielikki a @idea
Aké raňajky? Ja ti len dĺžim čokoládu, tak netrep hej? Netrep!
A už nič nelám, nič!
inac k teme sa nevyjadrujem
@sugy1 - ak motyka vystrelí, tak náš super mega nápad posunieme z teoretickej roviny aj ďalej
@grietusha - lebo by som si rada vypočula cestovateľské historky
a ešte napríklad @pubertslatinocelny , @antifunebracka , @flussica a určite ešte niekto, na koho som teraz zabudla. plus ľudia, ktorých som už stretla a rada ich uvidím znovu. a každý, kto chce stretnúť mňa (@romanzkrajinyx @weeman - ďakujem )
@anzu Som poctená, ale nechápem.
@cicinqa Co tu budes robit?
a kedy by to vyhovovalo tebe?
dúfam,že to všetko nerobíš len pod vplyvom mojej charizmy,že aj ty si o tom presvedčená.
veď akoby som mohla zabudnúť!
@purenarcissism
ďakujem..
@elsi
som na tom rovnako..
@cerstvydospelak
nepreháňaj! ja som ťa naozaj vynechala len omylom.... a veľmi to ľutujem!
@tobje
pri mojom šťastní som ťa už minimálne dvakrát prevalcovala a nevšimla si to
ale snáď raz..
A ešte to že keď som sa spotil tak tie vlasy boli nepríjemné a celkovo sa mi o to nechcelo starať
No ale tak nemusíme len veršovať
Môžme aj normálne komunikovať
@mikki3012 Ale nemáš zač Ved čo by to tam bez teba bolo
1. Rada by som už s @polnocnynotorik - om spáchala to plánované stretko s @tunidlo - m a @anzu
2. Chcem si pripiť na meniny s @beaurebelle
3. Chcem vidieť svoje blogovacie idoly - dať si fľašu vínka s @nonormal a vypátrať @pussycat33
4. Opäť sa spojiť a stretnúť s @xdaredevilx , ktorý mi aj po vyše troch rokoch ostal v hlave čoby jeden z najúžasnejších spisovateľov na tejto stránke
Schválne som vymenovala iba tých ľudí, ktorých som z Birdzu ešte nevidela, pretože je tu kopa ľudí, ktorých som už videla a veľmi rada ich ešte uvidím kedykoľvek v budúcnosti. A jasné, že sa rada stretnem aj s kýmkoľvek, kto sa chce stretnúť so mnou, pokiaľ to len nebude nejaký pepechodidlo alebo harcarik
Ťažko sa mi vyberá spomedzi všetkch tých nickov, s ktorými som si písala, alebo stále píšem, lebo tu nechcem tagnúť vyše 50 ľudí, ale tak podľa mojich prísnych kritérií vyberám týchto:
@iwka555 pretože máme veľa spoločného a napokon, veď my sa budúce leto hádam stretneme, vieš kde
@purenarcissism pretože ty mi vieš poradiť aj bez moralizovania, pretože máš perfetkný blog a chcela by som Ťa osobne spoznať, veď keď pôjdem niekedy do Narnie(na Západ), tak sa ozvem
@antifunebracka lebo ty vieš prečo a ešte kvôli tým dvom perfektným článkom na blogu, ktoré som si vytlačila a nalepila nad písací stôl!
@magorka lebo bez Teba by bola nástenka BIRDZu fádna
@esus mohli by sme skočiť na cigu a chcem zistiť či platí moje pravidlo, vieš ktoré, nie ?
@pavlinkaa ešte keď som sem začala aktívne chodiť v apríli 2011, Ty si dokázala skritizovať takmer každý môj článok na blogu a vieš čo? Mala si pravdu, preto si vážim Tvoj názor
@avoktizapka ešte kedysi keď sme si denno denne písali som si Ťa veľmi obľúbila
@sprejerka01 lebo by som chcela vedieť, ako to celé dopadlo, dúfam, že dobre
@vive lebo nikdy nezabudnem, ako si mi napísal, že vyzerám byť normálnejšia, ako Tvoja bývalá
@mimka194 Ty vieš prečo
@zfetovanamucha chcela by som počuť viac o tom ako si sa pod vplyvom toho chalana zmenila, chcela by som zistiť, aká si
@adka0416 aj keď si už veľmi dlho nepíšeme stále si myslím, že by sme si mali čo povedať
@malasimi chcela by som Ti porozprávať o mojich problémoch najmä s rodičmi, lebo viem, že ty by si ma pochopila
@octoberbutterfly lebo máš krásnu webku, asi najkrajšiu, akú som doteraz videla to pozadie+tá pieseň+to video
a ešte Tí, ktorých už poznám osobne, napočítala som Vás 11, s Vami sa stretnem kedykoľvek
toť asi vsio, Tí, čo som Vás nespomenula, prepáčte, ale určite som mala dôvod.
@elsi pretože my dve si celkom dobre rozumieme a obe zbožňujeme Kellana
@quatrefoil pretože by som ju fakt chcela spoznať píše dokonalý príbeh
@katuska8808 lebo my dve si rozumieme od môjho začiatku tu na Birdzi
@stexie pretože nás delí len diaľka (
@ronikawe pretože sa mi s ňou super píše a mám rovnaký vkus na hudbu!
@iwka555 pretože je to jedna milá osôbka!
a to je asi tak všetko
Tak s týmto som sa ešte nestretla, aby ma chcel niekto spoznať kvôli mojej kritike. Ale som rada, že si nebrala moju kritiku ako niečo zlé, ale len ako názor, ktorý možno niekedy pomôže a niekedy nie.
urcite by som sa chcel stretnut s @takytypek nad ostatnými by som musel rozmýšlať.....
@purenarcissism @octoberbutterfly určite, že súhlasím, ako náhle budem v Nitre, ozvem sa
@antifunebracka ty si zadaný a nepochválil si sa ? fajn, som urazená. tie blogy sú asi to najlepšie čo som na BIRDZi kedy čítala, preto museli byť vytlačené ako dokumentácia
@pavlinkaa zozačiatku som Ťa vnímala ako typického zakomplexovaného birdzáka, ktorý pokladá za zadosťučinenie buzerovať iných, ale potom som si, ako sa tu s obľubou hovorí "Dala facku" a pochopila som, že si celkom milá baba, ktorá určite nerozmýšľa ako by koho zbuzerovala, len vcelku primeraným spôsobom hovorí svoj názor
@esus kraj sveta je ďaleko, skôr by som uprednostnila niečo bližšie
aa ďakujem ti aj tak by som sa rada stretla a pokecala s tebou
Tak to určite nie som taká. Viem aj pochváliť, ak sa mi niečo páči. A proste som sa k tvojim blogom musela vyjadriť. Jednoducho musela. Ja som v tých blogoch nachádzala seba pred rokom, možno dvomi.. A len som ti chcela trochu otvoriť oči.
Ako to, že o tom neviem???
Božee to , že som v škole vôbenevadí D!! nabudúce ked nieč kľudne píš!